Lang geleden dat het kind in mij actief naar boven is gekomen. In mijn oogpunt de ideale teambuilding, sfeer, plezier, samenwerking, een beetje competitie en collega’s die verrassen. Zeer mooie locatie, zeer vriendelijke mensen, lekkere snacks en broodmaaltijd, gelukkig mooi weer. Wat kan men nog meer wensen?
FUN voor zowel de sportieve als de minder sportieve deelnemers!! Achteraf spierpijn? Ja...van het lachten ;-)!
Gezellige namiddag, uitdagend, plezierig, sportief
Leuke spelletjes, vriendelijke mensen, lekker eten, alles dik in orde
We hebben een superleuke voormiddag gehad, het was heel leuk om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. De begeleiding was super, niets was teveel gevraagd.
Absolute aanrader
Voor de 65 verjaardag van opi georganiseerd,samen met kinderen en kleinkinderen, geweldig de competitie strijd, tussen beiden groepen!een aanrader voor iedereen!!!
Voor mijn man zijn 40ste verjaardag hebben we beroep gedaan op het FarmFun team (Merchtem). We hebben daar geen seconde spijt van gehad. Zowel ons als onze gasten ontbrak het aan superlatieven! Een hele grote en dikke pluim aan Marijke en haar FARMtastisch team!
Alles tip top georganiseerd
Ondanks de wisselende weersomstandigheden (regenbuien afgewisseld door stralende zon) was dit een schitterende ervaring. Aangename, rustieke setting, toffe teambuildingsactiviteiten waar vaak klassiekers een creatieve twist gekregen hebben. Voor mij was het hooibaalklimmen het absolute hoogtepunt.
Het was een toffe en fijne ervaring. De activiteiten waren leuk om te doen en uitdagend genoeg. Kortom een superformidastische ervaring.
Leuke activiteiten
Leuke games om samen met de collega's te doen en ze van een andere kant te leren kennen.
Fysiek uitdagend, teamwork verzekerd!
Het was leuk, veel diversiteit
Gevarieerde dag met leuke uitdagingen en lekkere bbq achteraf. Pittige opdrachten. Absolute aanrader.
Het was supertof en mocht eigenlijk een ganse dag duren. Top !! jullie doen dit heel goed.
Was een dag in mijn verlof teruggekomen voor de"teambuilding" ik ben nog steeds gelukkig mee. Samen in een sfeer van de jeugd en toch voor iedereen haalbaar.
Zeer leuke unieke spellen mooie dag dank je wel maar vooral een mooie leuke locatie
Leuke spelletjes vol actie en animatie die er voor zorgden dat je een fantastische dag kon beleven
Echte teambuilding, samen werken, mekaar coachen, samen eten, mekaar beter leren kennen,, Top
Goed voor teambuilding
Een topdag met collega’s en leuke spellen.
Een heel leuke ervaring, geweldige begeleider van de spelletjes
Ik had er eerst niet veel zin in maar het was een super toffe dag! Echt teambuilding en veel afwisseling. Gewoon misschien de veiligheid nog een beetje meer proberen te verzekeren. Super ervaring, voor herhaling vatbaar!