Zeer propere en goed gelegen farm. Zeer leuke spelletjes. Aangename begeleiders en mensen van de farm.
Fijne activiteiten, goede organisatie, hele leuke gastvrouw! Kortom: een topactiviteit en echte aanrader!
We werden heel persoonlijk begeleid en naar al onze wensen werd geluisterd. Leuk spel, fijne omgeving en lekker gegeten. De hele familie was in de wolken met de keuze voor Farmfun.
Alles was heel goed geregeld die dag, complimenten! De spellen werden goed uitgelegd en waren leuk om te doen. Het compitatieve maakte de dag extra leuk! Ook hebben we lekker gegeten en werd er goed met ons meegdacht wat bvetreft het warme weer. Top dag!
Zeer fijne activiteiten en plezier gegarandeerd.
Super mooie locatie, goed uitgerust, spelleidster legde alles heel mooi uit en was zeer aangenam in de omgang. Lekkere bbq met uitgenreide slaatjes. Alleen jammer dat de traiteur het vegatarisch alternatief had voorzien waardoor dit wat op zich liet wachten.
Supertoffe locatie, rust en gezelligheid op de boerederij. Fijne begeleiding! Hele toffe spelletjes! We hebben geweldig gelachen :-)!! Ik zou het zo opnieuw willen doen en iedereen aanbevelen. Vele groetjes, Linde
een hele fijne teambuilding met een bekwame leiding. Afgesloten met een heerlijke barbecue.
We hadden een top-dag met het ganse team.
niettegenstaande ongeziene hitte , goede afwisseling tussen binnen en buitenopdrachten, deze zijn goed georganiseerd
Los van het feit dat ik in het winnende team zat, vond ik het zalig! Het was goed georganiseerd met een vleugje humor, er zat variatie in en er werd heel goed rekening gehouden met de hoge temperaturen.
Het programma was héél fijn in elkaar gestoken. De spelbegeleiders waren super toffe mensen die de juiste vibe wisten over te brengen. Ondanks het enorme warme weer was er toch ook veel moeite gedaan om het hoofd koel te houden. De dag vloog veel te snel voorbij. Ook de aansluitende BBQ was zéér verzorgd en lekker. Een aanrader!!
Het was echt een topdag. Iedereen was super vriendelijk. Alles was netjes verzorgd. Het waren leuke spelletjes om de competitie onderling wat aan te wakkeren. Top!! Doe zo verder.
Heel leuke namiddag gehad. Toffe spellen, goede begeleiding. Heel lekkere barbecue, alles prima, niets aan te merken, bravo doe zo verder!
Alles was van begin tot einde tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijk onthaal, enthousiaste begeleiding van de activiteiten, locatie pico bello netjes en goed onderhouden. Ook hele leuke details die de beleving versterken (bordjes met leuke quotes zoals 'beestig team' en 'hier werkt men met plezier'). Enige minpuntje vond ik dat er weinig toiletten waren voor onze grote groep.
De teambuilding was zeer goed georganiseerd, iedereen heeft zich heel hard geamuseerd. De BBQ 's avonds was zeer uitgebreid en lekker, absoluut een topervaring!
Een echte aanrader en zeker om nog eens terug te gaan!
Goed georganiseerd waarbij teambuilding, onder het genot van plezier en vertier, gestimuleerd werd. Ook de begeleiders verdienen een grote duim voor de begeleiding van de spelen in de combinatie "prestatie" en "fun". Ook uw bedrijf is schoon, ruim opgezet voor de spelen en ook mooi om te zien dat dierenwelzijn hoog in het vadel staat. Bedankt !
prachtige locatie, de spellen zitten zeer goed in elkaar waardoor iedereen kan meedoen en betrokken wordt
Ondanks dat onze teambuilding doorging op de warmste dag van het jaar, hebben we een fantastische dag beleefd bij FarmFun. De organisatie speelde perfect in op de hitte door de activiteiten aan te passen, extra water te voorzien en leuke waterspelletjes toe te voegen. Daardoor bleef de sfeer de hele dag top en kon iedereen volop genieten. Alles was uitstekend georganiseerd. Als kers op de taart genoten we van een heerlijke barbecue en een dessertbuffet – de perfecte afsluiter van een topdag. Absoluut een aanrader voor wie een originele, zorgeloze én smakelijke teambuilding zoekt!
Ondanks de hittegolf een zeer aangenaam aangepast programma met de nodige pauzes en waterspelletjes. Alles was super geregeld en lekker gegeten. Aan alle vragen of 'speciale' wensen werd er voldaan. Alleen maar positieve feedback gehad van de collega's!
attractive games, very interesting and wonderful friendly people
De hele groep heeft zich kostelijk geamuseerd! Het weer zat mee, de sfeer was goed en de wil om te winnen nog meer Een aanrader !
Heel leuke activiteiten en zeker verbindend als team. Super leuke begeleidster, legde de activiteiten heel goed uit en maakte het plezierig.
We hebben, ondanks de hitte, toch een geweldig leuke teambuilding gehad! Supervriendelijke ontvangst en keitoffe begeleiding! Heel leuke spelletjes in een geweldige omgeving. Absoluut een aanrader!