De Max!!

Geweldige spellekes waarop je als volwassene je eens 100% kan laten gaan!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Was leuk om met de familie te doen.

Voor herhaling vatbaar was leuk.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Top prachtige namiddag gehad en zeer spontane dame

Prachtig namiddag

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zeer spontaan
  • Zijn er verbeterpunten? Niet echt

Gieren van het lachen

Heel leuk, heel veel gelachen, veel actie,... super super leuk

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen heel sympathiek
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Heel aangename activiteit, lieve dame en toffe medewerkster. Leuke en prachtige namiddag beleefd!

Een leuke, gezellige middag

Ideale activiteit om met een groep aan teambuilding te doen. Het varieert zodanig dat iedereen wel iets iets kan uitblinken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Superleuk

Amusement vezekerd voor een leuke teambuilding . Samenwerken, samenspannen op den boerenbuiten maar vooral heel veel plezier. Aanrader

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Super dag gehad met onze vrienden

Super leuke ontvangst Leuke spelletjes om in team te doen. Veel gelachen Echte aanrader

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Was voor mij uitstekend, super organistie

Super blij dat ik het heb leren kennen, toffe dames, heel goede organisatie Zal het zeker door vertellen Ook bedankt voor de super mail met de toffe fotos Nog een dikke merci voor de leuke namiddag, was wel de oudste , maar heb mij toch enorm geamuseerd Dankjewel

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen De oprechtheid van de begeleiders

Was heel leuk

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Top locatie te midden op de boerderij!

Zeer verrast dat eenvoudige spelen zoveel plezier kunnen geven. Onze tijd was kort maar dubbel genoten met het hele team. De locatie is heel mooi en bijzonder leuk ingericht om groepen te ontvangen. Genoten van de eerste tot de laatste minuut!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Ik wou wel eens de ervaring hebben om een koe te melken... :-)

Farmfun is een toffe,creatieve manier om aan teambilding te doen .

Wat een mooie setting, prachtig materiaal,goede begeleiding,doordachte opdrachten,voor elk wat wils, veel mogelijkheden, kortom de max !

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen enthousiasme

Superorigineel

Was een hele aangename en verrassende activiteit

Het was fantastisch!

Het was heel leuk en goed georganiseerd!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Top locatie super vriendelijk goeie organisatie

Machtig!

Als boeredochter zalig om zo'n dingen te kunnen doen met je collega's.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiasme van de begeleiding.

Een mooie dag gehad

• Zijn er verbeterpunten? Nee

Echt de max

Het team was niet op de hoogte bij aankomst. Ze werden dus volledig verrast maar het warme ontvangst en de koffie bij aankomst, gaf hun een prettig gevoel. Ze hebben zich helemaal 'gesmeten' tijdens de activiteiten, wat leidde tot de nodige hilariteit. Ik vond vooral heel leuk dat het thema van begin tot einde helemaal werd doorgetrokken. Echt een aandrader.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Ze is heel vlot, sympathiek en behulpzaam
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nope
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Wij vonden alleen de traiteur iets minder. Hij had er duidelijk geen zin in en zei zelfs geen goeiedag terug. Het vlees was niet allemaal even goed gebakken. Mss eens kijken voor iemand anders... of misschien had hij gewoon een rotdag.

Heel tof!

De namiddag was heel tof!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Melissa ontvangde ons heel hartelijk. Gedurende de ganse namiddag kregen we allerlei leuke spelletjes aangeboden. Ze gaf ons de tijd om fun te maken, we hadden echt een fantastische namiddag. Ook werden we verwend met lekkere chocolaatjes en dessertjes. De mevrouw van de boerderij zelf kwam ook een vriendelijk woordje praten. De accommodatie is ook verzorgd, net,proper. Niks op aan te merken. Het aandenken, troffee is ook een leuke attentie. FarmF un Poperinge is dus zeker een aanrader.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vriendelijk en geduldig
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Neen

ZALIG

ZALIG

beestige dag

Het zijn zeer creatieve spelletjes. Alles zit goed ineen en er is goede begeleiding. Ikzelf was zelf de mol, en deze rol vond ik eigenlijk eerder stresserend, maar dit ligt eerder aan mijn eigen persoonlijkheid, maar desalniettemin was het erg verbindend met de groep op het eind. Het eten was ook heel lekker. Er was een misverstand over een minder mobiel persoon, en we zaten helaas op de bovenverdieping, maar dat hebben ze zo goed mogelijk proberen op te vangen.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Ik weet niet of het 'mol' spelletje op zich zo verbindend is als concept. Want dan ligt toch altijd 1 iemand buiten de groep en ligt de focus eerder op wie saboteert, dan samenwerkt. Misschien zijn coöperatieve spelletjes dan leuker? Algemeen zijn de eerder fysieke spelletjes minder geschikt voor minder mobiele mensen.

Onvergetelijke namiddag!

Wij gingen op teambuilding met team de Leet. We werden heel hartelijk ontvangen en heel professioneel begeleid in alle activiteiten. Daarnaast was er ook tijd en ruimte en aandacht voor de vragen rond de boerderij. We hebben ons ontzettend geamuseerd en keren zeker nog terug.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Jovialiteit en grote betrokkenheid bij de groep

Fun

Op zich ben ik geen spelletjes mens maar het concept was leuk. Een hele fijne, nette en gezellige plek om te vertoeven. Alleen jammer dat het minder toegankelijk was ! Een zeer moeilijke trap voor mensen die minder mobiel zijn !! Het was nochtans doorgegeven op voorhand dat er minder mobiele personen aanwezig zouden zijn !!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Ik denk van niet
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? beter communiceren met het hoofdbureau

Een geweldige ervaring om collega's beter te leren kennen!

*de groep waarin we onderverdeeld werden, was ad random, dit gaf mij een gevoel van: 'o nee' maar tegelijk ook van 'a ja, eindelijk tijd om die eens beter te leren kennen....' *ik had medelijden met de spelleiders: die moesten nogal moeite doen om ons stil te krijgen jong.... *de spellen waren zeer mooi uitgewerkt *er was voor elk was wils: cognitief, fysiek en uitdagend *leuk om te zien hoe onze groep zich zo heeft gesmeten!!!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen heel veel engelengeduld gehad
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? communicatie tussen bureau en ter plaatse betreft trappen doen....
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? een rode draad erin steken: hoeveel woorden kan je maken in het thema koe.... vb: koeivlaai, koegoed, ....