Leuke en originele teambuilding

We hebben als team een heel leuke avond beleefd en hebben er toffe herinneringen aan overgehouden.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Down to earth teambuilding helemaal in thema

Laagrempelig, voor ieder wat wils, enthousiaste begeleidsters, leuk dat alles in thema was, verzorgde catering

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Toffe opdrachten met een vriendelijk onthaal en begeleiding

Opdrachten waren zeer tof, alhoewel er hier en daar wat kon gesjoemeld worden (maar dat is wellicht een teken van intelligentie). Voor het inzetten van de joker, best op voorhand aangeven hoeveel munten je per opdracht kunt verdienen. Of beter nog : alle opdrachten hebben een max van 20 punten haalbaar. Tussen de opdrachten door kun je gemallelijk een verfrissing nemen. De BBQ was lekker en gezellig (Je kunt buiten (overdekt of niet) of binnen zitten). Eigenlijk het enige verbeterpunt : de joker en de punten (voor iemand die wil winnen).

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Ik verwachte dat ik voor elke proef een ander team als tegenstander had, maar dat was niet zo. 7 groepen voor 6 proeven ?
  • Zijn er verbeterpunten? Puntentotaal : elke proef evenveel punten

Iedereen telt

fantastische dag

Leuke activiteiten, prima omgeving en zeer goede "begeleiding", dit in combi met lekker eten en drinken

Zeer fijne teambuilding

De opdrachten waren zeer gevarieerd, zodat iedereen kon meedoen

Fun

Heel leuk zeker voor herhaling vatbaar

Goede teambuilding

Leuke spelletjes om het team te versterken

Beestig leuke groepservaring!

Dit is de 2e keer dat we farmfun als activiteit organiseren tijdens onze fin-de-saison en weeral was het een super toffe ervaring! Iedereen van jong tot oud heeft zich ongelooflijk geamuseerd! De glimlach bij hun verhaal over de proeven is gewoon goud waard!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Sofie is een enthousiaste leutige begeleidster
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Alles verliep vlotjes
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Alles was top geregeld ,hele leuke middagje had met collega’s en als afsluiting heerlijk gegeten ! Bedankt farm-fun voor de goede zorg!

Big Fun

Onze begeleidster - Nele - van de spelen was superenthousiast, dit was heel aanstekelijk. We hebben met ons super geamuseerd met ons bureau en hebben afgesloten met een welverdiende, heerlijke barbecue onder een stralende zon !

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Toffe spelen
  • Zijn er verbeterpunten? geen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? geen

Super koe-trooper teambuilding

Geweldige ervaring , super leuk georganiseerd met allemaal koe-thema’s Heel fijne begeleiding Top !

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen De leuke koe verwijzingen
  • Zijn er verbeterpunten? Net

Leuk, maar lastig

Leuke namiddag, wel lastig. Als je met veel oudere bent, lijken mij sommige spelen te zwaar. Met jongere mensen, laat zeggen onder 50 super activiteit

Topnamiddag!

Ik wist niet wat ik er kon van verwachten, maar het was meer dan geslaagd!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Vriendelijke mensen om leuke activiteiten te doen.

Bij aankomst was het een vriendelijke ontmoeting. De spelletjes werden heel goed uitgelegd. De personen die de spelletjes uitlegde waren vriendelijk en tof. De bbq achteraf was heel verzorgd en lekker. Hier zien ze ons nog terug!!!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vriendelijkheid is daar een troef.
  • Zijn er verbeterpunten? Neen ni echt. Alles liep vriendelijk en vlot.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Neen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Neen

het was een beestig leuke dag

Wat ons betreft is dit meer dan geslaagd. Iedereen heeft zich reuze geamuseerd. De teamspirit was mooi om te zien!

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? ja, heel duidelijke communicatie
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? blijf vooral zeker verder doen

Was top

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Farmfun Poperinge is DE MAX!!!!

Uitstekende teambuilding met gastvrouw Sofie op haar plaats! Met een goeie en vlotte ontvangst had ze meteen het hele publiek, onze Spittersbende, jong en oud mee in een schitterende, (ont)spannende namiddag met alles erop en eraan!!! Op tijd en stond een verfrissing en een vieruurtje tussen en na de games door maakten het geheel af! Haar collega begeleidster waarvan ik de naam niet meer weet deed het zeker ook even goed :)

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? ja en alles ok
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? blijven vernieuwen

Heel fijn en origineel concept!

Fijn concept in een leuke setting van een echte boerderij! Tof dat je kan kiezen uit verschillende opties in verschillende budgetten. Divers aanbod van spelletjes wat voor ons team leuk was aangezien we dit 4j geleden ook al eens deden, dan zit er toch wat variatie in de activiteiten. De activiteiten zaten super goed in elkaar en waren ook echt out of the box. Er is heel veel gelachen! :-)

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Nog iets meer enthousiasme, vrolijkheid en aanmoediging van de spelbegeleiding kan geen kwaad, maar het was ook niet slecht.
  • Zijn er verbeterpunten? Goed bedacht, al mochten sommige spelletjes toch iets meer zijn. Vb. de voetbal met stokken werd leuk bevonden, maar was wel eenvoudiger dan de andere meer teamwerk-spelletjes zoals de katapult, escape box, het fietsen, klimmen,... Die activiteiten zaten wel super goed in elkaar en waren ook echt out of the box, zeker het stro klimmen en de death ride! Er is heel veel gelachen! :)
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Kwamen in verschillende groepjes toe waardoor de afspraken rond de drank niet duidelijk zijn (eerste drankje gratis? koffie wel gratis?). Wel heel erg fijn dat er gratis koekjes en fruitjes gratis worden tijdens de pauze! :-)
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Nee

Leuke activiteiten, veel gelachen ... zeker een aanrader

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Het was een leuke en intensieve ervaring

ideaal voor een teambuilding, samenwerken is een must!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

De mensen van FarmFun hebben er voor gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld. Om deze spellen te kunnen spelen tussen de dieren is super.

Super tof

Leuke afwisseling van spelletjes. Mooie en Leuke locatie

Goed gelachen

Had eerst een beetje bang ervoor omdat ik nonormaal gezien Serge dingen niet doe. Maar het was heel leuk, voor herhaling vatbaar.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Ze kende de spellen niet voldoende en had meer interactie van haar verwacht dat ze meer mee opging in het spel. Ze stond er maar bij.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Het was supertof en goed georganiseerd!! Ik zou het iedereen aanraden!!

Originele activiteiten, uitdagend en superplezant!