Leuke opdrachten waarbij we massaal hebben gelachen. Een mooie omkaderingen en een topteam om alles te ondersteunen en begeleiden. Dikke pluim voor het hele team!
Een dag vol plezier
Dit was een zeer leuke ervaring. Zeer propere gezellige locatie. Genoeg tijd voorzien door de uitbaatsters om iedereen te woord te staan! Top team!
Leuke variatie in opdrachten en dus voor elk wat wils
Dit is een unieke ervaring om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Zeker en vast een aanrader!!!
Een heel goed georganiseerde voormiddag. Met heel wat leuke spelletjes in thema van de boerderij.
Er is voor elk wat wils op FarmFun! Zelfs al ben je niet sportief, toch ben je betrokken bij de activiteiten. De omgeving is mooi en rustig, ideaal ook voor de barbecue achteraf.
mooi uitgedokterde activiteiten
Het was heel leuk, toffe spelletjes! Aangename begeleiding ook. Ik wil nog wel eens terugkomen!
Super leuke teambuilding! Een echte aanrader!
Het was een zeer leuk en spannende dagje.
Het is echt een leuke ervaring om als groep te doen, iedereen is betrokken
Het was voor mij de eerste teamdag waarbij we echt als team moesten werken. We leerden elkaars zwakte en sterkte kennen en communiceren. Een super leuke ervaring (ik zou erna wel niet te veel plannen). Het vraagt veel energie dus een rustige namiddag is wel aangeraden ;).
Heel vriendelijk en enthousiast ontvangen met een lekkere, goed verzorgde boerenplank. De games waren heel origineel en super leuk. Wij hadden 3 zwangere vrouwen en oma in de groep maar ze werden allemaal betrokken bij het spel en konden passen waar nodig. Zeker een aanrader voor een namiddag fun!
Het was voor ons een prachtige en leuke afsluiter van ons weekend. Ik heb er ongelooflijk veel van genoten. Een echte aanrader voor groepen of families.
Het was een fantastische dag. Zeer vriendelijke begeleidster en we hadden ook mooi weer. Ook was er net een kalfje geboren wat het extra leuk maakte. Toppie Team Vinci Facilities
Alles was tot in de puntjes in orde . Veel leuke activiteiten, waarbij je goed moest afwisselen en samenwerken en veel is gelachen.
Samen met de collega’s hebben wij een leuke voormiddag beleefd. Er werd heel veel gelachen tijdens de opdrachten. De catering was heel goed verzorgd met verse groentjes, goede hamburgers en lekkere broodjes.
Wij kwamen op activiteit voor een vrijgezellenfeest. Werden hartelijk ontvangen en konden ons volledig uitleven met de spelletjes. Mooie locatie met geweldige begeleiding. Aanrader voor iedereen!
Ik heb er echt wel van genoten, ik vond het wel duur
Een onvergetelijk vrijgezellen gehad. Hele leuke activiteiten, goed gelachen en een goede combinatie tussen actief en denkspelen.
Leuke en afwisselende spelen. Leuk dat je de pauze zelf een beetje mag bepalen. Maar toch een beetje prijzig.
Met onze oldtimerclub waarmee we met verschillende leeftijd generaties zitten. zijn we langs gekomen op ons jaarlijks clubweekend. Iedereen heeft hem geamuseerd ook al konden ze niet altijd mee doen met de activiteiten, dan was het lachen geblazen. Voor de kleinste van de bende was er een apart kinderfeestje voorzien zodat de mama's en papa's hun volledig konden smijten. De kids waren ook vol lof over hun activiteiten !!
Goeie organisatie, lekker eten Een toffe mentor Alles was top