Het was een leuke ervaring, iedereen kan meedoen aan de activiteiten. Geeft echt een groepsgevoel
Wij hebben een heel toffe teambuilding bij jullie gehad het was een toffe ervaring die we zeker nog zullen overdoen! Super tof bij jullie
Het was een topeditie van onze teambuilding. Zo een ervaring hebben we nog nooit gehad! Fun en lachen tot de laatste seconde… Alle spieren zijn gebruikt geweest, dat hebben we daags nadien allemaal ervaren.
Ik heb gelachen,plezier gehad, collega's nog beter leren kennen, dit concept IS teambuilding
Alles zat goed! Locatie, sfeer, begeleiding, de spelletjes. Ik had het minder wauw verwacht.
Het was een geweldige ervaring voor ons team. De spelletjes waren goed en verschillend om het groepsgevoel te verbeteren. Verder werden we super goed ontvangen en bediend en het eten was top!
Heb dit met mijn collega’s gedaan we hebben ons super geamuseerd . Had niet verwacht dat ik het zo leuk ging vinden .
De informele setting gaf meteen een goede vibe bij de start van onze teambuilding. De FarmGames waren gevarieerd, voor elk wat wils of je nu een denker of doener bent. Ook het random verdelen van de teams is een voordeel ! De catering was eveneens goed verzorgd.
Een super leuke beleving. De mogelijkheid om te kiezen of je een spel mee doet of niet ( voor mensen met een zwakke rug of iets anders) vond ik zeker een meerwaarde. Zij konden toch betrokken blijven bij de groep om zo toch het spel tot een goed einde te brengen.
Had totaal geen idee wat voor spelletjes we gingen krijgen. Maar snel was alles duidelijk. Zo hard gelachen, ons zo goed geamuseerd en dan ook superlieve en vriendelijke mensen, uitbaters die ons deze toffe dag hebben bezorgd. Echt de moeite en zeker een aanrader om ander mensen warm te maken voor dit evenement.
super leuke dag ,toffe begeleider,verwend frisdrank en ijsjes.zeker voor herhaling vatbaar
We hebben ons kostelijk geamuseerd.
We zijn op een zonnige dag deze teambuilding komen dus, het was een geweldige ervaring! Leuke & sportieve activiteiten met lekkere & frisse tussendoortjes. Een echte aanrader! Wij komen zeker nog eens terug!
Het was een heel fijne beleving! Ookal kon ik door recente rugoperatie niet alles meedoen, toch kon ik bij elke opdracht mijn steentje bijdragen en zo was ik toch betrokken.. zeer mooie locatie! voor ieder wat wils! Dit doen we zeker opnieuw!
Fijn onthaal en een super leuke activiteit! Mensen die het met hart en ziel doen. Wij komen zeker terug
Top, super , geweldig
Fijne coöperatieve spellen waarbij je als team MOET samenwerken. Iedereen heeft elkaar nodig, en zo werkt het in het echte bedrijfsleven ook. Leuke ervaring, lekkere BBQ gegeten en goed gelachen.
Fun Fun Fun
Zeer leuke spelletjes, toffe coaches en heerlijke hamburgers!
Ideaal om de groepssfeer te verbeteren
Het was een leuke en aangename verrassing en activiteiten heb me goed geamuseerd voor herhaling vatbaar
Er moest nagedacht worden bij de spelletjes. Deze waren ook allemaal van degelijk materiaal gemaakt.
Goed gedaan en veel succes