Een fantastische ervaring met Farmfun! Onze teamdag was fantastisch en heeft de teamgeest versterkt. De unieke setting, de supergoede spelbegeleider en de originele activiteiten maakten er een onvergetelijke namiddag van. De opdrachten waren leuk, uitdagend en zorgden voor de nodige spanning en creativiteit. Veel gelachen en ons super geamuseerd. Het hele team was enthousiast en tevreden! Een ervaring die het team nog dikwijls zal aan terugdenken. Zeker een aanrader!! Groetjes, Apotheek Delbeke – Gits & Zarren
Met ons apotheekteam speelden we de Farm Expert Game, en die zat super goed in elkaar. We roofden eieren uit het nest, bouwden een kar, speelden koeien-memory, molken koeien, losten een escape game in de stal op en sloten af met de dead ride. De opdrachten waren afwisselend en uitdagend, alles was perfect georganiseerd en de begeleiding was enthousiast. Een absolute aanrader!
Het was een hele leuke namiddag. leuk om te zien hoe iedereen er voor ging. Het was de tweede keer bij Farmfun en het waren allemaal andere opdrachten.
De spelen waren super origineel en zorgden echt voor een teamsfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.
Pure ontspanning…
Leuke sfeer en activiteiten!
Het was geweldig. Alles zat goed in elkaar hele leuke opdrachten voor actieve mensen maar ook voor wat oudere mensen
Het programma zit heel mooi en haalbaar in elkaar! Proficiat met jullie leuke bedrijf!!!
Wij mochten genieten van een erg leuke familiedag vol spelplezier en uitdagende opdrachten. Voor elk wat wils en zeer veel varia in de opdrachten.
Goed uitgelegd door de flexi en op een speelse manier de games laten doorgaan
Fantastische dag gehad en heel veel gelachen.
Heel enthousiaste en supervriendelijke ontvangst, leuke activiteiten met veel afwisseling, ongelooflijk proper onderhouden... Niets op aan te merken, een aanrader voor jong en oud!
Eerlijke mensen die een groep perfect aanvoelt
Super moment, bien organisé, que du bonheur
Prachtige dag beleeft, Super ontvangen en Marylin heeft top begeleid
Samen zijn, actie, genieten.
vriendelijk en simpatiek
Wat een leuke teambuildingsactiviteit! Iedereen heeft zich helemaal gegeven tijdens de leuke opdrachten :) Farmfun kan zich duidelijk onderscheiden van andere teambuildingsactiviteiten.
Van de eerste minuten dat we aankwamen voelden we ons welkom en op relaxed. Gelachen van de eerste minuut tot de laatste. Moeten nadenken en actief in beweging zijn. Samenwerken is een must waardoor die teambuilding er sowieso is. Super ervaring. Zekr om nog eens te doen.
Eerste keer dat ik dit deed,en was gewoonweg een superleuke ervaring.ik raad dit zeker aan bij vrienden,familie en kennissen.gewoonweg top
Zeer vriendelijke onthaal, mooi verzorgde boerderij met heel super toffe activiteiten. In de pauze goed bediend met hapje en drank. Het was super tof en voor herhaling vatbaar.
Een aanrader
Zalige ervaring
Wij vinden wel dat er een korting zou moeten zijn vanaf een aantal personen. bv. 10 personen is €49 pp en vanaf 11 personen krijg je korting op de 11de, die betaalt dan bv €39. Voor een grote familiegroep kwam dit wel duur uit. Voor bedrijven is dat natuurlijk anders ;-) Heel leuk dan je nadien nog foto's ontvangt.
heel leuke namiddag gehad met de collega's. toegankelijke activiteiten, in een heel leuke natuurlijke omgeving.