t was fijn om op het platte land, op de actieve boerderij, tussen de dieren spelletjes te spelen.
was ideaal om weekend te starten met een heerlijk ontbijt en teambuilding, leuke toffe spelen
Het waren wijze spelletjes, even denken en even doen.
Al het spelmateriaal is van zeer goede kwaliteit. De denk-en doe-opdrachten zijn slim bedacht en kaderen allemaal mooi afgelijnd binnen het thema. We genoten ook van een prima verzorgd ontbijt. De spelbegeleiders zijn enthousiast, motiverend en opzwepend. De activiteiten zijn beestig leuk voor volwassenen en kinderen.
H
De communicatie, spelletjes, locatie en gastvrijheid zit hier dik in orde! Dit was onze tweede teambuilding bij FarmFun Zwevegem, beide afdelingen waren even enthousiast! Dankjewel voor de fijne namiddagen!
Het was een top ervaring met de collega’s. Alsook de organisatie verdient een dikke duim!
Onze teambuilding gisteren was schitterend! Alle deelnemers hebben ervan genoten! De spelletjes waren hilarisch en uitdagend waardoor de competitieve geest heel aanwezig was :) De ontvangst op de boerderij was warm, de begeleiding tijdens de spelletjes ook heel goed. Al bij al - wij zijn blij dat wij voor dit concept gekozen hebben.
Kortweg fantastisch
Top teambuilding !!!
Het was een gevarieerde teambuilding. We hebben heel veel plezier gehad, voelden elke spier in ons lichaam... Ééntje om nooit te vergeten!
Ik heb mij goed geamuseerd. Lichamelijke kon ik niet alle activiteiten aan maar heb mij dan ingezet voor de mentale en denkproeven. 't was tof om de collega's eens op een andere uitdagende manier te leren kennen!
Jammer dat er na de activiteit geen mogelijkheid was tot het nemen van een douche. Staat nochtans wel op de site.
We hebben een prachtige namiddag meegemaakt! De spelletjes waren héél leuk en goed te doen voor iedereen. Je moest echt samenwerken om alles tot een goed einde te brengen. Uitstekend voor een teambuilding dus. Ik raad het zeker aan aan anderen...
Super leuke teambuilding gehad mede door de toffe begeleiders
was een hele leuke namiddag.
Super leuke namiddag gehad bij jullie! Super veel gelachen! Ook de foto’s nadien zijn een leuke herinnering!
Super leuke teambuilding! We hebben elkaar weer veel beter leren kennen op een ontspannen doch competitieve manier. Alles is leuk ingekleed en met toffe begeleiding! Ook vlotte doorloop van alle opdrachten!
Top locatie voor een familieuitstap met aangepaste spelen voor jong en oud. Tijdens de pauzes konden we genieten van een drankje en een hapje. Na de spelen hebben we allen nog genoten van een heel lekkere barbecue, een echte aanrader !! Een wel verdiende dank u en proficiat voor de organisatoren !!!
Leuke activiteiten, veel afwisseling, goeie begeleiding
Geen idee wat ons te wachten stond, aangenaam verrast!
Toffe spellen Leuk de pauze met de hapjes Superlekker eten
We werden heel hartelijk ontvangen, alles was tot in de puntjes verzorgd, we hebben een hele leuke namiddag beleefd.
Het onthaal, de activiteiten, uitleg, tussendoortjes en eten was dik in orde! Het is super goed georganiseerd. De mensen van farmfun zijn ook super vriendelijk. Wij hebben gelachen met tranen tijdens de activiteiten. Wat ik ook superleuk vond was dat er door het team van farmfun foto’s werden genomen en we deze ook onmiddellijk via mail ontvangen. Het was echt een topdag! Voor herhaling vatbaat!