vriendelijk en simpatiek
Wat een leuke teambuildingsactiviteit! Iedereen heeft zich helemaal gegeven tijdens de leuke opdrachten :) Farmfun kan zich duidelijk onderscheiden van andere teambuildingsactiviteiten.
Van de eerste minuten dat we aankwamen voelden we ons welkom en op relaxed. Gelachen van de eerste minuut tot de laatste. Moeten nadenken en actief in beweging zijn. Samenwerken is een must waardoor die teambuilding er sowieso is. Super ervaring. Zekr om nog eens te doen.
Eerste keer dat ik dit deed,en was gewoonweg een superleuke ervaring.ik raad dit zeker aan bij vrienden,familie en kennissen.gewoonweg top
Zeer vriendelijke onthaal, mooi verzorgde boerderij met heel super toffe activiteiten. In de pauze goed bediend met hapje en drank. Het was super tof en voor herhaling vatbaar.
Een aanrader
Zalige ervaring
Wij vinden wel dat er een korting zou moeten zijn vanaf een aantal personen. bv. 10 personen is €49 pp en vanaf 11 personen krijg je korting op de 11de, die betaalt dan bv €39. Voor een grote familiegroep kwam dit wel duur uit. Voor bedrijven is dat natuurlijk anders ;-) Heel leuk dan je nadien nog foto's ontvangt.
heel leuke namiddag gehad met de collega's. toegankelijke activiteiten, in een heel leuke natuurlijke omgeving.
Fantatische ervaring, ja het was fun in the farm. Dank Geert en Sofie van de Biezenhoeve, jullie zijn toppers!!
op voorhand niet gedacht dat het competitie beestje nog in mij zat eenmaal begonnen aan de activiteiten ging ik er helemaal in op. het was echt oprecht plezant
een heel leuke namiddag, de overgang tss de verschillende spelen is wat traag, doordat je steeds moet wachten op de andern, misschien is dat onvermijdelijk?
Het was een leuke namiddag heel vriendelijk ontvangen hele leuke activiteiten gewoon weg een schitterende ervaring
Voor elk wat wils. Op vrijgezellenweekend naar farmfun dus niet iedereen kende iedereen maar daar werd snel verandering in gebracht door de spelletjes bij farmfun. Iedereen vond het geestig.
Kende ik helemaal niet maar aangename verassing. Veel geleerd en fysiek ook niet te onderschatten maar alles heel goed verlopen dankzij enthousiast en vriendelijk team in een heel mooie omgeving omringd door vele dieren. Kan ik warm aanbevelen. Keep up the good work
Heel leuk. Professionele aanpak. Prima spelleider.
Was een zeer plezante dag Gevarieerd voir jong en oud. Plezante spelletjes. Zeer goed voor samenwerking van de ploeg . Zeer vriendelijk personeel Zeer verzorgde hoeve in poperinge. Sanitair prima netjes zeker een pluim voor de uitbating en het personeel. Alles was zoals we hadden afgesproken. Zeker geschikt voor jong en oud.
Het was gewoon super. Ik heb mij keigoed geamuseerd. Veel leute gehad. Een hele toffe bende die ons begeleid bij de spelletjes, je ziet dat ze met hun hart en ziel doen. Wij komen zeker nog terug.
Voor mensen van leeftijd 70jaar el lastig.
De begeleiding was zeer bekwaam en behulpzaam en enthousiast De ijsjes en crème waren een plus en lekker
Heel tof team bij FarmFun! Je kan echt u zelf zijn & vooral volledig ontspannen tijdens de leutige activiteiten. Leuke variatie in de activiteiten waarbij iedereen zijn kwaliteiten kan los laten.
we hebben er van genoten gewoon fantastis
Farm Fun is een fantastische, modderige en humoristische teambuildinglocatie waar je door middel van uitdagende boerderijspellen en koeienknuffelen op een unieke manier dichter tot je collega's of vrienden komt
De tijd vloog voorbij. Heel fijn wat betreft de variatie, zo komen ieders sterke punten minstens 1 keer aan bod en hoeft niemand zich uitgesloten te voelen. Er is ook goed over nagedacht om telkens de volledige groep zo goed mogelijk actief betrokken te houden bij al de proeven. Tof dat het boerderijthema in alle proeven zoveel mogelijk wordt toegepast.
Een heel toffe namiddag... sommige collega's zijn toch 'competitiever' dan ik dacht :)