Alles was heel goed geregeld die dag, complimenten! De spellen werden goed uitgelegd en waren leuk om te doen. Het compitatieve maakte de dag extra leuk! Ook hebben we lekker gegeten en werd er goed met ons meegdacht wat bvetreft het warme weer. Top dag!
Gezellige omgeving, gewone mensen, super mooie lokatie, eten was super, Kortom fantastisch!!
met ons team een geweldige middag gehad!
Leuke omgeving met uitdagende spellen. Het enige wat ik mis is een wat merchandise. Jullie logo is geweldig. Een paar T-shirts zou het goed doen!
Bij FarmFun wordt een leuk dagje uit met collega’s ook een enorme teambuilding. We hebben samen enorm gelachen, ieder onze eigen grenzen verlegd, elkaars fysieke en mentale kracht en (strategisch) denkvermogen ontdekt en dat alles zonder ons afgebeuld te voelen, dankzij de regelmatige drankjes tussendoor. Na drie uur vertrokken we vol energie en verbondenheid, en nog steeds lachend!
Een erg leuke middag met een enthousiaste, spontane spelbegeleiding en leuke spellen die net weer wat anders waren dan de standaard spellen die we vaak bij zitten. Zag er allemaal netjes uit
Alles was zo goed geregeld, aardige mensen, leuke spellen en heerlijk gegeten.
plezante opdrachten en boerderij gerelateerd dus leuk om te doen
Goed georganiseerd en leuke locatie.
Leuke spellen, leuke locatie, goeie gastvrouw en ze heeft verstand van voetbal!! Simply the best PSV!
Het was goed geregeld en top verzorgd. We hebben het heel gezellig gehad.
Leuke middag gehad
Ik vond het een gezellige, goed verzorgd . En netjes!! Is aan aanrader voor iedereen
mooie dag gehad
Echt een hele mooie locatie en super gast vrije mensen.
Bijzonder vriendelijke mensen. Alles netjes en keurig voor elkaar. Eten, drinken sanitair. Top locatie. Voor herhaling vatbaar.
Goed georganiseerd spel programma en een lekkere lunch Speluitleg was ook prima Ook goed te doen met iets minder weer Al met al een leuke dag gegaan
Leuke dag gehad in Velp. Debby, onze "spelleidster" deed het fantastisch. Voelde de groep goed aan en legde alle spellen duidelijk uit! Aan de spellen was ook echt aandacht besteed. Heel bijzonder , zobtussen de koeien ! Het was ook fijn dat we regelmatig wat konden drinken en "uitrusten" Ook naderhand nog even nageborreld. Al met al: een echte aanrader!
Mooie ervaring maar vond de banden niet voor alle leeftijdsgroepen een goed idee of handel baarheid qua gewicht.
Leuke middag. Aardige mensen
Genoten van de heerlijke spellen samen met collega’s. En daarna nog een rondleiding op de boerderij gehad, ik voelde me helemaal thuis
Het was een hele leuke middag
we hebben veel plezier gehad met de spellen op deze mooie locatie
Goede organisatie. Leuk hoe alles is doorgetrokken in de aankleding. Ook leuk om een kijkje op de boerderij te mogen nemen,
Een ontzettend leuke teamdag gehad.