Heel ontspannen en om je collega’s op andere manier te leren kennen.

Veel gelachen en positief voor eigen zelfzekerheid!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Strozakspel niet verantwoord, gevaarlijk voor breuken, onderlaag -grond moet zachter
  • Zijn er verbeterpunten? Strobalen op de grond leggen onder buis strozakspel
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Nee, was super!

Superleuke teambuilding met originele opdrachten

Zeer goed onthaald geweest en supertoffe opdrachten mogen doen

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Supervriendelijk
  • Zijn er verbeterpunten? neen
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? geen moeilijkheden

skitterend

twa tof

Hele leuke activiteiten

leuk

• Zijn er verbeterpunten? veiligheid
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? veiliger

Sterk in hun vak.

Prima georganiseerd, prima voorbereid zodat er onmidellijk kan geschakeld worden bij regenvlagen,

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Leuke manier om teamgevoel te versterken

Mijn ervaring is zeker heel positief maar deze keer vond ik de proeven intenser, fysieker waardoor ik aan enkele proeven niet meedeed uit vrees voor breuk of pijn na schouderoperatie! de vorige keer waren het meer' mind 'spelletjes en misschien toegankelijker voor iedereen

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? spel met banden en spel op de buis waren te zwaar

Fenomenaal

Fantastische nm beleefd met de collega's. Is de 2e keer en opnieuw was t genieten en lachen geblazen .

Superleuke middag!

Hele leuke middag, verrassende opdrachten en ontspannen sfeer!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Misschien beter met twee spelbegeleiders?
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Koe-le teambuilding op de boerderij!

We beleefden een supertoffe voormiddag met onze groep collega's (leeftijden 20-60) De activiteiten boden voor elk wat wils, van doen tot denken en van actie tot strategie. Ook de locatie bood veel variatie: van het grasveld over de loods tot in de koeienstal. De rustmomenten met heerlijke huisgemaakte tussendoortjes waren ideaal om de innerlijke mens te versterken voor de volgende spelletjes. Wij komen zeker nog eens terug!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen heel enthousiaste

Superleuk!

Hoe je spierpijn en blauwe plekken leuk kan vinden? Als ze het gevolg zijn van een dagje Farmfun-teambuilding. Bedankt om ons een onvergetelijke namiddag vol fun te bezorgen op jullie farm. Superervaring!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een ervaring met veel herinneringen

Een namiddag om niet snel te vergeten. Leuke fin de saison gehad met het werk. Voor herhaling vatbaar:)

Heel leuk ervaring

Heel originele activiteiten en leuke en enthousiaste begeleiding!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Rollend van het uitgebreide ontbijt zo de farmgames in, en daar nóg harder gerold van het lachen! :D

Wij hebben enorm genoten van ons bezoek! Het begon al met het ontbijt, dat was werkelijk uitgebreid en tot in de puntjes verzorgd. Er was voor ieder wat wils: verse broodjes, verschillende soorten beleg, fruit, yoghurt, eitje… echt een verwennerij om de dag mee te starten. Alles was heel smaakvol en duidelijk met zorg klaargemaakt. Daarna de farmgames, en dat was minstens zo’n succes. De spellen waren origineel, actief en ontzettend leuk om in groep te doen. Er is veel gelachen, soms zelfs tranen van het lachen – een geweldige manier om samen plezier te maken en tegelijkertijd een beetje fanatiek bezig te zijn. De combinatie van het heerlijke ontbijt en de vrolijke, speelse activiteiten maakte dit echt een topuitje. Wij raden het iedereen aan die op zoek is naar een gezellige en unieke ervaring, zowel met familie, vrienden als collega’s. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen gemaakt voor de job
  • Zijn er verbeterpunten? nee
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? verliep zeer vlot, kon ook zeer lang het juiste aantal doorgeven
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? nee

Fantastisch ervaring

Super dag beleefd met tal van leuke activiteiten en spontane joviale begeleiders! Er is serieus wat afgelachen geweest.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Alles was wat we verwachten

Goede ontvangst van Sofie en goede begeleiding tijdens de spelen. In een woord plezant.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Absoluut niet was van alles goed ingelicht
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Nee

Mega tof

Echt een aanrader voor een teambuilding of eens met je vrienden en familie te doen een heel mooie locatie toffe spelletje en ook niet te vergeten super toffe mensen die ons hebben begeleid en alles hebben uitgelegd echt TOP!!!!!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Down to earth teambuilding helemaal in thema

Laagrempelig, voor ieder wat wils, enthousiaste begeleidsters, leuk dat alles in thema was, verzorgde catering

Beestig leuke groepservaring!

Dit is de 2e keer dat we farmfun als activiteit organiseren tijdens onze fin-de-saison en weeral was het een super toffe ervaring! Iedereen van jong tot oud heeft zich ongelooflijk geamuseerd! De glimlach bij hun verhaal over de proeven is gewoon goud waard!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Sofie is een enthousiaste leutige begeleidster
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Alles verliep vlotjes

Leuk, maar lastig

Leuke namiddag, wel lastig. Als je met veel oudere bent, lijken mij sommige spelen te zwaar. Met jongere mensen, laat zeggen onder 50 super activiteit

Was top

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Farmfun Poperinge is DE MAX!!!!

Uitstekende teambuilding met gastvrouw Sofie op haar plaats! Met een goeie en vlotte ontvangst had ze meteen het hele publiek, onze Spittersbende, jong en oud mee in een schitterende, (ont)spannende namiddag met alles erop en eraan!!! Op tijd en stond een verfrissing en een vieruurtje tussen en na de games door maakten het geheel af! Haar collega begeleidster waarvan ik de naam niet meer weet deed het zeker ook even goed :)

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? ja en alles ok
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? blijven vernieuwen

Voor herhaling vatbaar!

Een fantastische, ontspannend, gezellige groepsbeleving. Superleuk ,dat er afzonderlijke begeleiding was voor de kleine kinderen die een toffe dag op de boerderij beleefd hebben.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

naam als ondertitel Ferm Fun krijgen, meer relax kan een verenigingsuitstap niet zijn

Moeilijk om iets dat quasi perfect verlopen is, te omschrijven misschien één ding als uitzonderlijk aangenaam en goed te bestempelen, de kinderen tussen 6 en 12 werden apart begeleid door een topmedewerkster die de kinderen de ganse tijd die wij er waren (en sat was toch bijna 7 uur) het leven op de boerderij leerde kennen met fantastische activiteiten met fantastische educatieve 'items' waardoor de ouders compleet ontzorgd werden van het toezicht op hun nageslacht. Waardoor de ouders zich 100% ,konden toeleggen op het spelgebeuren van wat dan de volwassenen zou moeten zijn. gewoon supergoed

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen netheid, duidelijkheid, rustgevoel
  • Zijn er verbeterpunten? bumperbal is niet iets voor brildragers, .... of mensen met gevoelige knieën
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? absoluut perfect
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? wat ons betreft, doe zo verder ....

Zeer fijne namiddag!

Zeer leuke ervaring met vriendelijke medewerkers! Een ontspannende en deugddoende dag!

Super ! Fantastische ervaring

Farmfun haalt het beste in de mens en de koe ;) naar boven ! Echt een aanrader door de top ervaring.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiast team met steeds een glimlach op hun gezicht.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Niet echt. 't was FUN !