mooie plaats om onze teambilding te doen. top team die het organiseren.
Het spel zat goed in elkaar. Leuk dat je geen foto's moet nemen dat zij dit voor jullie doen. Ook leuk hoe ze de teams verdeelden.en natuurlijk de trofee.!!! Gewoonweg hoe gedaan
Leuke dag gehad.
leuke variatie aan activiteiten in een beestig omgeving :)!
Een schitterende beleving op de boerderij op een speelse manier.
Enige opmerkingen was het kort vertalen voor anderstaligen en het ontbreken van het halal eten voor onze Moslim collega's
Wat een organisatie én locatie, chapeau voor wat Leentje, Xavier en het team van FarmFun daar verwezenlijken! Hilarische opdrachten, één voor één mooi uitgewerkt (bravo ook aan het marketingteam van FarmFun!): onze lachspieren kregen een goede workout. De dynamiek in het team was super, niemand zat stil, en de competitie tussen de verschillende teams gaf het extra pit. Ook de tussendoortjes, hapjes en de BBQ waren goed verzorgd. Kortom: we hadden een fantastische namiddag en deze teambuilding was een perfecte manier om elkaar beter te leren kennen, EEN AANRADER!
Toffe activiteiten. Misschien in het begin van de dag eens polsen of deelnemers ook geïnteresseerd zijn in de werking van het landbouwbedrijf. En daar ook wat meer op inspelen.
gezien het voor ons een verassing bleef waar we teambuilding gingen hebben begon ik te denken dat zou leuk zijn of dit zou leuk zijn maar geen van mijn gedachten was zo geweldig als de teambuilding bij jullie. Genoten van begin tot einde
actief, leuk, kwaliteitsvol, vriendelijke en enthousiaste ontvangst
Zeer grappige, originele & leuke uitdagingen op een fantastische locatie! Goeie mix van spelletjes & ontspanning op een fijne manier gebracht. Enthousiaste coördinatoren! Zeker voor herhaling vatbaar!
Top namiddag. Leuke groepsactiviteit. Goed bedacht. Gelukkig hadden we mooi weer die dag. Aangezien de activiteiten buiten zijn te doen, zou het met regenweer minder aangenaam zijn geweest. Maar zeker aan te raden
Gevarieerd aanbod aan spelen. Iedereen kwam aan bod. Leuk om tussen de dieren een spel te spelen :)
Tof voor teambuilding, professioneel, proper, goed ineen gestoken, verrassend, voor ieder wat Wils....
Heel leuke, originele teambuilding achter de rug op FarmFun in Zwevegem. We hebben ons enorm geamuseerd met de leuke opdrachten/activiteiten. Zeker een teambuilding die we binnen ons bedrijf zullen aanraden aan andere teams!
afwisselend en verbindend
Verschillende opdrachten, en iedereen kan bijdragen. Telkens leuke teamopdrachten in een origineel kader.
We hebben hard gelachen, veel leute gemaakt, lekker gegeten en nog zoveel meer. Een echte aanrader!
Een leuke dag voor de ganse familie!!! Goed georganiseerd en opgevolgd door de spelbegeleiders wat niet gemakkelijk is met zo een gevarieerd publiek.
Mooie locatie en een interessant programma
We beleefden een fantastische familiedag, geschikt voor alle leeftijden, ook kindvriendelijk. Ook de barbecue was super.
Heel toffe locatie, super leuke activiteiten. Was perfect voor onze jaarlijkse familiedag. De begeleiding was uitstekend, zeer vriendelijke vrouw. Eten en drinken was ook top!
Ook de kinderen (4.5 jaar) hebben zich geamuseerd.
Leuke vernieuwende spelen voor jong en oud, de zon was van de partij alsook het goed humeur van iedereen :-) mooie locatie, fijn dat we daar ook konden genieten van een bbq met de ganse familie!