Heel erg leuke activiteiten Zeer lekker eten
origineel, leuk, voor iedereen haalbare spelen
Zat heel goed in elkaar en waren heel leuke spelletjes! Zeker een aanrader!
Beste, Jullie hebben een prachtlocatie en de spelletjes waren boeiend om te doen, verrassend, leerzaam, interessant om te doen en variërend. Hartelijk dank voor de fijne ervaring!!!
Ik wist niet goed wat ik moest verwachten maar de spelletjes waren zeer leuk en toegankelijk. Ik vond het ook wijs dat we eerst een bandje uit de koe moesten halen en zo de groepjes gemengd waren. Zo leer je andere collega's ook es beter kennen. Er was van alles iets, iets avontuurlijks, eens wat meer denkwerk, iets actiever ... Kortom, een geslaagde avond! Proficiat voor de organisatie. Ik maak zeker reclame voor jullie.
Toffe spelletjes op een leuke locatie. Een dik verdiende 9. De uitleg ‘voor’ de spelletjes was soms niet 100% duidelijk, soms wat er ruimte voor interpretatie, maar iedereen moet leren he, het was alleszins wreed plezant.
Eerste keer dat ik dit deed,en was gewoonweg een superleuke ervaring.ik raad dit zeker aan bij vrienden,familie en kennissen.gewoonweg top
bijzonder gevarieerd, leuk, alleen maar positieve reacties!
Tijdens onze Team-Out ontdekten we verborgen talenten, onverwachte competitiedrang en een gezonde dosis humor. De activiteiten waren gevarieerd, uitdagend en vooral ontzettend leuk. Zelfs de grootste twijfelaars waren snel enthousiast. De organisatie was tiptop in orde, de begeleiding uitstekend en de sfeer de hele dag fantastisch. Conclusie: spierpijn van het lachen, mooie herinneringen en een sterker team. FarmFun krijgt van ons met plezier vijf sterren!
Goede mix van opdrachten: afwisselend zodat het voor iedereen leuk blijkt, soms wat meer sportief, soms wat meer denkwerk. De willekeurig gevormde groepjes zorgen ervoor dat je contact hebt met collega's die je tijdens het dagdagelijkse werk weinig ziet of hoort. Wat het ultieme doel van een teambuilding is... De originele setting op een boerderij maakte de uitstap 'anders dan anders'.
Voor herhaling vatbaar!
Perfecte dag Goed geamuseerd Heel toffe dag geweest Voor herhaling vatbaar
Onze teambuilding was heel leuk geweest. Alles is heel goed georganiseerd door jullie allemaal. En al het eten was ook heel lekker.
Gewoonweg geweldig
Zeer vriendelijke onthaal, mooi verzorgde boerderij met heel super toffe activiteiten. In de pauze goed bediend met hapje en drank. Het was super tof en voor herhaling vatbaar.
Van de lunch tot de spelen en de bbq wa alles tot in de puntjes perfect . Er was professionele begeleiding. Het eten was super lekker en mooi uitgezet . De spelen waren echt fun , lachen en echt samenwerken als 1 team . Kortom een 10 ⭐️+
Erg toegankelijke actieve teambuilding
Een aanrader
Zalige ervaring
na onze lunch, die trouwens zeer lekker was, zijn we gestart met de spelletjes. We kregen eerst uitgebreid uitleg vooraleer het spel werd gestart. De meeste spelen waren voor mij nieuw. Dit maakt het natuurlijk nog plezanter. Mooi om zien hoe collega's tegen elkaar strijden. De locatie was om u tegen te zeggen. De uitleg die we tussendoor kregen leerrijk. En de BBQ 's avonds mocht er ook best zijn. Kortom, is zeker een aanrader. Alvast bedankt, Dirk
Leuk om tussen de koeien spannende opdrachten te doen en het tegen elkaar op te nemen. Iedereen was super enthousiast en dat maakte het super leuk. Een hele ervaring!
Wij vinden wel dat er een korting zou moeten zijn vanaf een aantal personen. bv. 10 personen is €49 pp en vanaf 11 personen krijg je korting op de 11de, die betaalt dan bv €39. Voor een grote familiegroep kwam dit wel duur uit. Voor bedrijven is dat natuurlijk anders ;-) Heel leuk dan je nadien nog foto's ontvangt.
heerlijke plaats, goed georganiseerd
heel leuke namiddag gehad met de collega's. toegankelijke activiteiten, in een heel leuke natuurlijke omgeving.
Fantatische ervaring, ja het was fun in the farm. Dank Geert en Sofie van de Biezenhoeve, jullie zijn toppers!!