Een totaal beleving. Teamversterkend, uitdagend, verbindend, lekker, verzorgd!

Een hele leuke ervaring. Afwisselende spelletjes, lekkere pudding, mooie verzorgde omgeving/plaats.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Farmfun was een zeer geslaagde en verbindende ervaring.

Mijn ervaring bij FarmFun was bijzonder positief: het was een leuke, goed georganiseerde en verbindende teambuilding waarbij samenwerking en ontspanning centraal stonden, wat zorgde voor een aangename sfeer binnen het team.

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Foto's met beter kwaliteit, veel bewogen foto
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? neen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? zie verbeterpunt

Een geweldige dag/teambuilding

Ik wist dat ik in een fijn team terecht ben gekomen maar dat is tijdens deze onvergetelijke dag nog maar eens duidelijk geworden. Jullie activiteiten zijn voor iedereen haalbaar en verbinden mensen. Fijn om alle remmen los te gooien en ons volop in de strijd te werpen. Leuke trofee. Thx voor de lekkere broodjes en gebakjes. Het was af.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Joviale en bekwame man.

Origineel en leuk

Totaal concept van hoge kwaliteit

Geweldig! Fun verzekerd!!!

Zit heel goed in elkaar, combinatie van alles. Heel leuk in elkaar gestoken en bovendien was al het eten dat we kregen nog eens super lekker! Iedereen die er werkt is zeer vriendelijk!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

heel leuke en goed georganiseerde teambuilding

Het hele team heeft een heel leuke namiddag gehad. De uitdagingen zaten leuk in elkaar, goed gevarieerd en ook onder zeer goede begeleiding. De infrastructuur is ook zeer proper en de mensen zeer vriendelijk. Ik zou het zeker aanbevelen!

Zeer leuke belevenis

Verschillende proeven waar teamwerk nodig was. Zeer goed geamuseerd.

• Zijn er verbeterpunten? Extreme games waren zeer leuk
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Neen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Zeer mooie namiddag en catering ook top

top

top

Leuke teambuilding

Leuke ervaring. Dit is eigenlijk niet echt mijn ding maar ik kijk er met plezier op terug. Andere opdrachten, collega’s beter leren kennen. De broodjesmaaltijd en BBQ waren heel verzorgd. Accommodatie is heel netjes en de medewerkers supervriendelijk.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Super professioneel en een hilarische avond samen.

Een echte aanrader om als team te doen. Wij waren in de farmfun in Aalter met een team van 50 personen. Het was heel fijn dat de volledige organisatie door hun wordt getrokken. We hebben ons echt goed geamusserd, heel hard gelachen en ons team is nog sterker nu! Tussendoor lekkere, gezonde hapjes en goed verzorgd geweest.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zeer professioneel
  • Zijn er verbeterpunten? Neen
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Verliep zeer vlot

Super veel fun !

Top organisatie van begin tot einde! We hebben echt een super leuke namiddag doorgebracht en gewonnen met de spelletjes - dat was de kers op de taart ! Zeker het aanraden waard voor iedereen die een leuk familiefeestje of bedrijfsuitje wil organiseren

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Fantastische teambuilding voor jong en oud!

Wij waren een familiegroep van 10 personen. De jongste 9 jaar, de oudste 72. Alle 8 games die we gespeeld hebben waren voor iedereen toegankelijk. Daarnaast hebben we zeer veel gelachen en ons als groep zalig geamuseerd. De ontvangst was persoonlijk en hartelijk, de begeleiding oprecht vriendelijk en de setting absoluut fantastisch. Dit is een aanrader voor families, vriendengroepen en bedrijven.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Grote kennis van zaken, kon gemakkelijk het doel van het spel toelichten en de regels uitleggen.
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Helemaal geen problemen ondervonden
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Dit is best een prijzige ervaring voor families. Het hangt er natuurlijk vanaf wat jullie beogen, maar andere tarieven voor bedrijven versus vrienden/familie zou misschien wel voor nog meer boekingen kunnen zorgen.

Alles erop en eraan

Heel leuk, heel vriendelijk, heel goed georganiseerd, comfort, natuur, voor jong en oud.

Super tof fantastisch !!

Ik vond het super tof. Heel toffe spelletjes rond de boerderij. Voor iedereen wat wils! Na de spelletjes konden we van een lekkere BBQ genieten.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen De eigenaars waren hartelijk en heel vriendelijk! Zeer verzorgde nette boerderij!
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Tijdens de spelletjes zat de drank niet in de prijs, wij wisten dat niet.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Doe zo verder!!

Een leuke, grappige competitie onder familie

Super leuk, grappig, aangename zonnige dag. Hele fijne ervaring en lekker gegeten!

Verassend leuk

Zat goed ineen

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Competitiebeestje kwam in mij los

Heel toffe teambuilding om te doen met grote groepen. competitiebeestje kwam in iedereen naar boven. Heel leuke manier om collega's beter te leren kennen die je anders niet vaak ziet. Spelletjes zijn tiptop in orde en ook de uitleg voldeed aan alle eisen.

Uniek

Super goede organisatie, originele spelletjes. Alles was top!!!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Zeer inventieve games voor lichaam en geest

Mooie setting, goede begeleiding en games aangepast aan het thema. Leuke combinatie van inspanning en denken. Echte teambuilding!

Super nice

Leuke ervaring in een goed georganiseerd kader

Onverwacht super leuk

Heel mooie toffe locatie, leuke games. Voor iedereen toegankelijk ook al ben je fysiek niet 100%

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Spelen werden goed uitgelegd
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Na enkele moeilijke maanden op het werk de collega’s op een andere manier leren kennen. Zeer goede ervaring. Bedankt. Het was een zeer leuke dag. Een beetje inspanning maar vooral veel ontspanning! Tof om de collega’s te zien in een andere context. Een aanrader. Wat mij betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Ideale teambuilding! Prachtig domein, vriendelijke mensen, top begeleiding! Voor herhaling vatbaar.

Superaangenaam, veel gelachen, TOP

Zeer leuke ervaring, goede organisatie Een aanrader op top niveau