We doen jaarlijks een activiteit met het bedrijf in november. Het was de tweede keer dat we kozen voor FarmFun en dit is opnieuw heel goed meegevallen. De organisatie verliep vlekkenloos. Een fijne ontvangst en gezellige setting in Geel. De begeleiding was prima en was heel vriendelijk. De activiteiten bij het "Wie is Koe-rupt"-spel zijn super leuk. Iedereen was enthousiast en was betrokken bij het spel. We zijn over de ganse lijn heel tevreden! We zijn fan van FarmFun :-).
Wij werden heel vriendelijk ontvangen, heel de dag door hadden we drank ter beschikking. Ook de zelfgemaakte wafels konden ons smaken. Mooie, verzorgde locatie. Leuke spelletjes.
Ik heb me rot geamuseerd! Heel hard gelachen. Ideale teambuilding
Het was een heel positieve en fijne ervaring! Dagen nadien hadden de collega's het er nog over. Zeer leuke opdrachten, goede ondersteuning en fantastisch concept! We vonden het melkwaardig tof!
Farmfun Geel is zeker een aanrader. Alles was dik in orde. We hebben er met de hele groep van genoten. Het spel "wie is de saboeteur" zat goed in elkaar. Leuke opdrachten.
Heel fijn mocht wat langer duren met extra spelletjes
Na een leerrijke rondleiding op het melkveebedrijf namen 3 enthousiaste spelbegeleiders ons mee op sleeptouw. In naam van ons ganse team durf ik gerust te zeggen dat deze namiddag een echt geslaagde teambuilding was. Dankjewel aan Ingrid en co !
Wij hadden een hele leuke teambuilding. De broodjes waren heel lekker en het spel zat goed in elkaar. De begeleiding was ook top! Wij komen zeker nog terug!
leuke dag
Leuke spelletjes en een super lekkere BBQ
voot herhaling vatbaar
De weersvoorspellingen waren stormachtig en regenachtig dan sta je niet te springen op een teambuilding buiten. De organisatie heeft dit perfect aangepakt. Ook een pluim voor de kwaliteit van de catering , vooral de BBQ. Zeker aan te raden
Het begon met een vriendelijk, warm onthaal en een mooie rondleiding van de boerderij. Heel interessant. Alles is daar pik fijn in orde. Jammer dat dit mooie verhaal binnen enkele jaren noodgedwongen zal eindigen. We mochten een lekker middagmaal nuttigen in een gezellige omgeving. De spelletjes namiddag was zoo leuk. Het teambuilding gevoel was top. Echt een top dag. Zeker een aanrader voor wie dit nog niet mocht meemaken !
Enorm leuke avond gehad. Prachtige omgeving, super leuke begeleiding en geweldig leuke spellen!
FUN
Elke spelletje is uniek en superleuk bedacht. Ieder teamlid kon wel een talent gebruiken om het spel vlot te laten verlopen. Teambuilding is het juiste woord want dit kan je niet alleen. Een aanrader voor iedereen. Lachen is gezond.
We krijgen alleen maar lovende commentaren van onze collega's. "We hebben ons een kriek gelachen. Dit was de leukste teamactiviteit ooit. " Dit zijn 2 voorbeelden hiervan. Een heel enthousiaste begeleider. Toffe activiteiten die we echt als team moesten uitvoeren waarbij heel veel afgelachen is. Het was TOP.
Het was een hele fijne dag, leuke games, voor iedereen wel een aantal spelen waaraan je kon deelnemen. Gewoon een geweldige dag.
Leuke namiddag.
We hebben met ons voltallige team genoten van een heerlijke dag op de boerderij. Toffe uitdagingen, lekker eten & een beestig leuke setting!
Leuke activiteiten en quasi voor iedereen toegankelijk! Mooie locatie!
Je moet samen werken.
Ook voor een 50+ was dit een leuke ervaring. Nadien ook nog een lekkere hamburger gegeten
Ik heb me rotgeamuseerd die dag. Er waren zulke leuke spelletjes, hoe kom je erbij. Ik heb mijn iets oudere collega's direct gebrieft dat zij hier zeker niet te oud voor zijn. Vind je het te zwaar dan kijk je gewoon toe. Zo zijn bij Farmfun de regels. Gewoon TOP. Goed bezig daar. Het eten was ook superlekker en een zeer mooi en vooral propere locatie!!