De plek voor een TOP teamuitje

Een geweldig leuke dag gehad. Een echte boerderij waar hard wordt gewerkt voor en met de koeien. Daarnaast nog een goed concept neergezet voor bedrijven die een gezellig en sportief teamuitje willen. Ook de drank en de BBQ is meer dan goed geregeld.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Allemaal hele aardige mensen
  • Zijn er verbeterpunten? Ga zo door!
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een topnamiddag in een toplocatie!!

Veel gelachen, goed samengewerkt, prachtig weer, een geweldige locatie, goede begeleiding, m.a.w. een geslaagde teambuilding

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Aanngenaam

Ik ben op teambuilding geweest bij FarmFun Merchtem en het personeel dat toen aanwezig was waren één voor één, heel vriendelijke dames. Ze hadden allemaal een glimlach op hun gezicht en ze hun uitleg was altijd goed en verzorgd. Ook waren de spelletjes/activiteiten heel leuk verzonnen en creatief. Op maat voor iedereen. Ik vond het geslaagd!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel, Misschien

Mega leuk!!

Als teambuilding gedaan met het werk en was echt super tof! Veel gelachen tijdens de opdrachten en nadien een lekkere bbq als afsluiter.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

De teambuilding was fantastisch!

Eens een dagje niet achter onze koe-mputer, dat was fun! Iedereen vond het geweldig. We hebben hilarische momenten beleefd en elkaar op een andere manier leren kennen. Herinneringen die lang zullen meegaan! En ja, ook de koe-moppen zullen we nu van elkaar nog lang moeten aanhoren.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee alles verliep vlotjes
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Koe-le teambuilding op de boerderij!

We beleefden een supertoffe voormiddag met onze groep collega's (leeftijden 20-60) De activiteiten boden voor elk wat wils, van doen tot denken en van actie tot strategie. Ook de locatie bood veel variatie: van het grasveld over de loods tot in de koeienstal. De rustmomenten met heerlijke huisgemaakte tussendoortjes waren ideaal om de innerlijke mens te versterken voor de volgende spelletjes. Wij komen zeker nog eens terug!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen heel enthousiaste
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Prachtige locatie en leuke spelletjes

Onze teambuilding is vlekkeloos verlopen. We hebben weer leuke spelletjes gespeeld, onder het toezichthouden oog van de koeien. De locatie is ideaal om ook grotere groepen te ontvangen. En alles was perfect geregeld.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiaste spelbegeleiders
  • Zijn er verbeterpunten? Nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Top team!

Zeer leuke groepsactiviteit met familie

Leuke familieactiviteit voor volwassenen en jeugd.

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? Fiets met niet OK-zadel. Verkeerde bal bij katapult-schieten. Scheve magneethouder bij bullchitspel waardoor magneet vaak verkeerd schoot.

Farmtastische teambuilding

Op de boerderij lopen opgewekt en blij… opdrachten waar ieder zijn gading vindt en de teamgeest aanwezig is. Een namiddag die de lachspieren aan het werk zet. Fun gegarandeerd!

Zeer leuke teambuilding!

Het was een hele leuke teambuilding met afwisselende opdrachten, zowel fysieke als denkopdrachten waar iedereen goed aan mee kon doen! Zeer geslaagd

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zeer vriendelijk en duidelijke uitleg
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Het was een koe-tastische ervaring!

Veel plezier, leuke spelletjes en fijne begeleiding. Ook het eten wat heel lekker

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Prachtige locatie en super concept!

Voor een grote groep van 100 medewerkers de ideale formule!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel voorname, beleefde dames die de groep goed onder controle hadden!
  • Zijn er verbeterpunten? Iets minder pauzes tussen de verschillende spellen
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? alles liep uiterst vlot en was duidelijk

ZEER LEUK EN TOF

leuke spelen waar iedereen kan aan deelnemen en dit op een mooie locatie. Vriendelijke mensen die je begeleiden doorheen de activiteiten en met de nodige ruimte om een hapje en een drankje te nuttigen. Een aanrader!!!!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen kraaknet

Superleuk!

Hoe je spierpijn en blauwe plekken leuk kan vinden? Als ze het gevolg zijn van een dagje Farmfun-teambuilding. Bedankt om ons een onvergetelijke namiddag vol fun te bezorgen op jullie farm. Superervaring!

ideale teambuildingactiviteit

toffe teambuildingactiviteit om als team mekaar op een andere manier te leren kennen buiten de werkcontext.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Jeux sortants de l'ordinaire. Du dépassement et de la bonne cohésion d'équipe. A refaire !

• Zijn er verbeterpunten? Kortere pauzes
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Gevarieerde spelletjes, voor elk wat wils, die de competitie- en teamgeest aanscherpen

ik wist niet goed wat ik moest verwachten maar het is heel goed meegevallen. Je krijgt ook echt de kans om op de boerderij rond te lopen en dichtbij de dieren te komen. De Farmgames waren echt fun! Voor herhaling vatbaar!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen mooie propere omgeving, variatie in de spelletjes
  • Zijn er verbeterpunten? Catering (farmburger) was niet top
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Perfecte namiddag om je personeel op 1 lijn te krijgen.

Een fantastische namiddag met veel animo . Iedereen heeft kunnen meedoen zelfs 1 persoon dat met haar been in het gips zat werd overal bij betrokken super goede begeleiding van jullie personeel. Top team ❣️❣️

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Meelevend en ze zaten zelf totaal in het spel
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Topteam je kan nooit iedereen tevreden stellen maar jullie leunen hier toch naartoe

Wat een top locatie

We hebben genoten tijdens ons teamuitje!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Ga zo door

Fenomenaal goed

Superleuke teambuilding op een toplocatie met heel vriendelijke medewerkers

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel vriendelijk
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, vlekkeloos voortraject

Hele fijne namiddag

Waar inspanning en ontspanning elkaar in een heel leuke setting ontmoeten. De activiteiten waren variërend en uitdagend. Ook de begeleiding verdient een dikke pluim ! We hebben een hele fijne namiddag gehad !!! Echte aanrader, voor jong en oud plezier gegarandeerd !

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een ervaring met veel herinneringen

Een namiddag om niet snel te vergeten. Leuke fin de saison gehad met het werk. Voor herhaling vatbaar:)

Het was top

Het is echt geweldig

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Leuke ervaring, zeker doen!

Fantastische spellen

Een goed gespendeerde zondagnamiddag