Samen met kids kleinkids en familie, een zalige middag beleefd,voor hethaling vatbaar
Ik kwam er voor de teambilding van het werk fokbedrijf maenhout. vriendelijke ontvangst, leuke activiteiten , lekker eten...
Goed gedaan, heel erg bedankt
Gevarieerde maar ook zeer intensieve activiteiten
Goede ontvangst, goede afwisseling van spanning/ontspanning , voor elk wat wils. Leuke spellen en spelbegeleiders, formule zit goed in elkaar.
Het was een hele leuke ontvangst. De vriendelijkheid spat er vanaf. 1 voor 1 topmensen. Spelletjes waren ook leuk. Kindjes vonden het supertof. Echt een superaangename dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar
Zeer leuke activiteiten , mooie omgeven en super dat de kindjes de boerderij kan ontdekken met een begeleider
1 min puntje. In de stal bij de koe-tjes. Band sleepte over de vloer en banden blazen fietsen. Om discussies te vermijden over concurrentie vervalsing.
Wij zochten een teambuilding voor sportief, minder sportief, jonger, ouder... en hebben dit bij Farmfun gevonden. Van het reserveren, de ontvangst, de spelletjes tot het eten achteraf, alles verliep heel vlot en volgens schem, we hadden een topnamiddag! Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
Samen met mijn competitieve familie heb ik genoten van een namiddag pret bij de gezellige boerderij in Popperinge. We konden genieten van originele spelen, lekkere tussendoortjes en een doordacht programma bij de hitte en vooral een zeer fijn ontvangst. Door de foto's die we achteraf hebben ontvangen kunnen we nu nog even nagenieten. Bedankt!
Zeer goed en doordachts in elkaar gestoken opdrachten.
We hadden een leuke actieve namiddag met de familie. Het weer hadden we mee, maar zeker ook de mensen en de inrichting van FarmFun. Alles was tiptop, vanaf de inschrijving tot de afrekening.
Was wat je van een teambuilding hoopt: plezier, actie, lachen, samenwerken.
We hebben een super leuke dag gehad! Echt een AANRADER!
Als mindervalide persoon kon ik niet met de groep meespelen. Heb mij toch zeer goed gehad. De spelbegeleiding was
Met de hele familie samen spelen was enorm leuk ! Leuke opdrachten voor iedereen. Mooie rustige grote hoeve. Toffe animatoren, vriendelijke gastvrije boerin.
Ondanks het enorme warme weer was het een zeer fijne ervaring en waren de activiteiten niet van die aard dat het te zwaar was met die warme weer. Goed gelachen en lekkere BBQ nadien. voor herhaling vatbaar.
Leuk personeelsuitje gehad bij Farmfun. Super leuke spellen op de boederij. Ondanks het warme weer een topmiddag gehad. Iedereen super fanatiek en allemaal een leuke middag gehad. Dankjewel team Funfarm Velp
Een prima organisatie met gevarieerd aanbod van activiteiten voor alle leeftijden. Verzorgde accomodatie en goed voorbereid. Heerlijke barbecue als slot en een leuk beloningssysteem met de koeros en zelfs een beker.
Goede ontvangst, gezellige sfeer, toffe spelletjes en goede begeleiding!
Leuke activiteit met veel afwisseling op een top locatie.
Het was heel fijn, aan alles wordt gedacht. Zelfs in de toiletten staat er deo en zonnecréme klaar. Tot in de puntjes goed voorbereid, aan alles werd er gedacht.
Het was een hele fijne dag met veel lachen, plezier en nagenieten achteraf. De BBQ nadien was ook in orde.
Onverwacht leuke ervaring