Fijne combinatie van activiteit en brains. Leuk met de koppeling van het thema.
Van bij de start werden we met een flinke dosis enthousiasme ondergedompeld in de wereld van de boerderij. De activiteiten waren origineel, hilarisch en vooral ideaal om als team samen te werken. Er werd gelachen, gestreden, samengewerkt en hier en daar ook serieus wat boe-renverstand bovengehaald. De sfeer zat meteen boe-ven verwachting en zelfs de meest competitieve collega’s moesten af en toe hun innerlijke koe loslaten. Het resultaat? Een dag vol plezier, memorabele momenten en verhalen waar we nog lang over zullen boe-kletsen. Farmfun is wat ons betreft een absolute aanrader voor wie eens iets anders wil dan de klassieke teambuilding. Het was boe-lijk goed, verrassend en vooral een geweldige manier om elkaar op een heel andere manier te leren kennen. Kortom: Farmfun liet ons niet alleen met een glimlach naar huis gaan, maar ook met de overtuiging dat een goede teambuilding soms gewoon begint met één simpel geluid: BOE!
Vanaf de ontvangst voelden we ons hartelijk welkom. Een ongedwongen sfeer, een heel nette locatie. Activiteiten die je elders niet tegen komt en voor iedereen toegankelijk zijn. Al was ik de oudste van de groep, ik vond het zalig. We hebben tot het laatste spel alles gegeven. Ik heb al honderduit aan onze kinderen verteld en hen aangeraden voor de teambuilding vh werk om zeker niet te twijfelen om naar Poperinge te gaan.
Super leuke dag beleefd, hele leuke opdrachten die net lang genoeg duurden, en een hele fijne begeleiding. Top dag!
Koe-origineel Koe-leuk Koe-tastisch Zeker een aanrader, ik beveel dat iedereen aan!
Het was een hele leuke namiddag!
Wij hadden een fantastische namiddag bij FarmFun Geel. Goede spirit, uitgedachte spelen en enthousiaste begeleiders. Alleen hadden we onze BBQ, die we volledig zelf gingen doen anders voorgesteld. We kregen reeds voorgegaard, in de microgolf opgewarmd vlees dat in een bain marie lag te sudderen. Met als resultaat uitgedroogde kip en hamburgers. Dit was geen BBQ, dit waren de restjes van een BBQ van een ander event als je het mij vraagt. De prijs voor de BBQ was dus overmatig voor een kliekjesdag. Kortom, activiteit 10/10, eten 3/10.
Mooie locatie, toffe opdrachten maar voor sommige mensen toch wel te zwaar. Deelnameprijs is te hoog.
Zeer vriendelijke gastvrouw en gids. Kindvriendelijk Verzorgd eten.
Heel toffe namiddag met de collega's
Bonjour Farmfun Merchtem, cela faisait des années que je n'avais pas passé un aussi bon moment. Des jeux fantastiques, un personnel parfait et une ambiance très détendue : voilà pourquoi je vous donne un 10 sur 10. Bravo et merci !
Spelletjes voor ieders zijn leeftijd
Proeven geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, beperkingen,... (Er is een taak voor ieder) Mooie setting Vriendelijk ontvangst en begeleiding
Alle elementen zijn aanwezig voor een top teambuilding: Originele opdrachten Top begeleiders Heerlijk tussendoortje Mooie authentieke omgeving Top infrastructuur Die woordspelingen zijn farmtastisch!
Was echt een leuke namiddag! Ervan genoten en goe gelachen.
Heule leuke namiddag beleefd.
Een plezante namiddag die het ‘beest’ in ons wakker maakte.
Heel toffe, originele spelletjes
Gevarieerde uitdagingen en opdrachten.
Door de activiteiten wordt er gefocust op de groep en kom je samen. Een mooie omgeving met fijne pakketten.
Een teambuilding waarbij samenwerking écht centraal staat en iedereen actief en enthousiast aan meewerkt. Gedragen door de inspirerende visie om het boerenleven uit te dragen.
Leuke activiteiten, enthousiaste medewerkers. Ik vond het een hele fijne ervating op de boerderij! Ik heb veel gelachen en ons team heeft zich geamuseerd.
Hele leuke middag met de familie gehad. Voor jong (10 jr) en oud (70 jr) Leuke variatie aan spellen waar iedereen zijn steentje kan bijdragen.
De activiteiten waren allemaal leuk. Sofie deed dat heel goed. Top vrouw hiervoor! De barbecue die we zelf mochten bakken was ook zeer lekker. We komen zeker nog eens terug,
Nvt