We hebben leuke spelletjes gespeeld en vooral heel veel gelachen. Een super fijne dag!
Prachtig namiddag
Voor elk wat wils, aangepaste activiteiten aan het weer, binnen en buiten kortom een super leuke namiddag. Goed verzorgd qua hapjes en afsluiten met een lekkere BBQ.
Het was een leuke namiddag met diverse opdrachten.
Heel leuk, heel veel gelachen, veel actie,... super super leuk
Heel aangename activiteit, lieve dame en toffe medewerkster. Leuke en prachtige namiddag beleefd!
super toffe namiddag gehad,
Als je daar bent vliegt de tijd vriendelijke mensen . En de bbq super lekker
Ideale activiteit om met een groep aan teambuilding te doen. Het varieert zodanig dat iedereen wel iets iets kan uitblinken. Zeker voor herhaling vatbaar!
Dit was een geweldig concept voor een gezellige teambuilding. Met als afsluiter een lekkere barbecue. ps. zeker een aanrader voor door te vertellen. TOP
Verschillende activiteiten en voor iedereen wat wils. Iedereen leefde zich in en er was heel veel teamspirit. Ik heb mij echt geamuseerd + je leert bij over de boerderij.
Amusement vezekerd voor een leuke teambuilding . Samenwerken, samenspannen op den boerenbuiten maar vooral heel veel plezier. Aanrader
We hebben een geweldige ervaring gehad bij FarmFun! De locatie is prachtig en zorgt meteen voor een fijne sfeer. De opdrachten en activiteiten zijn super leuk, afwisselend en goed georganiseerd. Wat we vooral fijn vonden, is dat het echt voor iedereen toegankelijk is — jong, oud, sportief of minder sportief, iedereen kan meedoen en plezier hebben. Zeker een aanrader voor een geslaagde dag!
Leuke dag gehad bij farmfun , de dag vloog zo voorbij! Leuke spelletjes & ons begeleidster deed het ook top!
Tweede keer dat ik FarmFun deed en het wordt alleen maar beter! Hele leuke ervaring, originele spellen en zeer vriendelijke begeleiding Zeker voor herhaling vatbaar!
Een heel mooie boerderij met leuke spelletjes.
Sportieve, goed uitgewerkte opdrachten passend bij thema boerderij. Competitief, speels en creatief.
Alles was perfect in orde. De catering stond klaar, lekkere broodjes, op tijd en stond pauze en vooral heel toffe games!
Ik had dit nog nooit gedaan, maar het was echt zeer leuk. De ondersteuning en uitleg was echt heel goed. Zeker voor herhaling vatbaar
Super leuke ontvangst Leuke spelletjes om in team te doen. Veel gelachen Echte aanrader
Ik vond het een geweldige activiteit voor mijn vrijgezellen. Heel leuke start van het weekend zodat iedereen elkaar wat beter kan leren kennen. Ook Hervé heeft dit heel leuk en ludiek aangepakt. Zeker een aanrader!!
Heel leuk, toffe sfeer,
Het was leuk om tussen de dieren verschillende spellen te spelen. Het concept zat goed in elkaar. Een aanrader!
Super leuk we hebben er echt heel veel van genoten
FarmFun was een ideale activiteit tijdens een vrijgezellen. We waren competitief, we hadden plezier, we konden lachen, streefden om de meeste koers's,... Voor herhaling vatbaar!