Zeer warme dag op alle gebieden!
Het was een super geslaagde namiddag. De activiteiten waren aangepast aan het warme weer, waardoor het heel draaglijk was. Onze begeleidster deed het ook top!
Ideale start van de zomervakantie!
Zeer plezant. Geweldig hoe men met relatief eenvoudige middelen zulke toffe spelen kan maken. En heel knap hoe in bepaalde spelen meerdere gekende spelen gecombineerd zijn zoals het spel met de kaasbollen, daarin zit sjoelbak en 4 op een rij en dan ook nog eens fietsen, heel goed bedacht allemaal. Nooit een toffere en betere teambuilding gehad als bij jullie ! Heel zeker wil ik ook nog vermelden dat dit voor mij de allereerste "grotere" BBQ was waar men eindelijk ook eens een pittigere saus heeft ( Andalouse ) in plaats van enkel maar mayonaisse, cocktailsaus e.d. De BBQ was ook uitstekend, voldoende en lekker zowel voor wat betreft vlees, groenten, brood, saus. Propere toiletten ook !
Heel fijne teambuildingactiviteit. Iedereen heeft goed gelachen en altijd fijn om elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen. De opdrachten zelf waren erg origineel. Ook de BBQ 's avonds was erg lekker met veel groentjes. Het was een fantastische dag voor een fantastisch team! Go team OP van 't Kader vzw!!
Alles was tot in de puntjes geregeld spelletjes, catering,... De spelletjes waren zeer leuk. De catering heel lekker en verzorgd.
Wij zijn voor een vrijgezellenfeest naar Farmfun geweest en het was echt top! Alles was supergoed georganiseerd en de locatie is prachtig. Het personeel nam op een heel fijne manier de leiding, waardoor we echt konden ontspannen en genieten. Het was ook erg fijn dat het personeel foto’s maakte tijdens de activiteiten en deze meteen online beschikbaar stelde zo kon iedereen volop genieten van het moment zonder zich zorgen te maken over zelf foto’s nemen. Leuke activiteiten, veel gelachen, en tussendoor kregen we zelfs een traktatie van hen. Er werd op de juiste momenten gevraagd of we iets wilden drinken, en dat altijd vriendelijk en nooit opdringerig. Als je een dag vol plezier wilt, dan is Farmfun écht een aanrader. Wij zijn nu al aan het kijken voor een tweede uitje! Nogmaals hartelijk bedankt, doe zeker zo verder!!
Een doldwaze dag pret op de prairie. FarmFun biedt een ruim, gevarieerd en uitdagend assortiment aan opdrachten aan voor het hele gezin en plattelandsliefhebbers!
Met vrienden een topdag gehad, prachtige actieve spellen en gezellig bij de koeien. Goede uitleg en verzorging.
Ik ben al twee keer geweest en het blijf mijn favoriete teambuilding plaats. Zeer actief, soms grappig, nooit saai! De spelletjes veranderden vanaf mijn laatste bezoek, dus er is altijd iets nieuw te doen.
Leuke spelen en vooral enthousiaste begeleiding.
Verrassend , nieuw . Toplocatie en personeel
Andere werknemers leren kennen , en de kans om tussendoor babbelke te slaan zonder stress .
Ideale start van een vrijgezellenfeest!
heel originele team-building! eens iets helemaal anders en zodra je toekomt is de sfeer gezet. Heel mooi domein, Farmfun Aalter; super netjes onderhouden, heel vriendelijke eigenaars en mensen die helpen en de catering tot in de puntjes verzorgd. Geen enkele opmerking eigenlijk, gewoon een super leuke dag!
Zeer leuke groepsactiviteit, top concept. Een hele namiddag gelachen en plezier gemaakt. Achteraf veel mogelijkheden wat eten betreft.
We werden van in het begin tot op het einde in de watten gelegd. Als management team was het fijn dat de organsiatie zelf uit onze handen werd genomen en we vollop konden deelnemen aan de activiteiten als 1 team.
Wij hebben dit gedaan als afsluiter van het seizoen. Echt een aanrader! Heel leuk georganiseerd!
We hebben een hele leuke familiedag gehad waarbij alles voor ons geregeld werd! (goed te doen voor jong en oud)
Heel gevarieerd programma waar het competitiebeest in ons allen weer eens aangewakkerd werd. Topdag gehad!!! Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Farmfun, Afgelopen zaterdag hebben wij met ons bedrijf Vivandi een heerlijke teambuilding dag gehad bij Farmfun te Bocholt. We hebben daar als team enorm gelachen en genoten van de spelletjes en het goede weer en de drankjes. Onder de zeer goede begeleiding en uitleg van Sandra. Zo hebben wij elkaar ook weer eens op een andere manier leren kennen en ook gezien hoe leuk we het samen hebben. Al met al een top middag, nogmaals onze dank hiervoor. Super bedankt namens het Vivandi-team.
Van begin tot eind alleen maar positief, leuk ontvangst, geweldige spelleiding, spellen zijn ontzettend leuk, uitdagend, je wilt winnen met je team. Wij waren met de familie, maar ook als teambuilding met het werk zou dit fantastisch zijn. Kan dit alleen maar aanraden !
Leuke dag met collega's, spierpijn van het lachen.
alles was zeer goed
wir alle hatten super viel Spaß, wir fanden die Spiele super und gut durchdacht es war gut auf uns angepasst, Hanne hat uns super betreutr und wir hatten eine Menge Spaß! Würden es immer wieder machen und habe es auch schon eine Mengen Leuten empfolen! :)