Het was ontzettend tof :-)

Leuk om in groep te doen.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

Reuze fijne dag

Een dag om lang van na te genieten.Leuke spelen en veel gelachen

• Zijn er verbeterpunten? De pauze minder lang maken
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Goed bezig

Geweldige teambuilding!

Leuke activiteiten voor iedereen!

Super leuke ervaring!

Hele leuke namiddag gehad met de collega’s! We hebben allemaal gelachen, veel plezier beleefd en hebben nog erg nagenoten…

superleuk

Zeer toffe activiteiten, minpuntje vonden we wel de wachttijden tussen elke proef

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? wacttijden tssn proeven inkorten
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? mede organisator
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Toplocatie voor een teambuilding!

Hele leuke locatie met een topteam die je met enthousiasme begeleiden bij de spelletjes, zeker voor herhaling vatbaar!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiasme
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een van de leukere teambuildings

Leuke team activiteiten met een goede afwisseling tussen puzzelen, fysieke opdrachten en samenwerking. De uitleg over de werking van de boerderij achteraf was ook leerzaam;

Heel leuk!!!

Het enige wat een beetje stoorde was dat het wat lang duurde tussen de verschillende opdrachten... Voor de rest echt super!!!!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Opdrachten. Sneller na elkaar

Zeer goed en leerrijk

Leuk programma, niet te intensief, maar vooral heel veel nieuwe dingen over hoe een moderne boerderij georganiseerd wordt

Voor herhaling vatbaar

Reinhilde heeft dat top gedaan!

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? bij namiddagprogramma kan je bijvoorbeeld nog een ontspanningsmoment inbouwen (drankje tijdens een spelletje darts )
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Geweldig toffe leuke dag met schatten van collega's!

Wat fijn om deze activiteiten te doen op zo een leuke lokatie. Ik voelde me weer helemaal kind. Ik was net terug op een zomerkamp met toffe activiteiten en met vrienden die je niet allemaal even goed kent maar nu weer een stukje beter hebt leren kennen. Dank je wel Farmfun team.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen het enthousiasme
  • Zijn er verbeterpunten? beetje meer los stro in de sro bak. De val was toch een beetje hard.

Supertof

Leuke ervaring, enthousiaste begeleiding

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Goedlachs

heel fijne namiddag

leuke originele spelletjes. BBQ was lekker. Ik had de vegetarische variant en de vlees vervanger was geslaagd.

Super leuke ervaring!

Unieke ervaring op een unieke locatie. Het ganse team vond het een Topdag!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiasme!!!

Topperdetop

Hele mooie setting, leuke spelletjes en lekkere BBQ Zeker een aanrader !

Zeer leuk bij goed weer

Plezante ervaring waardoor je je collega’s nog beter kunt leren kennen

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zij hebben perfect uitgelegd hoe en wat we moesten doen
  • Zijn er verbeterpunten? Veel variatie

uniek

Heel leuk opgevat en superfijne begeleiding van Nele. Lekker eten en hele toffe activiteiten.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen heel gemotiveerd

Geweldig Kooee-le team building

Wat een top dag. Ontvangen door een zeer enthousiaste spelbegeleidster (Sein), van spel naar spel en voldoende adem pauses. En eindigend met een lekkere BBQ. :) De spelen zijn origineel, leuk en kunnen door iedereen gespeeld worden.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Sien's enthousiasme
  • Zijn er verbeterpunten? Echt niet op aan te merken.

FarmFun, superfun!

Een hele leuke ervaring met afwisselende opdrachten op een mooie locatie! Lekkere tussendoortjes en voldoende parking.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, alles is vlot verlopen.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Klein puntje: na de opdrachten was onze voorziene tijd nog niet verstreken en de koffiekoekjes werden al weggenomen. Dat had het laatste kwartier nog wel extra gesmaakt :) Misschien een kast/locker of dergelijke voorzien waar mensen hun tassen/rugzakken/jassen kunnen achterlaten tijdens de opdrachten?

creatief farm plezier voor iedereen

Zeer leuke activiteiten waarbij er zowel fysiek als mentaal iets aan is.

Leuke veiligheidsdag beleefd

Voor onze jaarlijkse veiligheidsdag trokken we deze keer naar FarmFun Beveren en we beleefden er een geslaagde dag! We konden er brainstormsessies houden, er werd een heerlijke lunch voorzien en bij de koffie kregen we zelfs verse koemelk, een leuke extra! In de namiddag deden we de teambuildingsactiviteiten, het stak zeer goed in elkaar en we kregen vele positieve reacties!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Leuk dat ze ook zelf foto's namen
  • Zijn er verbeterpunten? We moesten vaak een tijdje wachten tussen de spelletjes door, de spelbegeleiders zeiden dat we moesten wachten op alle groepen maar we hadden vaak de indruk dat we al compleet waren.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee alles is prima verlopen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Nog extra chapeau aan Lieke van FarmFun Beveren die als kersverse mama voor ons klaarstond de hele dag en ons mee hielp waar nodig!

super tof !

Wat een dag! Samen met de collega’s bij FarmFun gelachen, geracet en gestreden in de competitie. Teamspirit on point én superveel plezier gehad Echt een aanrader als je een teambuilding zoekt die alles behalve saai is!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Leuke activiteiten voor iedereen toegankelijk, eerlijke verdeling van de teams, bij iedere proef kan ieder van het team wel iets doen dat hij/zij aankan qua fysiek bvb

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

FarmFun is een mega KOEleuke ervaring! :)

Bijzonder aangenaam verrast door de leuke activiteiten op den boeren buiten. Enorm veel geleerd en genoten van inspirerende momenten.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Doe zo verder!

Moet je eens gedaan hebben!

Wat een unieke ervaring. Ludieke manier om teams te verdelen. Even weg van het dagelijkse ritme. smaakt naar meer. Zeer propere boedereij!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Toffe mensen
  • Zijn er verbeterpunten? mechanische defecten :-(
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Niet de werking, wel een hygiënische opmerking --> Steeds dezelfde handdoeken om je handen af te drogen na toiletgebruik. Er hangen er wel verschillende, maar op het einde van de dag weet ik niet of mijn handen afdrogen nog een goed idee is. (handhygiëne - zorginstelling. We hebben strenge regels. Een blazer lijkt me efficiënter en ecologischer)