Onvergetelijkheid

Samen met kids kleinkids en familie, een zalige middag beleefd,voor hethaling vatbaar

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vriendelijkheid
  • Zijn er verbeterpunten? Voor ons waren de activiteiten perfect
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, via facebook, heel makkelijk en telefonisch contact super
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Alles was tiptop in orde, voor ons moet er niks extra bij

De mensen zijn suppervriendelijk en de activiteiten leuk en het eten heel lekker.

Ik kwam er voor de teambilding van het werk fokbedrijf maenhout. vriendelijke ontvangst, leuke activiteiten , lekker eten...

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? sommige denkproeven zijn toch wel moeilijk...
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

Heel fijne dag

Goed gedaan, heel erg bedankt

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Leuke teambuilding voor actieve mensen

Gevarieerde maar ook zeer intensieve activiteiten

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen de puntenverdeling klopt hier en daar niet. sommige activiteiten brengen weinig punten op ondanks deze ook zeer intens waren. bv. banden

Leuke teambuilding!

Goede ontvangst, goede afwisseling van spanning/ontspanning , voor elk wat wils. Leuke spellen en spelbegeleiders, formule zit goed in elkaar.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen enthousiasme 10/10

Supertof dag gehad

Het was een hele leuke ontvangst. De vriendelijkheid spat er vanaf. 1 voor 1 topmensen. Spelletjes waren ook leuk. Kindjes vonden het supertof. Echt een superaangename dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar

Leuke activiteit

Zeer leuke activiteiten , mooie omgeven en super dat de kindjes de boerderij kan ontdekken met een begeleider

Tof, geestige.

1 min puntje. In de stal bij de koe-tjes. Band sleepte over de vloer en banden blazen fietsen. Om discussies te vermijden over concurrentie vervalsing.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Doe zo verder

Teambuilding voor iedereen

Wij zochten een teambuilding voor sportief, minder sportief, jonger, ouder... en hebben dit bij Farmfun gevonden. Van het reserveren, de ontvangst, de spelletjes tot het eten achteraf, alles verliep heel vlot en volgens schem, we hadden een topnamiddag! Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Neen, steeds heel erg vlot antwoord bij vragen.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Een zeer fijne, originele en actieve middag met een gezellig ontvangst!

Samen met mijn competitieve familie heb ik genoten van een namiddag pret bij de gezellige boerderij in Popperinge. We konden genieten van originele spelen, lekkere tussendoortjes en een doordacht programma bij de hitte en vooral een zeer fijn ontvangst. Door de foto's die we achteraf hebben ontvangen kunnen we nu nog even nagenieten. Bedankt!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Voor een soms iets te enthousiaste groep staan is niet altijd gemakkelijk. De spelbegeleider zorgde er toch voor dat de rust bewaard werd op de momenten dat de proeven werden uitgelegd. Ook gaf ze goed mee als een proef risico's bevatte voor mensen met een blessuregeschiedenis, zo kon er op een veilige manier genoten worden van de dag. En in het algemeen wat een enthousiaste, warme dame.
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Heel leuke en originele spelen. Voor ons was het niet helemaal duidelijk dat de verdubbellaar enkel telde als je het spel ook won. Misschien handig om dit nog eens mee te geven als je de joker wil gebruiken.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ik heb geen moeilijkheden ontvangen bij het voortraject. Op al onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Zeer goed en doordachts in elkaar gestoken opdrachten.

Zeer goed en doordachts in elkaar gestoken opdrachten.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Deze familienamiddag was een succesformule!

We hadden een leuke actieve namiddag met de familie. Het weer hadden we mee, maar zeker ook de mensen en de inrichting van FarmFun. Alles was tiptop, vanaf de inschrijving tot de afrekening.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? geen moeilijkheden
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

was héél gezellig, met erg enthousiaste begeleiders, was gewoon dikke fun.

Was wat je van een teambuilding hoopt: plezier, actie, lachen, samenwerken.

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? soms wat lange pauzes tussen de spelletjes

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

We hebben een super leuke dag gehad! Echt een AANRADER!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Als mindervalide persoon kon ik niet met de groep meespelen. Heb mij toch zeer goed gehad. De spelbegeleiding was

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Was geen organisator
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Correcte uitleg

Fantastisch !

Met de hele familie samen spelen was enorm leuk ! Leuke opdrachten voor iedereen. Mooie rustige grote hoeve. Toffe animatoren, vriendelijke gastvrije boerin.

Heel tof

Ondanks het enorme warme weer was het een zeer fijne ervaring en waren de activiteiten niet van die aard dat het te zwaar was met die warme weer. Goed gelachen en lekkere BBQ nadien. voor herhaling vatbaar.

Top ervaring

Leuk personeelsuitje gehad bij Farmfun. Super leuke spellen op de boederij. Ondanks het warme weer een topmiddag gehad. Iedereen super fanatiek en allemaal een leuke middag gehad. Dankjewel team Funfarm Velp

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? ja was ik, maar geen problemen ervaren
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Teams niet te groot maken. wij hadden team van 5 en dat was perfect voor onze kudde. Wordt de kudde te groot, dan staan mensen te niksen denk ik

Een prima organisatie met gevarieerd aanbod van activiteiten voor alle leeftijden. Verzorgde accomodatie en goed voorbereid. Heerlijke barbecue als slot en een leuk beloningssysteem met de koeros en zelfs een beker.

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten?
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Goede ontvangst, gezellige sfeer, toffe spelletjes en goede begeleiding!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Top activiteit om met het team te doen.

Leuke activiteit met veel afwisseling op een top locatie.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee, ze reageerde snel en behulpzaam.

Beestig

Het was heel fijn, aan alles wordt gedacht. Zelfs in de toiletten staat er deo en zonnecréme klaar. Tot in de puntjes goed voorbereid, aan alles werd er gedacht.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Goede voorbereiding

Genieten

Het was een hele fijne dag met veel lachen, plezier en nagenieten achteraf. De BBQ nadien was ook in orde.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vriendelijke begeleiding van de spellen met duidelijke uitleg.

Verrassend

Onverwacht leuke ervaring

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Ik denk van niet