Mega leuke ervaring in een mooie setting, spelletjes zitten heel goed in elkaar. Het doel van een teambuilding wordt hier bereikt.
We hadden een zalige teambuilding bij farmfun, want zeg nu zelf... iedereen haalt toch af en toe graag weer eens zijn speelse kant naar boven...
Superdag!
Een namiddag vol plezier. Met voor ieder wat wils!
Wij wisten op voorhand niet goed wat te verwachten, maar de sfeer zat er vanaf het begin al goed in. Een voormiddag gevuld met leuke, goed uitgewerkte boerderijspelen afgewisseld met een drankje tussendoor bleek de ideale 'ontsnapping' te zijn van het bureau waar wij ons op een normale werkdag vertoeven. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Het was een plezante en leuke teambilding, die dag was het heel er warm en er werd zeker rekening mee gehouden zo als pauzes en iets om te drinken, s'middags hebben we lekker gegeten. De spelen waren verschillende uitdagingen. Met grote dank aan farmfun
Het was voor onze teambuilding. Op het werk sta je alleen hier heb je de kans elkaar beter te leren kennen.
Fijne uitdagingen, heel leuke dag, fijne spelbegeleiders
Geweldige teambuilding!
Bedankt voor de beestig leuke namiddag. We hebben ons "loei-hard" geamuseerd! :)
Was een zalige ervaring leuk ontvangst super vriendelijke mensen en de spelletjes voor iedereen toegankelijk
Super fijn, hele mooie locatie, zeer proper & verzorgd! Ook de medewerkers zijn zeer vriendelijk. Zeer lekkere drankjes in de frigo van de hoeve! En de activiteiten zijn ook heel leuk en origineel! Ik ben alvast fan!
Geweldige namiddag plezier en cohesie!
Ik wist niet goed wat te verwachten maar ik vond het een heel goed concept dat fun is, iets of wat fysieke inspanning vereist, competitie aanwakkert en mensen laat samenwerken op een heel natuurlijke niet geforceerde manier.
Ondanks de warme temperatuur hebben we ons toch heel erg geamuseerd. De broodjes waren ook heel lekker en de chocolade puddig ook zeer lekker. voor herhaling vatbaar ! Ook zeer goed georganiseerd
Een prachtige omgeving en activiteiten die voor een breed publiek toegankelijk zijn.
Ik heb de teambuilding als een zeer positieve ervaring beleefd. Het was niet alleen erg leuk, maar ook goed georganiseerd met duidelijke uitleg en superleuke activiteiten. Een waardevolle en gezellige dag!
Een heel aangename beleving met originele en weldoordachte opdrachten die in teamverband te vervullen zijn. Dit in een mooie omgeving met toffe en hulpvaardige begeleiding.
Ons bedrijf zocht en vond een zomerfeest met mogelijkheden voor iedereen, van jong tot minder jong en sportief tot minder sportief. Een onvergetelijk avontuur en onbewust werd onze groep een mooi team waarin iedereen zich goed voelde. Afsluitend een heerlijke barbecue. Het wordt zoeken om dit nog eens te evenaren.
Ontvangst was chill, activiteiten waren leuk en zo opgebouwd dat iedereen betrokken werd. Het was een perfecte combi tussen denken en actief bezig zijn. Voldoende pauzes om nog wat na te praten. De spelbegeleider legde alles duidelijk uit en was enthousiast. Als afsluiter een lekkere BBQ met heerlijke side dishes. Kortom een zeer geslaagde teambuiding.
Een échte teambuilding, waar je als team echt moet samenwerken. Met de nodige humor en plezier. Was een topdag! Zou het graag opnieuw doen
Veel gelachen
Zeer vlot alles geregeld, mooie setting met ruimte binnen en buiten. Goede mix tussen activiteiten en ruimte voor babbeltjes tussendoor. Zeer lekker bbq en lekkere tussendoortjes in de namiddag. Activiteiten waren gepast voor alle leeftijden en 'soorten mensen'. Schapendrijven in de voormiddag was zeer leuk, alleen hadden we liever iets meer zelf mogen schapendrijven, gezien we in de totale voormiddag eigenlijk maar 7 min zelf mochten schapendrijven.We hadden graag twee 'beurten' gedaan. Duurtijd per activiteit in de namiddag was perfect. Enige 'minpuntje' in de namiddag was dat één van de spelbegeleiders het iets te schools aanpakte, in plaats van als volwassenen op een teambuilding onder elkaar.
We werden vriendelijk onthaald, alles was voorzien, we werden goed begeleid, kregen leuke foto's mee, .. kortom top dagje! Enkel jammer dat een collega slecht ten val kwam en naar spoed moest, een domper op een fantastische dag!
Heel leuk dat er aan details gedacht werd zoals bv deo en zonnecrème aan de toiletten, voldoende drankpauzes want het was superwarm,... . Een ideale mix tussen fun en een vleugje competitiegevoel bij activiteiten die voor iedereen haalbaar zijn.