Topdag en echte aanrader

Met vrienden een topdag gehad, prachtige actieve spellen en gezellig bij de koeien. Goede uitleg en verzorging.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Positief en enthousiast
  • Zijn er verbeterpunten? Nee
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Absoluut niet
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Nee

Leuke spelen en vooral enthousiaste begeleiding.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Prima mogelijkheid voor boeking

Verrassend , nieuw . Toplocatie en personeel

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

We hebben een hele leuke familiedag gehad waarbij alles voor ons geregeld werd! (goed te doen voor jong en oud)

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Voor ons was het vooral voor de gezelligheid en dat is meer dan goed gelukt.

Fantastisch!

Van begin tot eind alleen maar positief, leuk ontvangst, geweldige spelleiding, spellen zijn ontzettend leuk, uitdagend, je wilt winnen met je team. Wij waren met de familie, maar ook als teambuilding met het werk zou dit fantastisch zijn. Kan dit alleen maar aanraden !

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Sfeer en locatie zijn uniek
  • Zijn er verbeterpunten? Omkleedhokjes, waren bezweet, dus omkleedhokjes is geen overbodige luxe
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Helemaal niet, alles kon en alles is bespreekbaar
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Vooral doorgaan en we komen zeker terug

Top! Persoonlijk en gericht op een ontspannen dag

Open, gericht op fun!

gezelig

leuk en gezelig

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Super leuk en goed georganiseerd

Mooie locatie, fijn ontvangst, leuke spellen, goede spelbegeleiding

Erg leuke dag gehad!

Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad met ons team bij FarmFun in Velp. Ondanks een wat regenachtige dag hebben we veel leuke spellen kunnen doen en een gezellige middag gehad. Esther was een leuke, enthousiaste spelbegeleider. Alles was goed verzorgd en ook de barbecue na afloop was heerlijk.

verassend leuk ervaring

Ik had niet echt een beeld van hetgeen we zouden gaan doen maar ik vond de activiteiten erg leuk. Je bent echt met elkaar actief bezig. Aanrader om met bijv. je team te doen het is een belevenis op zich spellen doen met de koeien op de achtergrond!

Ge-wel-dig!!

Een super gezellige middag gehad bij Farmfun Velp, 7 leuke spellen op een rij met goede verzorging.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel netjes bedrijf

Hele leuke dag gehad!

Wij hebben met ons team veel plezier gehad met de spellen en het eten was goed geregeld en lekker.

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Trekker bouwen vonden wij minder leuk omdat er minder echt samenwerking aan te pas kwam. Het was vooral zo snel mogelijk in elkaar zetten. De andere spellen moest je meer samen werken om dingen voor elkaar te krijgen.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Ik kreeg van te voren wel heel veel mails, mag wel iets minder.

Hele leuke middag!

Grappige spellen, genoeg keuze drankjes, lekkere hapjes. Mooie omgeving om de spellen te doen!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiaste eigenaren

Boers gezellig !

Leuke spelen, lekker eten, ongedwongen sfeer.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Heel leuk uitje, een goed verzorgde en ontzorgde dag.

Heerlijke dag gehad. Je wordt vanzelf fanatiek door de leuke spellen en de ambiance. Niks dan lof over deze locatie en de mensen die dit mogelijk maken.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Fantastische teambuilding tussen de koeien!

Mijn collega's en ik hebben een FANTASTISCHE teambuilding gehad bij FarmFun! Het was zeer goed georganiseerd en met uitdagende doordachte spellen werd onze samenwerking op de proef gesteld. We moesten elkaar vertrouwen, duidelijk communiceren, effectief samen werken en gezamenlijk streven naar hetzelfde resultaat om elke uitdaging te overwinnen. We hebben veel gelachen en vooral veel geleerd! Bedankt FarmFun voor deze bijzondere ervaring.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Iedere spelbegeleider was enthousiast en zorgde voor een veilige sportieve sfeer.
  • Zijn er verbeterpunten? Het programma was goed georganiseerd. Leuk hoe teams random werden verdeeld door de armbandjes. Misschien was het nog leuker geweest als we al van te voren waren verdeeld in groepen zodat er even veel mensen van elke afdeling in zaten. Toevallig had ik een groepje met allemaal mijn eigen collega's waardoor ik alsnog weinig heb samen moeten werken met onze andere collega's van de kinderafdeling.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Bedankt voor de hele leuke dag!

Fantastisch!

Er is goed geluisterd naar onze behoefte van te voren, en wat het team nodig heeft. Fijn meegedacht, zodat wij als organisatie daar geen zorgen over hadden.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Doorgaans duidelijke uitleg, al zijn sommige spellen niet meteen makkelijk te begrijpen. Bij navraag om herhaling werd daar bij 1 groepje wat meer kortaf op gereageerd, terwijl de groep wel stil was. Werd als niet zo prettig ervaren. Verder top gedaan door allemaal.
  • Zijn er verbeterpunten? Spellen zijn op eigen risico, dat is logisch. Bij ons wel wat kneuzinkjes opgelopen bij het hooibalen-bel spel. Omdat mensen op elkaar vallen. Weet niet hoe dat te voorkomen
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Totaal niet. Altijd snel antwoord en fijn meegedacht. Super!

Gastvriendelijk!

Super leuke en gezellige locatie, voor ieder wat wils. Heel gastvriendelijk! Ga zo door! Groetjes Lydia

Geweldige dag met collega's

Vooraf wisten we niet precies wat we konden verwachten van de spellen maar dit heeft onze verwachting overtroffen. De spellen waren verassend en uitdagend en voor alle collega's geschikt. Het is allemaal tot in de puntjes uitgewerkt, meerdere zitplekken voor een pauze, voldoende keuze uit drankjes en een lekkere borrelplank. Wij vinden het zeker een aanrader!

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee, was duidelijk.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Farm Fun zegt genoeg echt mega fun gehad

Iedereen is laaiend(loeiend)enthousiast over t personeelsfeest wat we hebben gehad bij Farm Fun. Iedereen heeft genoten van jong tot oud. Wat een geweldig concept en wat hebben we allemaal genoten. Ik had dit gehoord van een bedrijf wat al eerder hun personeelsfeest heeft gevierd bij Farm Fun en daardoor heb ik hier ook voor gekozen. Zal net zo enthousiast t door vertellen aan andere bedrijven ook voor teamspirit… wat een boost

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Het enthousiasme van Esther en haar team
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ik was de organisator en Esther heeft zo goed mee gedacht over al onze wensen

Super leuk.

Personeels feest gehad daar, het was goed verzorgd, heel gemoedelijk. Alles spellen waren super leuk om te doen echt een aanrader.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee alles was super geregeld.

Super mooie dag gehad

Hele mooie dag!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Erg gezellig en goed georganiseerd.

Top dag gehad.

Super goed georganiseerd

De groep was unaniem positief, zeker een aanbeveling , ik heb begrepen dat er al een boeking uit is voortgekomen. We hebben genoten complimenten!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Prima uitleg, en motiveert groep
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Geen opmerkingen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Was echt zo'n leuke middag Ging er heen met niet zoveel zin maar heb een ontzettende leuke dag gehad met de collega's dat ik het iedereen wil aanraden

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Je voelt je er meteen op je gemak