Zeer leuke groepsactiviteit, top concept. Een hele namiddag gelachen en plezier gemaakt. Achteraf veel mogelijkheden wat eten betreft.
Reinhilde gidste ons door de spelen op de boerderij, de spelen waren heel afwisselend en triggerde onze competitiedrang. We hebben gelachen en gezweet, tactisch moeten nadenken en ook gewoon geluk hebben. Ik raad het iedereen aan!
Had er iets anders van verwacht maar het is super goed
Sommige spellen zijn helaas taalafhankelijkheid & doe-spellen ook niet écht voor iedereen toegankelijkheid maar in algemeen is wel erg geslaagd! Spelbegeleiders hebben geduld met ons en leuke woordkeuzes ook zoals koe-euro: keuro! Kudde-gevoel! Tof!
nvt
Wij hebben een zeer leuke tijd beleefd waarbij we als team moesten samenwerken om resultaten te behalen. Het mooie weer was ook meegenomen zodat we buiten ons avondmaal konden verorberen. nadien alleen maar positieve reacties te horen gekregen en dat het voor herhaling vatbaar was.
x
Dit is echt een goede manier voor een teambuilding. Hier moeten de collega's samenwerken. Ook de spelletjes zijn zeker goed geregeld voor de samenwerking onder elkaar.
De leukste en origineelste teambuilding die we ooit al gedaan hebben met ons team!
Het was een heel leuke ervaring
Een namiddag teambuilding vol met leuke opdrachten in een zeer goed georganiseerd en proper kader. Afgesloten met een zeer lekkere barbecue Een aanrader!
Geweldige namiddag plezier en cohesie!
Ik heb de teambuilding als een zeer positieve ervaring beleefd. Het was niet alleen erg leuk, maar ook goed georganiseerd met duidelijke uitleg en superleuke activiteiten. Een waardevolle en gezellige dag!
Goed georganiseerd, leuke opdrachten, lekker eten
Een echte aanrader. Zo leuk en voor iedereen toegankelijk.
Het was een enorm leuke teambuilding, waar iedereen aan kan meedoen. Ook mensen die fysiek niet sterk zijn of zwangere vrouwen. We hebben veel plezier gehad en een heel leuke dag. Het eten was ook zeer lekker.
Het was heel leuk
Vanuit jullie organisatie: Opletten dat het voor iedereen eerlijk blijft. Bij ons hadden personen nadien frustraties, dat er collega's bij waren die niet eerlijk speelden en dat het door de organisatie door de vingers werd gezien. Als zulke personen onmiddellijk op de vingers worden getikt, zal er nadien geen frustratie in de groep zijn. Het moet leuk blijven voor iedereen en geen gekibbel nadien.
leuke spelletjes die in een ontspannen setting toch voor een leuke competitiviteit zorgde!
Onze organisatie werd warm onthaald. Het programma was zowel uitdagend als competitief, wat zorgde voor extra spanning en betrokkenheid. Iedereen voelde zich echt deel van het team, met volop ruimte voor eigen initiatief: je kon zelf kiezen hoe actief je wilde meedoen. De activiteiten werden goed afgewisseld met perfect getimede pauzes, wat voor een prettig tempo zorgde. Het eten was verrukkelijk, en met alle dieetwensen werd uitstekend rekening gehouden. Tot slot was er nog een lokale winkeltje met verse zuivel, groenten en fruit, waar veel deelnemers enthousiast hun inkopen deden.
Leuke spelvormen. Dagen competitiviteit uit tussen deelnemers. Catering en locatie top!
Fantastisch!
Verrassend leuk!!
Topentertainment tss de koeien in een mooi en verzorgd kader. Warm en vriendelijk onthaal. Kortom, een aanrader!