Het was top
Voor alle die de organisatie leiden dikke proficiat !
Heel fijne dag gehad met de collega's! Veel gelachen en genoeg om achteraf nog over na te praten. Een score van 7, omwille van 1 minpuntje. De geblinddoekte kruiwagen race kan je misschien best enkel bij echt droog weer doen. Ik ben zelf uitgeschoven over een jutten zak op nat gras en zo gevallen op 1 van de handvaten van de kruiwagen, met gekneusde ribben tot gevolg. Wellicht waren we gewoon iets te wild en te competitief. Verder top, leuke sfeer en nette setting, koetjes zien er echt gelukkig uit bij jullie!
Oei Isabell klinkt erg pijnlijk! Gekneusde ribben is geen lachertje. Hopelijk gaat het snel beter met je!! Bedankt voor de tip.
Onze jaarlijkse teambuilding met de bedrijfsbrandweer van de Kerncentrale Doel bij Farmfun op de boerderij in Beveren was een groot succes! Vanaf het moment dat we aankwamen, was de sfeer op de boerderij al direct uitnodigend. De landelijke setting zorgde voor een ontspannen en natuurlijke omgeving, perfect om even los te komen van onze dagelijkse verantwoordelijkheden. De activiteiten waren niet alleen leuk, maar ook uitdagend en goed afgestemd op ons team. Het programma bood een mooie mix van fysieke uitdagingen en groepsopdrachten, waardoor iedereen betrokken bleef. De begeleiding van Farmfun was uitstekend – ze waren professioneel, goed georganiseerd en wisten precies hoe ze ons moesten motiveren om samen te werken. Wat ons vooral opviel was hoe goed alles geregeld was. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien, van de ontvangst tot de afsluiting van de dag. De boerderij zelf was prachtig en bood voldoende ruimte voor allerlei activiteiten, met schone faciliteiten en een geweldige sfeer. Farmfun in Beveren is absoluut een aanrader voor elk bedrijf en of groep dat op zoek is naar een leuke en effectieve manier om teambuilding te organiseren. We hebben een onvergetelijke dag gehad en kijken nu al uit naar een volgend bezoek! Steve Firlefyn
Super vriendelijk personeel
zeer goede ontvangst en begeleiding. leuke opdrachten
We hebben een beestige namiddag beleefd met onze collega's, een echte aanrader voor alle teambuildings! De activiteiten toverden bij iedereen een lach op het gezicht dat tot de avond is blijven hangen. Ook de BBQ zorgde voor een leuke afsluiter, op een heel fijne locatie!
Hoe leuk was dit... onder een stralende zon het kind nog eens in ons laten bovenkomen en er een geweldige dag van maken met het ganse team! ... een zeer geslaagde teambuilding!!
Super leuke teambuilding en lekker eten en de spelletjes worden super begeleid door de spelbegeleiders. Gewoon TOP
Heb er zo’n tof gevoel bij gehad dat ik het aan iedereen vertel en aanbeveel.
Het was een hele leuke dag samen met de familie. Het waren herinneringen die we nooit zullen vergeten. We hebben super veel gelachen!
Lieke en haar team namen ons meteen mee op sleeptouw. De spelletjes waren perfect afgestemd op het warme weer, met genoeg drink-pauzes. De BBQ achteraf was een geslaagde afsluiter voor een geslaagde middag. Een ideale activiteit voor deze vrijgezellendag.
Het was een zeer interessant ervaring, vol verrassingen. Geweldig voor de groepscohesie. De activiteiten zijn aangepast aan de leeftijd van de groep en zijn van alle soorten, zowel fysiek als mentaal.
Super fijne teambuilding! Mooie locatie, toffe activiteiten, leuke begeleiding,... Echt een aanrader!
We gingen voor een vrijgezellenactiviteit voor mijn zus. Contact vooraf zeer behulpzaam en vriendelijk. De boerderij was goed aangeduid en gemakkelijk te vinden. Veel parking. Zeer netjes en proper. De spelletjes waren een combinatie van actief en nadenken tegelijk. Super leuk. In het 'kakelkot' konden we tussendoor pauzeren met verse aardbeien en kerstomaatjes. Zou het zeker opnieuw doen en aanraden !
We hebben een heel leuke namiddag gehad met de collega's. Als afsluiter van het schooljaar was dit zeker heel tof!
Leuke locatie Fijne groeps activiteiten Enthousiaste animators Gezellige buitenbar Lekker eten Proficiat... een echte aanrader Proost
Hele leuke dag vol animatie Vriendelijke bediening lieve mensen Echt een aanrader!!
Ik had FarmFun uitgekozen voor het verrassingsfeest van mijn vriend die 30 werd. Hij werd feestelijk en met een attentie ontvangen. Nele legde alles super goed uit en was mega vriendelijk. Dankzij haar begeleiding was het een mega leuke dag geworden. Heb me in lange tijden niet zo hard geamuseerd als toen! We hadden nog wat drankjes om op te drinken en ook hier was de service super. We mochten blijven zolang als we wilden. Ik kan FarmFun enkel aanraden. Plezier gegarandeerd!
leuke activiteiten, goede begeleiding, lekker fruit, goede variatie tussen fysiek en beetje denk werk
Toffe middag gehad met de collega's. Een aanrader !!!
Uitdagend, leuk en eens iets helemaal anders
elkaar zin buiten het werk
Originele spelletje daagden de teamleden zeer gezond uit waardoor de sfeer zeer fijn was en energie gaf aan het team.