Open, gericht op fun!
x
We hadden een super leuke namiddag bij FarmFun Zwevegem. Vriendelijk en heel goed georganiseerd.
Dit is echt een goede manier voor een teambuilding. Hier moeten de collega's samenwerken. Ook de spelletjes zijn zeker goed geregeld voor de samenwerking onder elkaar.
De leukste en origineelste teambuilding die we ooit al gedaan hebben met ons team!
Zeer goed concept, zit goed in elkaar. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar. BBQ zeer lekker en verzorgd! Zeer vriendelijk.
Een zeer leuke locatie met toffe spelen en vooral spelen waarover nagedacht werd, geen klassiekers. Goede organisatie door de begeleiders en de bbq was van topkwaliteit. Wil je een teambuilding organiseren...kies dan voor FarmFun!
Prachtige locatie, top catering en toffe spelletjes. Het was een prachtige namiddag. We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen. Het volledige team heeft zich ontzettend geamuseerd. Er was veel plezier en er is veel gelachen. De afwezigen hadden ongelijk. Voor herhaling vatbaar!
Prachtige ervaring en kennisgemaakt met de natuur en het boerderijleven!
Van begin tot eind een bruisende dag, een onvergetelijke dag vol plezier, teamwork en een vleugje plattelandsmagie!
Fantastische locatie, enorm leuke spelletjes, leuke begeleiding,... Aansluitend daar iets gegeten en ook dat was prima verzorgd!
Iedereen heeft genoten van deze namiddag! De activiteiten waren erg gevarieerd, voor ieder wat wils! We kregen van één van de begeleiders ook een woordje uitleg over de werking van de boerderij, hier zouden jullie zelfs nog meer kunnen op inzetten en echt een rondleiding koppelen aan de events want deze boerderij is technoligisch wel een hoogstandje! Nogmaals dank dat we mochten samenwerken met Jan Mertens catering, het was fijn dat de collega's hem eens van een andere kant konden zien, ook het BBQ gedeelte was top!
Met onze groep kwamen wij naar FarmFun Aalter. We hadden een mooi programma met enerzijds teambuildingactiviteiten en anderzijds een rondleiding & huifkartocht. Er was voor elk wat wils. Op deze mooie locatie hadden wij het weer helemaal mee!
Het was een zeer toffe en aangename dag. Heel warm, dus heel leuk dat er voldoende rust en drankpauzes waren. Helemaal top met de versnaperingen erbij. Bedankt voor de spetterende beleving.
Het was een heel leuke ervaring
We hebben een super leuke dag gehad bij jullie. Zeer leuke spellen, rot geamuseerd, goed gegeten en gedronken :-)
Een namiddag teambuilding vol met leuke opdrachten in een zeer goed georganiseerd en proper kader. Afgesloten met een zeer lekkere barbecue Een aanrader!
Dankzij het goeie weer hadden we een erg leuke teambuilding in een mooie nette omgeving . Alles was piekfijn in orde , verzorgd en tot in de detail uitgewerkt . Voor mij mocht het iets wat speelser opgevat worden , ik ben niet zo,n competitie beest en vond het tijdens het spel er wat te serieus aan toe gaan door de spelbegeiders . Maar verder …. Top gedaan !
Leuke activiteiten, veel lachen, originele omgeving, top begeleiders, lekker eten
Tot nu toe mijn beste teambuilding ooit. Dit was een onvergetelijke dag vol amusement en plezier! Zeker voor herhaling vatbaar! Nog aan het nagenieten van deze dag. Ik zou dit iedereen aanraden om te doen.
Uitdagend, groepsgevoel, doen en denken, voor elk wat wils, zeer leuk, heel veel gelachen....
Geweldig!!!
De activiteiten waren heel leuk! Een echte aanrader om te doen. Vriendelijke mensen!
Iedereen kon zich volledig uitleven. Originele opdrachten!