Het waren leuke en mooie spelletjes om te doen. Netjes in elkaar gezet De organisatie legde het goed uit en waren zeer vriendelijk
Een heerlijk fanatieke middag. Met geweldige spellen in een mooie omgeving met super faciliteiten. Ik kom zeker een keertje terug.
We waren met een bedrijfsuitje bij Farmfun Velp en echt alle games die we gespeeld hebben waren leuk! Alles is goed geregeld en echt iedereen heeft plezier gehad. :D
Veel lol en plezier gehad. En zo leer je je collega's op een andere manier kennen. En de rondleiding die we hadden gehad bij de robots die aan het melken waren was heel interessant.
Goede ontvangt, Duidelijke uitleg Gevarieerde spelletjes, ondanks het mindere weer, maar we werden steeds fanatieker. Na afloop heerlijke bbq gehad.
We hebben een ontzettend leuke dag gehad met een groep van 20 collega's bij FarmFun Velp. Ondanks de regen was alles uitstekend geregeld en konden we alle leuke spellen droog spelen. De activiteiten waren goed georganiseerd en zorgden voor veel plezier en teambuilding. Ook het eten na afloop was uitstekend verzorgd. Kortom, een geslaagde dag en zeker een aanrader voor groepen en bedrijfsuitjes!
Een mooie plek, goed aangekleed en verzorgd. Leuke spellen die ik nog nooit eerder had gespeeld. Heel creatief en zelf bedachte spellen. Gezorgd voor goed en sterker kudde gevoel
Superleuk om met je collega's te doen. Heel ongedwongen sfeer - leuke, originele spellen. Prachtige locatie in Velp.
Voor de derde keer bij Farmfun... en het blijft super leuk!!!
Gezellig personeelsuitje gehad. Leuke spelletjes lekker eten. Toppie
Hele leuke tijd met deels pittige spellen en veel plezier
We hebben een erg leuke middag/avond gehad. Leuke spellen gedaan en veel gelachen.
We hebben een super leuke dag gehad! Echt een AANRADER!
Leuk personeelsuitje gehad bij Farmfun. Super leuke spellen op de boederij. Ondanks het warme weer een topmiddag gehad. Iedereen super fanatiek en allemaal een leuke middag gehad. Dankjewel team Funfarm Velp
Leuke activiteit met veel afwisseling op een top locatie.
Alles was heel goed geregeld die dag, complimenten! De spellen werden goed uitgelegd en waren leuk om te doen. Het compitatieve maakte de dag extra leuk! Ook hebben we lekker gegeten en werd er goed met ons meegdacht wat bvetreft het warme weer. Top dag!
Gezellige omgeving, gewone mensen, super mooie lokatie, eten was super, Kortom fantastisch!!
met ons team een geweldige middag gehad!
Leuke omgeving met uitdagende spellen. Het enige wat ik mis is een wat merchandise. Jullie logo is geweldig. Een paar T-shirts zou het goed doen!
Bij FarmFun wordt een leuk dagje uit met collega’s ook een enorme teambuilding. We hebben samen enorm gelachen, ieder onze eigen grenzen verlegd, elkaars fysieke en mentale kracht en (strategisch) denkvermogen ontdekt en dat alles zonder ons afgebeuld te voelen, dankzij de regelmatige drankjes tussendoor. Na drie uur vertrokken we vol energie en verbondenheid, en nog steeds lachend!
Een erg leuke middag met een enthousiaste, spontane spelbegeleiding en leuke spellen die net weer wat anders waren dan de standaard spellen die we vaak bij zitten. Zag er allemaal netjes uit
Alles was zo goed geregeld, aardige mensen, leuke spellen en heerlijk gegeten.
plezante opdrachten en boerderij gerelateerd dus leuk om te doen
Goed georganiseerd en leuke locatie.
Leuke spellen, leuke locatie, goeie gastvrouw en ze heeft verstand van voetbal!! Simply the best PSV!