Leuke namiddag!

Een goede variëteit aan activiteiten (actie versus nadenken).

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiasme
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Er was duidelijke communicatie.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Er was misschien net wat te weinig vlees voor de BBQ.

Het was koetastisch, koemenaal en super koel.

Ik kende Farm Fun niet en ging met open mind naar de teambilding. Het was geweldig om alles ifv de "koe" te horen, te lezen te beleven. Fantastisch gevonden :-) We hebben ons geweldig geamuseerd en uiteraard is er nadien nog veel gelachen op "koetoor". Ik heb dit ondertussen al aan meerdere kennissen aangeraden. Ik zou het zo opnieuw willen doen. Vermoedelijk tot later en nog veel succes. mvg Pascal

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Deze dame was zelf super enthousiast, heel leuk om te ervaren.
  • Zijn er verbeterpunten? Voor mij niet
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? neen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Jullie doen dit prima, blijf gerust zo verder doen.

superfijne tijd gehad

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Lekker eten, leuke spelletjes voor iedereen en toffe monitoren!

Leuke namiddag met eenvoudige maar toffe opdrachten. Echt een aanrader voor jong en oud en al wat er tussenin zit. :) Zeker voor herhaling vatbaar!!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

Ongelooflijke top ervaring

Echt zo leuk en ontspannend. Je kan zo even helemaal terug kind zijn.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen top organisatie
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Doe zo voort

TOPACTIVITEIT!

We hebben er een hele leuke namiddag opzitten, de spellen zijn origineel, leuk en uitdagend! De begeleiding is super en de catering was ook top! Dikke aanrader.

Zeer leuke dag gehad :-)

Het totale concept is mooi opgezet en de medewerkers doen hun uiterste best om iedereen een mooie dag te laten beleven. Super, doe zo voort

Top dag!

Perfecte teambuilding met leuke denk- en doe opdrachten, heel lekker eten en een goede infrastructuur. Goede en vriendelijke organisatie!

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? De teamverdeling kon beter, departementen binnen ons bedrijf waren niet goed gemengd. Misschien was het toeval maar ik denk dat de bandjes niet goed geschud waren en het is te makkelijk om in de koe te kijken en zelf een kleur te kiezen.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Alles is vlekkeloos verlopen
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Heel leuke middag met het team !

Leuke middag, fijne opdrachten. Heerlijke manier om de collega's op een ander level te leren kennen

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een fantastische ervaring buiten de werksfeer.

Gezellig en grappig

Algemeen leuke spelletjes en activiteit begeleiders die de sfeer inhouden. Een leuke namiddag! Foto's konden beter maar wel leuk dat jullie dit aanbieden!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel vriendelijk en behulpzaam personeel!
  • Zijn er verbeterpunten? De escape vond ik te veel taal gericht. Sommige zijn anders talig of is dit minder hun ding. Het had leuk geweest als er ook op een andere manier een puzzel open had gekunnen zonder je door een tekst moest.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Foto's: ik vond het jammer van vooral rugfoto's hier en daar wel een toffe foto.. En ook zag ik dat er foto's van een andere groep bij de onze is geraakt. Dus vraag me dan af of onze foto's ook bij andere geraakt zijn...

Geweldige ervaring

Super ontvangen, hele fijne begeleiding tijdens onze teambuilding. Leuke spelletjes

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Mede organisator, geen moeilijkheden ervaren. Top geholpen.

superleuk

heel leuke ervaring. leuke opdrachten en zeer enthousiaste begeleiders.

Verrijkend

Verrijkende ervaring op een een actieve teambuilding en eens volledig buiten de werksfeer.

Super goed georganiseerd

Super goed georganiseerd en zeer leuk.

Heb me goed geamuseerd

De opdrachten waren leuk en origineel, gebaseerd op 'de boerderij'. Het totale idee was zeer geslaagd.

fijn

goed georganiseerd, lekker eten.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen drukte sanitair
  • Zijn er verbeterpunten? sanitair (WC)

Fantastisch!

Een teambuilding met pit, energie, en een goede dosis humor! De opdrachten zijn goed uitgewerkt, qua moeilijkheidsgraad ideaal om de samenwerking te versterken, en telkens met een grappig kantje wat de teambanden ten goede komt. Reeds tweemaal gedaan, de organisatie voorzag voldoende afwisseling. Dus zeker een aanrader!

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee, alles verliep vlot en duidelijk

Super dagje

Zeer goed concept. Genoeg afwisseling tussen doe en denk opdrachten. Mooie locatie.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Het was een leuke, gezellige teambuilding!

Was superleuk

Ben zeer blij dat m'n collega deze teambuilding gekozen heeft

Heel leuk

Heel leuk

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen enthousiast

Goede organisatie, originele activiteiten

Goed ontvangst Toffe en originele activiteiten met vriendelijke begeleiding. BBQ nadien was verzorgt en van geode kwaliteit. Toppe groepsactiviteit

• Zijn er verbeterpunten? nee
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Geen problemen, alles ging vlot
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? nu alle activteiten in deelgroepen, msschien 1 gehele groepsactiviteit?. Wel moeilijker voor grote groepen

Superleuke teambuilding - voor elk wat wils

Samen met de collega's een superleuke teambuilding. Datum prikken en voor de rest neemt FarmFun de organisatie op zich! Heel warm onthaal met koffie en verse melk. De FarmFun expert Games zorgden ervoor dat er nooit iemand aan de kant stond, zelfs de sceptici van de boerderij hebben volop genoten en deelgenomen. Wij hadden een superleuke dag onder een najaarszin in het mooie Beveren-Waas!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Met de glimlach!
  • Zijn er verbeterpunten? Het spel met "graan in de stal" >> met eigen kledij vonden sommige niet leuk. Wij hadden een hoodie voor iedereen voorzien, en dus werd die gebruikt, maar daar hebben een 2tal personen iets van gezegd.

Heel plezant

Absolute aanrader, heel leuke namiddag beleefd.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Er waren wegenwerken aan de straat waar er normaal naar de parking wordt gereden. Er stond een wegwijzer vanuit de ene richting maar niet vanuit de andere. (of niet opgemerkt)