Het bracht ons team nog dichter bij elkaar! De perfecte teambuilding.
Wij zijn gekomen met 11 mensen, en hebben de farm games gespeeld en erna dan nog een barbecue gedaan ter plaatse. Alles was ongelofelijk goed georganiseerd, de mensen ter plaatse waren zeer flexibel en iedereen was enorm vriendelijk. Ook de barbecue was enorm lekker en we kregen een mooi trofee! Bedankt voor deze mooi ervaring!
Top !!
Leuke opdrachtjes en vooral heel veel plezier en een hoop gelach. Ik heb me volledig gegeven.
Superleuk
Zeer leuke middag beleefd, was top! Alles werd mooi uitgelegd en ze waren ook zelf super enthousiast! Ook lekker tussendoortjes!
Het was een super leuke teambuilding. We leerden elkaar op een andere manier kennen. De spelletjes zaten heel goed in elkaar. Er werd ook de tijd genomen om ons rond te leiden tussen die koeien en kalfjes.
Perfecte teambuilding.
zeer leuke spelletjes
De spanning zat er goed in en er werd veel gelachen. Het eten was lekker en de groep is zeker dichter bij elkaar gekomen door deze teambuilding;
We waren het met zijn allen eens, dit was een super leuk weekend met de hele familie, iedereen moe maar gelukkig, dit smaakt naar nog eens. Sport ,spel en saboteren , meer moet dat niet zijn.
Op de boerebuiten met prachtige mensen om je geen, proefen voor de ene wel en de ander geen probleem, streden we met z'n allen voor die mooie trofee en plaats één. De winst was iedereen gehund, doch was er maar één de kampioen van farmfun.
Heel aangename ontvangst op een moderne hoeve. Leuke spelletjes met afwisseling tussen denken en doen, buiten en binnen. Leuke foto's ontvangen nadien!
Alles was tot in de puntjes goed geregeld.Super leuk.Iedereen kon meedoen.voor herhaling vatbaar.
Ik vond het een zeer geslaagde namiddag met leuke en afwisselend activiteiten in zeer mooi kader! Ook een dikke duim voor de zeer vriendelijke en enthousiaste begeleiders, we voelden ons van begin tot einde erg welkom. Ook het eten en als afsluiter was superlekker! Ik kan het alleen maar aanraden
Met kop en schouders de beste teambuilding die ik al mocht meemaken. Zeer leuke activiteiten, enorm enthousiaste spelbegeleiders. Tussenin enkele pauzes met lekkere tussendoortjes om te verbinden met collega's. Het eten 's avonds was TOP! Als organisator van een teambuiling ben je vaak nog steeds "aan het regelen" doorheen de dag zelf. Is iedereen waar hij moet zijn, heeft iedereen een drankje, is de traiteur al op komst, moeten we nog tussendoortjes halen,... Bij farmfun ben je zelfs als organisator compleet ontzorgd. Topconcept, zeer veel positieve reacties vanuit het team ook. Wij komen nog terug ;)
Heel vriendelijke mensen en heel toffe activiteiten. Ik heb al veel reclame gemaakt bij vrienden/familie.
We kwamen langs in kader van teambuilding, en hadden zoveel plezier! Naast plezier maken waren we ook gefocust om te winnen, en waren we in de ban van alle originele spelletjes. De pauzes met heerlijke tussendoortjes waren welgekomen. De ontvangst, spelbegeleiding, toegankelijkheid, ... Wat een gastvrij team die deze formules verzorgt, chapeau! We hadden een fantastische dag
x
Heel fijne ontvangst, prima begeleiding en leuke opdrachten
Tip top
Opzet, spelletjes, begeleiding, omgeving .....alles prima. Was niet mijn debuut op de boerderij maar het blijft een uitstekende ervaring.
Hele leuke, toffe namiddag gehad. Veel gelachen was een super toffe ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar
Aangename teambuilding. Leuke activiteiten!!
Het waren heel leuke opdrachten voor herhaling vatbaar