De plek voor een TOP teamuitje

Een geweldig leuke dag gehad. Een echte boerderij waar hard wordt gewerkt voor en met de koeien. Daarnaast nog een goed concept neergezet voor bedrijven die een gezellig en sportief teamuitje willen. Ook de drank en de BBQ is meer dan goed geregeld.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Allemaal hele aardige mensen
  • Zijn er verbeterpunten? Ga zo door!
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Prachtige locatie en leuke spelletjes

Onze teambuilding is vlekkeloos verlopen. We hebben weer leuke spelletjes gespeeld, onder het toezichthouden oog van de koeien. De locatie is ideaal om ook grotere groepen te ontvangen. En alles was perfect geregeld.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiaste spelbegeleiders
  • Zijn er verbeterpunten? Nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Top team!

Zeer leuke teambuilding!

Het was een hele leuke teambuilding met afwisselende opdrachten, zowel fysieke als denkopdrachten waar iedereen goed aan mee kon doen! Zeer geslaagd

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zeer vriendelijk en duidelijke uitleg
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Gezellige dag gehad, leuke spellen,begeleiders waren erg tof en goede uitleg , mooie omgeving.

toffe namiddag

plezante teambuilding

Orginele topdag

Super veel gelachten en erg origineel en alles klopte in zijn geheel en het eten was ook top.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Superleuke middag met ons team

Iédereen wordt betrokken en doet mee. Leuke, actieve teambuilding. We hebben ons niet verveeld!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Superenthousiaste en gemotiveerde vrouw! Enkel de spelregels mochten iets beter gekend zijn -
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Neen

Met passie neergezette teambuildingsdag

Originele manier op dergelijke spellen uit te zetten. Heerlijke lunch en goed verzorgt. Vooral complimenten naar het team van FarmFun. Wat een enthousiasme!

Toffe spelletjes!

Hele leuke actieve teambuilding tussen de koetjes. Gezellige en mooi gedecoreerde feesttent met leuke zithoeken om bij slecht weer een binnenactiviteit te doen, samen te eten of iets te drinken ... Alles netjes verzorgd

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? Bij 1 spelletje was het materiaal niet helemaal in orde, nl platte ballen´ maar wel goed gelachen.

Fun

Heel leuk zeker voor herhaling vatbaar

Goede teambuilding

Leuke spelletjes om het team te versterken

Super koe-trooper teambuilding

Geweldige ervaring , super leuk georganiseerd met allemaal koe-thema’s Heel fijne begeleiding Top !

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen De leuke koe verwijzingen
  • Zijn er verbeterpunten? Net
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Vriendelijke mensen om leuke activiteiten te doen.

Bij aankomst was het een vriendelijke ontmoeting. De spelletjes werden heel goed uitgelegd. De personen die de spelletjes uitlegde waren vriendelijk en tof. De bbq achteraf was heel verzorgd en lekker. Hier zien ze ons nog terug!!!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vriendelijkheid is daar een troef.
  • Zijn er verbeterpunten? Neen ni echt. Alles liep vriendelijk en vlot.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Neen

het was een beestig leuke dag

Wat ons betreft is dit meer dan geslaagd. Iedereen heeft zich reuze geamuseerd. De teamspirit was mooi om te zien!

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? ja, heel duidelijke communicatie
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? blijf vooral zeker verder doen

heel veel plezier gehad .

als familie was deze teambuilding een echte competitie met en tegen elkaar met veel spel plezier.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Een leuke ervaring om te doen als groep

Het was fijn om verschillende spelletjes te spelen in 2 groepen en te strijden tegen elkaar. Het was ook variërend waardoor het voor ieder wat wils had.

Overtreft de verwachtingen!

Geweldige sfeer en zeer vriendelijk onthaal. Teambuilding met 50 collega's werd door iedereen goed onthaald. Gemakkelijk te regelen en vlotte communicatie in de voorbereiding. We kunnen het elke groep aanbevelen!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Goede aankleding en onthaal.
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Geen problemen,

Super boereplezier!!!

Super leuk om met vriendengroep op ludieke manier de vriendschapsband te versterken.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee zeker niet

GEWELDIG!

Top-locatie! Top-ontvangst! Top-ontbijt! Top-teambuilding!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee, vlotte communicatie

Ongelofelijk

Iedereen heeft er enorm van genoten.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Een heel toffe ervaring een aanrader voor iedereen

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Een aangename ontvangst
  • Zijn er verbeterpunten? Neen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

koealicious

Een vrijgezellenactiviteit om te gieren en te schateren. Enorm vriendelijke en bereidwillige mensen. Top ervaring.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen alles zeer net en proper, vriendelijk, kortom geen negatieve punten
  • Zijn er verbeterpunten? neen
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? prima geregeld, mooie, nette accomodatie
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? /

Heel leuk!

Leuke opdrachten. Enthousiaste begeleider. Speciaal dat er meerdere ploegen tegelijk bezig kunnen zijn zonder mekaar te storen. En kentering was ook top!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? We hadden een heel leuke begeleider, maar slecht fotograaf... we waren gevraagd om onze gsm's weg te laten. En daarvan heb ik wat spijt. En dat is wel logisch. Je kan moeilijk en een spel controleren en foto's maken..

leuke ervaring

leuke spelletjes

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen zeer duidelijke uitleg
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Ik denk van niet

Fantastiche teambuilding gehad met ons team!