Een goede variëteit aan activiteiten (actie versus nadenken).
Ik kende Farm Fun niet en ging met open mind naar de teambilding. Het was geweldig om alles ifv de "koe" te horen, te lezen te beleven. Fantastisch gevonden :-) We hebben ons geweldig geamuseerd en uiteraard is er nadien nog veel gelachen op "koetoor". Ik heb dit ondertussen al aan meerdere kennissen aangeraden. Ik zou het zo opnieuw willen doen. Vermoedelijk tot later en nog veel succes. mvg Pascal
Leuke namiddag met eenvoudige maar toffe opdrachten. Echt een aanrader voor jong en oud en al wat er tussenin zit. :) Zeker voor herhaling vatbaar!!
Echt zo leuk en ontspannend. Je kan zo even helemaal terug kind zijn.
We hebben er een hele leuke namiddag opzitten, de spellen zijn origineel, leuk en uitdagend! De begeleiding is super en de catering was ook top! Dikke aanrader.
Het totale concept is mooi opgezet en de medewerkers doen hun uiterste best om iedereen een mooie dag te laten beleven. Super, doe zo voort
Perfecte teambuilding met leuke denk- en doe opdrachten, heel lekker eten en een goede infrastructuur. Goede en vriendelijke organisatie!
Leuke middag, fijne opdrachten. Heerlijke manier om de collega's op een ander level te leren kennen
Algemeen leuke spelletjes en activiteit begeleiders die de sfeer inhouden. Een leuke namiddag! Foto's konden beter maar wel leuk dat jullie dit aanbieden!
Super ontvangen, hele fijne begeleiding tijdens onze teambuilding. Leuke spelletjes
heel leuke ervaring. leuke opdrachten en zeer enthousiaste begeleiders.
Verrijkende ervaring op een een actieve teambuilding en eens volledig buiten de werksfeer.
Super goed georganiseerd en zeer leuk.
De opdrachten waren leuk en origineel, gebaseerd op 'de boerderij'. Het totale idee was zeer geslaagd.
goed georganiseerd, lekker eten.
Een teambuilding met pit, energie, en een goede dosis humor! De opdrachten zijn goed uitgewerkt, qua moeilijkheidsgraad ideaal om de samenwerking te versterken, en telkens met een grappig kantje wat de teambanden ten goede komt. Reeds tweemaal gedaan, de organisatie voorzag voldoende afwisseling. Dus zeker een aanrader!
Zeer goed concept. Genoeg afwisseling tussen doe en denk opdrachten. Mooie locatie.
Het was een leuke, gezellige teambuilding!
Ben zeer blij dat m'n collega deze teambuilding gekozen heeft
Heel leuk
Goed ontvangst Toffe en originele activiteiten met vriendelijke begeleiding. BBQ nadien was verzorgt en van geode kwaliteit. Toppe groepsactiviteit
Samen met de collega's een superleuke teambuilding. Datum prikken en voor de rest neemt FarmFun de organisatie op zich! Heel warm onthaal met koffie en verse melk. De FarmFun expert Games zorgden ervoor dat er nooit iemand aan de kant stond, zelfs de sceptici van de boerderij hebben volop genoten en deelgenomen. Wij hadden een superleuke dag onder een najaarszin in het mooie Beveren-Waas!
Absolute aanrader, heel leuke namiddag beleefd.