toffe spelen vooral denkwerk en rustige. Actie tussen beide ploegen miste ik.
Hey Mia Bedankt voor je waardevolle review! We waarderen dit, juist daarom dat we dit in het leven geroepen hebben. Vermoedelijk heb je het winterprogramma 'Wie is KOE-rupt' gespeeld. Dat is idd eerder een strategisch spel met minder actieve elementen. Juist daarom dat het beter binnen kan. We hebben getracht er zoveel mogelijk variatie in te brengen maar we geven toe dat de actie vooral in onze Farm Games en Farm Expert Games zit. Daarvoor zal je dus nog eens terug moeten komen haha ;) Groetjes Patrick. FarmFun.
Het. Was een zeer leuke ervaring alles was zeer netjes georganiseerd
afwisselende spelen, denkertjes en doeners plezant dat wij alles konden meedoen, geen zware dingen tillen, niet ver lopen,... zelfs iemand met haar hand in de plaaster kon goed mee. af en toe werd de groep opgesplitst, ieder deed wat haar het beste paste
zéér goed ontvangen, goed begeleid en ons ontzettend geamuseerd. zeer goede gastvrouw.
leuke ontvangst en een nieuwe vorm ontdekt van spelvorm.
Hele leuke ontvangst en host. Geweldige spellen leuke omgeving
Het gaf ons de mogelijkheid om de collega's onder andere omstandigheden te leren kennen. De opdrachten waren doenbaar en toch uitdagend. Er is veel gelachen en we voelden ons een groep. Ook het eten was bijzonder lekker.
Geen enkel moment ben ik verveeld geweest alles stak zeer goed ineen en ook bedankt aan de drie begeleidende dames die alles goed hebben opgevolgd.
Heel leuke sfeer, vriendelijke en behulpzame begeleiding, toffe spelletjes, zeer lekker eten
Leuke ervaring ! ben niet kunnen blijven tot de BBQ Mooie locatie met heel wat mogelijkheden
Allemaal lekker leutig geloei en brede smile op de foto's
Wat hebben wij met zijn allen plezier gehad. De gastvrouw Lieke was top. Bedankt Lieke voor de goede ontvanst en de fijne dag. Tip: er mag gerust wat info over het boerderij leven bij. Een rondleiding, de werking en de dieren. Zeer mooie omgeving en accomodatie. Groetjes van het team verpleging ORTHOCA. En bedankt voor de mooie foto's.
Genoten van de leuke competitie tussen en binnen het team.
Zeer leuke activiteiten om te doen :) leuk om elkaar uit te dagen!
Instinctief komt de drang naar overwinning boven!
Plezante opdrachten
De spelletjes waren top, veel gelachen en plezier gemaakt, en nadien de barbecue was heerlijk!
Leuke spelletjes denken en doen voor ieders wat wils , heb mijn collegas beter leren kennen en apricieren
Voor herhaling vatbaar
Vooral voor herhaling vatbaar
Super mooie omgeving, leuke ontvangst en toffe gastvrouw. Alles wat goed voorbereid en georganiseerd. We hebben er een supertoffe teambuilding opzitten die voor iedereen haalbaar is omdat het zo afwisselend is. Nadien hebben we nog genoten van lekkere frietjes en een farmburger. SUPER!
Wonderful and exciting day with the team
De spelletjes waren superleuk. Hebben veel plezier gemaakt samen. Minpunt was het eten en de zaal waar we moesten zitten om te eten.
Dag Nathalie Bedankt voor je waardevolle opmerking! Zoals je wellicht gezien hebt wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de zaal (die door leveringsproblemen aan het begin van de bouw wat vertraging heeft opgelopen). Vanaf begin december '22 gaat het gebouw in gebruik genomen worden. Dat gaat ons helpen de klantbeleving te verhogen maar ook de catering zelf. Momenteel is het idd nog wat behelpen met de loods wat niet de comfortabelste setting is. Er wordt dus aan gewerkt.
mooie locatie, goed georganiseerd. Er waren 2 mensen die minder engels spraken, maar we verstonden de kern van de zaak wel.
Bedankt voor je waardevolle feedback Johan!
Het was een super geweldige dag, goed gelachen, Goede service