Top! Persoonlijk en gericht op een ontspannen dag

Open, gericht op fun!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Het was een leuke teambuilding!

x

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

Fantastisch!

We hadden een super leuke namiddag bij FarmFun Zwevegem. Vriendelijk en heel goed georganiseerd.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

zeer aangenaam en goed geregeld

Dit is echt een goede manier voor een teambuilding. Hier moeten de collega's samenwerken. Ook de spelletjes zijn zeker goed geregeld voor de samenwerking onder elkaar.

Geweldig!

De leukste en origineelste teambuilding die we ooit al gedaan hebben met ons team!

Zeer leuke ervaring

Zeer goed concept, zit goed in elkaar. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar. BBQ zeer lekker en verzorgd! Zeer vriendelijk.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen zeer vriendelijk
  • Zijn er verbeterpunten? doe zo ver
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? niets op aan te merken

Top-dag!

Een zeer leuke locatie met toffe spelen en vooral spelen waarover nagedacht werd, geen klassiekers. Goede organisatie door de begeleiders en de bbq was van topkwaliteit. Wil je een teambuilding organiseren...kies dan voor FarmFun!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Prachtige locatie, top catering en toffe spelletjes. Het was een prachtige namiddag. We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen. Het volledige team heeft zich ontzettend geamuseerd. Er was veel plezier en er is veel gelachen. De afwezigen hadden ongelijk. Voor herhaling vatbaar!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Warme sfeer
  • Zijn er verbeterpunten? Alles was top!
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, de organisatie ging heel vlot.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Voorlopig geen opmerkingen!

Bijzondere en unieke teambuiding-meeting!

Prachtige ervaring en kennisgemaakt met de natuur en het boerderijleven!

• Zijn er verbeterpunten? ja
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? voorwerpen in de grond(vast-verankerd) meer beveiligen!

Heel leuk,vriendelijke en relaxe sfeer.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Super vriendelijk en fijne mensen.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

De teambuilding op jullie boerderij was koe-maal fantastisch!

Van begin tot eind een bruisende dag, een onvergetelijke dag vol plezier, teamwork en een vleugje plattelandsmagie!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Jullie passie
  • Zijn er verbeterpunten? tijdens warme dagen meer waterspelen voorzien
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Suikerarme ijsjes voorzien (met vervangsuiker)

Fantastische locatie, enorm leuke spelletjes, leuke begeleiding,... Aansluitend daar iets gegeten en ook dat was prima verzorgd!

Farmtastisch!

Iedereen heeft genoten van deze namiddag! De activiteiten waren erg gevarieerd, voor ieder wat wils! We kregen van één van de begeleiders ook een woordje uitleg over de werking van de boerderij, hier zouden jullie zelfs nog meer kunnen op inzetten en echt een rondleiding koppelen aan de events want deze boerderij is technoligisch wel een hoogstandje! Nogmaals dank dat we mochten samenwerken met Jan Mertens catering, het was fijn dat de collega's hem eens van een andere kant konden zien, ook het BBQ gedeelte was top!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiasme van jullie personeel
  • Zijn er verbeterpunten? Eigenlijk niet, misschien ook een echte rondleiding op de boerderij voorzien of aanbieden want ook dat is echt de moeite!
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, alles is vlot verlopen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? zie boven

Op en top spelplezier

Met onze groep kwamen wij naar FarmFun Aalter. We hadden een mooi programma met enerzijds teambuildingactiviteiten en anderzijds een rondleiding & huifkartocht. Er was voor elk wat wils. Op deze mooie locatie hadden wij het weer helemaal mee!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Door het warme weer, konden de koelingen het drinken niet op tijd koel krijgen en/of de nieuwste (lauwe) drankjes werden terug vooraan aangevuld.

spetterend

Het was een zeer toffe en aangename dag. Heel warm, dus heel leuk dat er voldoende rust en drankpauzes waren. Helemaal top met de versnaperingen erbij. Bedankt voor de spetterende beleving.

Koe tof

Het was een heel leuke ervaring

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen de netheid van het bedrijf
  • Zijn er verbeterpunten? Nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Een top dag op een top locatie met top begeleiding!

We hebben een super leuke dag gehad bij jullie. Zeer leuke spellen, rot geamuseerd, goed gegeten en gedronken :-)

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Geen moeilijkheden ervaren

Geweldige namiddag

Een namiddag teambuilding vol met leuke opdrachten in een zeer goed georganiseerd en proper kader. Afgesloten met een zeer lekkere barbecue Een aanrader!

Superleuk

Dankzij het goeie weer hadden we een erg leuke teambuilding in een mooie nette omgeving . Alles was piekfijn in orde , verzorgd en tot in de detail uitgewerkt . Voor mij mocht het iets wat speelser opgevat worden , ik ben niet zo,n competitie beest en vond het tijdens het spel er wat te serieus aan toe gaan door de spelbegeiders . Maar verder …. Top gedaan !

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Een spannende en gezellige teambuilding

Leuke activiteiten, veel lachen, originele omgeving, top begeleiders, lekker eten

Top locatie

Tot nu toe mijn beste teambuilding ooit. Dit was een onvergetelijke dag vol amusement en plezier! Zeker voor herhaling vatbaar! Nog aan het nagenieten van deze dag. Ik zou dit iedereen aanraden om te doen.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Super vriendelijke spelbegeleiders.
  • Zijn er verbeterpunten? Nee alles was prima.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Blijf zo verder doen! Zeker met jullie vriendelijkheid!

F.F.was voor mij heel uitdagend , maar toch heel plezant.

Uitdagend, groepsgevoel, doen en denken, voor elk wat wils, zeer leuk, heel veel gelachen....

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee, alles wat zeer duidelijk.

Geweldig!!!

Geweldig!!!

Geweldig!

De activiteiten waren heel leuk! Een echte aanrader om te doen. Vriendelijke mensen!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Nee alles was top

Geweldig avontuur!

Iedereen kon zich volledig uitleven. Originele opdrachten!