Het was een toffe voormiddag met een leuke combinatie van verschillende doe en denk opdrachten die het volledige team zeker hebben kunnen uitdagen en de competitiesfeer onderling was zeker aanwezig.
Prachtige ervaring! Fantastisch ontbijt, super vriendelijke mensen, heel leuk concept!!
Een heel toffe activiteit om met de collega's te doen. Goeie teamspirit in combinatie met competitie. Leuk om nadien ook te kunnen eten ter plaatse
leuk
Samenwerking om zo tot een mooi resultaat te komen
Iedereen van ons team was betrokken en enthousiast. Goede variatie in de spelletjes en op maat van iedereen. Eten BBQ ook heel lekker.
Toporganisatie en -locatie voor een zeer gevarieerde teambuilding. Originele omgeving en spelletjes die iedereen aanspreken. Zeer leuk onthaal met zelfgemaakte pudding. Alleen maar positieve commentaren van iedereen van ons team.
Prachtige locatie, vriendelijke en lekkere verwelkoming, leuke activiteiten, goede spelbegeleiders. Koerupt gespeeld. Zat goed in mekaar. Toffe prijzen voor de winnaars en beste mol. Ik geef een 9 omdat ikzelf liever de farm games had gespeeld. Helaas kan je dat niet meer doen in november. Ik denk dat de games meer teambuilding gericht zijn dan koerupt.
Ik denk met heel veel plezier terug aan deze dag. Alles was TOP ! De omgeving, het eten en de activiteit = super. Een heel mooie beleving.
Je ziet echt dat de organisatoren dit met passie doen, dat maakt het extra leuk
Op ludieke wijze samen uitdagingen aangaan. Jammer dat ik de 'mol' pas op het allerlaatste door had ;-)
Ons team was redelijk groot waardoor er vier groepen waren. Ik had hierdoor de indruk dat ik een aantal teamleden had gemist en minder verbinding had gemaakt. Anders zeer leuk initiatiaf en leuke opdrachten.
Toffe locatie, goede organisatie ook, vlot contact bij reservatie
5 sterren fun!!
Voor herhaling vatbaar
We hebben er als team super van genoten. We hebben gelachen, elkaar gemotiveerd, samengewerkt. We zijn hierdoor een sterker team geworden.
Er werd ongelofelijk veel gelachen en samen gewerkt een betere teambuilding kon het niet zijn! Een dag om nooit te vergeten!
Leuke, gevarieerde activiteit. Veel actie, nadenken, samenwerken...
Leuke activiteiten. Doordacht en afwisselend. Zowel mentaal als fysiek. Super leuk en ontspannend. Zeer verzorgde aangename setting. Heel professioneel, alles tot in de puntjes verzorgd. Foods en drinks top! Boerenplank rijkelijk en heerlijk! Iedereen lovend en zeer tevreden, een fantastische namiddag gehad! Proficiat met het concept, doe zo voor. En van harte dank!
Heel leuke activiteit om samen als team alles even los te laten en eens te kunnen lachen!
Heel mooie dag, zat goed in elkaar. Mooie locatie
Leuke, originele activiteiten in een prachtig kader
Hele fijn ontvangst, leuke spelen en een toffe animatrice in een mooi landelijk kader. Een aanrader!
We beleefden met ons team een prachtige dag op het domein van FarmFun Aalter. Voormiddag gevuld met presentaties, namiddag de teambuilding activiteiten. Super ontvangst, lekker eten, goede en enthousiaste begeleiding van de games.
Bedankt voor je fijne review Nancy! Ik stuur je een mailtje over je opmerking. We vinden het waardevol en willen er uit leren, want veiligheid hechten we veel belang aan. Groetjes Patrick.
Een combi van back to basics fun en uitdagingen. Even weg van het digitale is deugddoend en geeft je terug wat meer zin om de natuur te verkennen. Eerlijk…dit had ik niet verwacht…TOP!