Leuk om in groep te doen.
Een dag om lang van na te genieten.Leuke spelen en veel gelachen
Leuke activiteiten voor iedereen!
Hele leuke namiddag gehad met de collega’s! We hebben allemaal gelachen, veel plezier beleefd en hebben nog erg nagenoten…
Zeer toffe activiteiten, minpuntje vonden we wel de wachttijden tussen elke proef
Hele leuke locatie met een topteam die je met enthousiasme begeleiden bij de spelletjes, zeker voor herhaling vatbaar!
Leuke team activiteiten met een goede afwisseling tussen puzzelen, fysieke opdrachten en samenwerking. De uitleg over de werking van de boerderij achteraf was ook leerzaam;
Het enige wat een beetje stoorde was dat het wat lang duurde tussen de verschillende opdrachten... Voor de rest echt super!!!!
Leuk programma, niet te intensief, maar vooral heel veel nieuwe dingen over hoe een moderne boerderij georganiseerd wordt
Reinhilde heeft dat top gedaan!
Wat fijn om deze activiteiten te doen op zo een leuke lokatie. Ik voelde me weer helemaal kind. Ik was net terug op een zomerkamp met toffe activiteiten en met vrienden die je niet allemaal even goed kent maar nu weer een stukje beter hebt leren kennen. Dank je wel Farmfun team.
Leuke ervaring, enthousiaste begeleiding
leuke originele spelletjes. BBQ was lekker. Ik had de vegetarische variant en de vlees vervanger was geslaagd.
Unieke ervaring op een unieke locatie. Het ganse team vond het een Topdag!
Hele mooie setting, leuke spelletjes en lekkere BBQ Zeker een aanrader !
Plezante ervaring waardoor je je collega’s nog beter kunt leren kennen
Heel leuk opgevat en superfijne begeleiding van Nele. Lekker eten en hele toffe activiteiten.
Wat een top dag. Ontvangen door een zeer enthousiaste spelbegeleidster (Sein), van spel naar spel en voldoende adem pauses. En eindigend met een lekkere BBQ. :) De spelen zijn origineel, leuk en kunnen door iedereen gespeeld worden.
Een hele leuke ervaring met afwisselende opdrachten op een mooie locatie! Lekkere tussendoortjes en voldoende parking.
Zeer leuke activiteiten waarbij er zowel fysiek als mentaal iets aan is.
Voor onze jaarlijkse veiligheidsdag trokken we deze keer naar FarmFun Beveren en we beleefden er een geslaagde dag! We konden er brainstormsessies houden, er werd een heerlijke lunch voorzien en bij de koffie kregen we zelfs verse koemelk, een leuke extra! In de namiddag deden we de teambuildingsactiviteiten, het stak zeer goed in elkaar en we kregen vele positieve reacties!
Wat een dag! Samen met de collega’s bij FarmFun gelachen, geracet en gestreden in de competitie. Teamspirit on point én superveel plezier gehad Echt een aanrader als je een teambuilding zoekt die alles behalve saai is!
Leuke activiteiten voor iedereen toegankelijk, eerlijke verdeling van de teams, bij iedere proef kan ieder van het team wel iets doen dat hij/zij aankan qua fysiek bvb
Bijzonder aangenaam verrast door de leuke activiteiten op den boeren buiten. Enorm veel geleerd en genoten van inspirerende momenten.
Wat een unieke ervaring. Ludieke manier om teams te verdelen. Even weg van het dagelijkse ritme. smaakt naar meer. Zeer propere boedereij!