Aangekomen te Poperinge met een open geest, vol van benieuwdheid wat er ons te wachten stond. Twee enthousiaste hostesses stonden ons op te wachten en dompelden ons onder in basic avontuur. Dit is iets wat onze maatschappij verloren heeft : eenvoud. Volop van genoten !
Zaaliggge namiddag
Leuk familie-entertainment !
Het was een super leuke ervaring in familieverband ! Leute , plezier , competitie, sport ect . Onze gastvrouw Sofie gaf het geheel een grote meerwaarde door haar gedreven enthousiasme! Een dag om ter herinneren met een glimlach ! Top gedaan ! Een echte aanrader
Wij zijn met onze familie gekomen, van jong tot oud. FarmFun was perfect voor iedereen – zeker voor een familie vol competitieve beestjes zoals de onze! Zelfs voor de minder mobiele familieleden was alles goed toegankelijk. Merci voor de toffe ervaring! We komen zeker terug!
We hebben enorm genoten van een namiddag Farm Fun met familie. Van het onthaal, versnaperingen en opdrachten , alles tot in de puntjes verzorgd en begeleid. Voor herhaling vatbaar!
Het is echt een leuke ervaring om als groep te doen, iedereen is betrokken
Heel vriendelijk en enthousiast ontvangen met een lekkere, goed verzorgde boerenplank. De games waren heel origineel en super leuk. Wij hadden 3 zwangere vrouwen en oma in de groep maar ze werden allemaal betrokken bij het spel en konden passen waar nodig. Zeker een aanrader voor een namiddag fun!
Met onze oldtimerclub waarmee we met verschillende leeftijd generaties zitten. zijn we langs gekomen op ons jaarlijks clubweekend. Iedereen heeft hem geamuseerd ook al konden ze niet altijd mee doen met de activiteiten, dan was het lachen geblazen. Voor de kleinste van de bende was er een apart kinderfeestje voorzien zodat de mama's en papa's hun volledig konden smijten. De kids waren ook vol lof over hun activiteiten !!
Goeie organisatie, lekker eten Een toffe mentor Alles was top
Actieve en toch ontspannende activiteit met team waarbij je elkaar op een andere manier leert kennen
Goed georganiseerd Leuke spellen Uitstekend ontvangst
Ik vond het een toffe namiddag. Veel variatie in de opdrachten en de competitie tussen de 2 teams (toekomstige bruid en bruidegom) zorgde voor dat extra sfeertje ook al kenden we de meeste tegenstanders totaal niet. De hamburger als avondmaal was de ideale afsluiter.
Supertof
Voldoende afwisseling tussen spel en pauze. Er werd rekening gehouden met onze minder mobiele collega... Leuk dat er foto's worden genomen, dan moet je er zelf niet aan denken.
Met een groep vrienden een super leuke namiddag ervaren waarbij samenwerken tot een hecht gevoel evolueert.
Een namiddag zonder zorgen, weer het kind in je naar boven laten komen en genieten samen met vrienden!
Dit was voor mij de eerste ervaring bij FarmFun. De uitleg en het enthousiasme van de eigenares, stak direct de sfeer in onze groep aan. Ook was de begeleiding was top, zowel voor de kids als de volwassen. De gezonde snacks en pudding waren erg geapprecieerd net zoals de tussen pauzes want, ik geef toe, de activiteiten maakten mij persoonlijk heel dorstig en hongerig ;) Kortom het was de max!
Zeer leuke ervaring, leuke opdrachten die de team building ten goede komen. Die zo verder
Mooi in groepsverband
Reeds de 2e maal dat we naar FarmFun gingen, maar toch was het terug helemaal een andere ervaring. Nieuwe spelen, nog beter en met meer vermelding naar het boerenleven uitgelegd. Voor jong en oud, fysieke en denkspelletjes, de perfecte combinatie. Zelfs de meest stroeve bende wordt tijdens de spelletjes omgevormd tot een loeiende bende :-). Heel zeker tot ziens!
Het was een leuk samen zijn in een verzorgde boerderij omgeving met een schitterende omkadering.
Heel leuk, gezellig, goed teamspirit
Superleuk om met het team samen te werken in allerlei opdrachten van denken tot doen!