Was een leuke namiddag
Super leuke teambuilding gehad met één centraal woord... "lachen"
Zeer leuk als teambuilding
Goed gesoigneerd geweest. Leuke opdrachten, zowel mentaal als fysiek. Fijne tussenpozen met allerlei lekkers! En megalekkere worsten om af te sluiten (mèt groentjes!).
fun, gezelligheid, team spirit minded
Goed en vlot verloop van de activiteiten, deelnemers kunnen zich volledig smijten en zich amuseren met lekkere pauzes tussendoor!
Wist niet goed waaraan te verwachten. Positief verrast met de leuke opdrachten. Achteraf een lekkere burger gegeten.
Een aanrader voor elk bedrijf of vereniging
Was verrassend leuk en net goed goed qua tijd. Leuke opdrachten. Zeer leuk dat je tussen de dieren staat. interactie boerderij en deelnemers zeer leuk. Ook de burger en het dessert was zeer goed.
Dé perfecte teambuilding! Van de activiteiten tot het eten, alles was perfect in orde. Niets op aan te merken!
Verrijkend
Interessant om eens op een andere manier met de collega's samen te "werken". De opdrachten zorgden voor animositeit en gezonde competitiviteit. En als afsluiter was de bbq een schot in de roos.
goede professionele begeleiding! mooi kader! toffe namiddag!
Voor mijn vrijgezellen hebben we FarmFun gedaan en het was echt super! We hadden de all-in beleving en werden echt verwend met chocolademelk, cake, soep, burgers... Niet iedereen kende elkaar, maar door de leuke activiteiten ging iedereen samen op in het spel en was iedereen heel betrokken. Wij hebben Farmfun in november gedaan toen het al wat kouder was en de activiteiten waren aangepast aan het koudere weer. Super dat Farmfun echt aan alles denkt voor de organisatie!
Mooie boerderij, leuk ontvangst. De activiteiten waren intensief maar super leuk. Was een mooie combinatie tussen denken en uitdagende activititeiten. Het eten erna was ook heel lekker.
Al lachend samen met collega' s een toffe namiddag beleven
Een zeer tof concept.laat de kwaliteit van elk individu zien.zeer leuk en interessanr
Ideaal als teambuilding, iedereen gaat volledig op in de spelletjes, leuke activiteit. Een aanrader .
Afwisselende en goed gevonden spelen.
Zeker aan te raden bij andere ploegen en andere bedrijven. Alsook voor familie gelegenheden. Top ervaring
Leuke originele opdrachten Goeie rotatie (ontmoeting alle deelnemers) Alles goed getimed.
Het was een perfecte combinatie tussen ontspanning, denkwerk, teamwerk en heel veel gelachen! Ideale teambuilding!
Leuk dat de groepen wilkeurig worden gekozen waardoor je een mengeling hebt. Er wordt afgewisseld tussen de groepen waar tegen je speelt. Ideaal voor de communicatie te testen en denkvermogen. Zou het zeker aan anderen aanraden!
Toegankelijk voor iedereen
Gehuild van het lachen, veel plezier gehad. Hele mooie accomodatie en vriendelijke mensen en de BBQ was super! Hele toffe ervaring