Het was een zeer aangename en leuke teambuilding. In een zeer leuke setting. Toffe activiteiten
Het was zeer goed georganiseerd door onze spelbegeleider Mathijs. Hij gaf telkens een goeie uitleg zodat we zonder problemen het spel konden starten.
De leukste teambuilding so far. Toffe activiteiten, hilarische situaties en een prachtige locatie.
leuke ervaringen ook al ben ik niet zo sportief aangelegd. ook een zwakkere schakel kan zich ergens nuttig maken wat voor een fijn gevoel zorgt in de groep maar ook bij de persoon
Ideale teambuilding in een leuke omgeving en super begeleidingm met een lekkere BBQ als afsluiter. Wat moet een mens meer hebben. Jullie zijn super goed bezig. Een aanrader voor iedereen..... ik geef het door. bedankt gr Marc
Geweldig concept, top teambuilding
Reinhilde gidste ons door de spelen op de boerderij, de spelen waren heel afwisselend en triggerde onze competitiedrang. We hebben gelachen en gezweet, tactisch moeten nadenken en ook gewoon geluk hebben. Ik raad het iedereen aan!
Toffe spelen waarin je je kan smijten. Sommige onderdelen gaven wel wat kneuzingen en blauwe plekken, maar dat gaat ook voorbij, waarschijnlijk door te veel op te gaan in het spel. Leerrijke rondleiding door Paul op de hoeve. Ook de innerlijke mens werd versterkt, 's middags lekker broodje en in de namiddag een al even lekkere en verzorgde BBQ. Topactiviteit waargemaakt door een topteam, stuk voor stuk vriendelijke en geëngageerde farmmedewerrkers.
Had dit nog nooit gedaan, maar ik was aangenaam verrast. Veel gelachen, was heel leuk.
verzorgde terreinen en accomodatie veel mogelijkheden in attracties goede spelformules
Prachtige omgeving en topactiviteiten!
Heel mooie omgeving Goed gepland Perfect
Leuke, goed georganiseerde activiteiten. Voldoende rustpunten. Fijn locatie. Lekkere BBQ.
Geweldig plezant
FarmFun is zeker de moeite waard om een leuke teambuildingdag te beleven. Vriendelijk personeel, leuke opdrachten en dit te midden van een mooie locatie, namelijk een grote boerderij met koeien als nummer één supporters. Wij als team hebben ons alvast goed geamuseerd en veel gelachen.
Wij hebben echt genoten! We waren door het verkeer te laat toegekomen maar hier werd geen probleem van gemaakt. We werden zeer enthousiast en warm onthaald. Het was een goede combinatie tussen actiever bezig zijn en passiever. Voor iedereen wat wils. Leuk dat er pauzes werden ingepland met een lekkernij! De 'lesgevers' waren enthousiast en zeer betrokken en we konden achteraf genieten van leuke foto's.
een heel toffe uitdagende en competitieve spelletjes - mooie omgeving en een leuke tuin en zaaltje om iets te eten en te drinken
Super leuke activiteiten, plezier en lachen gegarandeerd. Zeker aan te raden en voor herhalingvatbaar
We hebben met onze ploeg haal hard genoten van de zeer leuke activiteiten van Farmfun. De activititeiten waren zo opgesteld dat iedereen op zijn eigen manier een inbreng had. Een week later is ons team nog steds enthousiast :) Teambuilding geslaagd :)
Had er iets anders van verwacht maar het is super goed
Echt een hele leuke sfeer, toffe begeleiding en leuke spelletjes. Je leert je vrienden/collega's op een andere manier kennen. Leuke herinneringen gemaakt !
Ondanks het feit dat het erg warm was, was het een geslaagde team-dag omdat het vooral 'eens iets anders was'. Ons team zit veel binnen en beweegt weinig, maar dit was nu anders. Wat een prachtige boerderij. Uit de comfort-zone en met de handen uit de mouwen. Actie met hoofd en handen. Ik raad deze team-activiteit zeker aan anderen aan. Bedankt!
Sommige spellen zijn helaas taalafhankelijkheid & doe-spellen ook niet écht voor iedereen toegankelijkheid maar in algemeen is wel erg geslaagd! Spelbegeleiders hebben geduld met ons en leuke woordkeuzes ook zoals koe-euro: keuro! Kudde-gevoel! Tof!
Onder de indruk van de teambuilding. Leuk groepsgevoel. Mooie omgeving. Indrukwekkende spelen.
Zeer leuke eerste ervaring