Onze eerste bestelling bij Loopper, maar perfecte service en vertrouwen. Dit zal zeker niet onze laatste bestelling zijn.
Die Farben der Notizbücher sind genau, wie online angegeben und der Druck unseres Logos wirkt professionell. Versand war schnell und alles kam in gutem Zustand an.
De bestelde koffiekopjes zijn precies zoals ik hoopte. Jessica dacht perfect mee in de opties, ze zijn super snel geleverd en de bedrukking ziet er prachtig uit. De kopjes worden op kantoor in gebruik genomen en vallen ook bij collega's goed in de smaak!
Direct na het plaatsen van de order werd deze opgevolgd, duidelijke en heldere communcatie via telefoon en online systeem. Opvolging ging super snel en product is in het echt vele malen mooier dan op het scherm. Ik kan iedereen Loopper van harte aanbevelen!
Molto veloce ed intuitiva la possibilità di avere un preventivo. Ottimo il servizio problem solving.
Ik kreeg goed advies over de opdruk en de boekjes waren razendsnel geleverd. Ze zijn erg mooi geworden en van duurzaam materiaal. Top!
De mogelijkheid om het ontwerp te zien en gemakkelijk aan te passen is een meerwaarde. Het lokaal produceren en snelle reactietijd spelen hierbij een positieve rol voor mij. Scherpe prijs en mooi product.
Na een bezoekje op de erg gebruiksvriendelijke website kon ik vrij snel een gewenste selectie maken ... de bestelling daarop werd goed opgevolgd en snel geleverd
Loopper heeft mij goed geholpen bij het bestellen van verschillende relatiegeschenken. Ik vond het fijn dat ze daarbij goed meedachten.
Altijd snelle reactie, maatwerk, goede voorstellen, snelle levering, meedenken met de levertijd. Helemaal TOP!
Voor de eerste keer hebben wij contact gehad met Looper voor de levering van promotiemateriaal. Wij hebben gevraagd om zo snel mogelijk de bestelde pennen te leveren. Wij hebben nog nooit meegemaakt dat een bedrijf in 2,5 dag dit product aflevert. Ook de kwaliteit van de pennen is helemaal goed. Super!
Snelle goede service. Vragen en aanpassingen worden snel verwerkt.
Ruim assortiment, vlotte communicatie, goede kwaliteit producten en snelle verzending. Gewoon goed en fijn bedrijf!
Wij bestelden nieuwe drinkflessen voor onze medewerkers. Zeer tevreden. Goede communicatie en snelle levering.
Behulpzaam, snelle service.
Het contact, de service, de levering en het eindproduct waren allemaal zeer naar wens. Ik zou Loopper zeker aanraden.
Wij zijn zeer tevreden over de dopper drinkebus. Zeer makkelijk om te bestellen. Goede bereikbaarhedi om vragen te stellen
Wij kopen bij Loopper om zo originele geschenken aan onze relaties/klanten te geven. Naast de goede kwaliteit van de producten ben ik net zo blij met de collega's van Loopper die met je meedenken en snel reactie geven. Zowel telefonisch als via de mail zijn ze goed en snel bereikbaar. Dat geeft vertrouwen!
Ik heb onlangs koffie mokken besteld bedrukt met ons logo. Zeer tevreden! Helaas heeft de bezorger iets te ruig met de doos gedaan, hierdoor zijn er enkele mokken gebroken, gelukkig met Loopper een passende oplossing gevonden.
Leider können wir die Erfahrung nur als schlecht bezeichnen. Wir hatten mit Loopper als potenziellen Lieferanten Erstkontakt, es wird auch bei diesem einen Vorgang bleiben. Die Zahlung per Vorkasse ist für uns i.d.R kein Problem, es sollte dann aber auch eine Vetrauensbasis beiderseits geben, da das Geld wie in diesem Fall eben weg ist. Unsere bestellten Produkte wurden wiederholt mit falschen Druckdaten produziert, die Drucke (Schreibtischunterlagen) waren extrem mangelhaft. Da die Artikel für einen wichtigen Kunden bestimmt waren, mußten wir diese dann dennoch in der mangelhaften Qualität ausliefern. Ein Nachlaß unsererseits konnte den Kunden nur mäßig zufrieden stimmen. Die Reklamation und der versprochene Nachlass seitens Loopper bleibt mittlerweile seit 14 Tagen unbeantwortet.
Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrung mit uns zu schildern. Es tut uns leid zu lesen, dass Sie mit dem bisherigen Ablauf unzufrieden sind und dass es bei Ihrem Auftrag zu Problemen gekommen ist. Gerne möchten wir betonen, dass wir Ihre Rückmeldung sehr ernst nehmen. Die von Ihnen geschilderten Produktionsfehler sowie die daraus entstandenen Unannehmlichkeiten für Sie und Ihren Kunden entsprechen nicht unserem Qualitätsanspruch. Dass Sie die Produkte trotz der mangelhaften Ausführung weitergeben mussten, bedauern wir sehr. Bezüglich des angesprochenen Nachlasses möchten wir transparent darauf hinweisen, dass wir Ihnen bereits mitgeteilt hatten, dass wir hierzu noch in Klärung mit unserem Produktionspartner standen und Sie um etwas Geduld gebeten haben. Leider hat sich dieser Abstimmungsprozess länger hingezogen als geplant. Dass dies für Sie unbefriedigend war, können wir nachvollziehen, zumal die Artikel bereits im Umlauf waren, was eine nachträgliche Lösung zusätzlich erschwert hat. Nichtsdestotrotz ist es unser Ziel, gemeinsam mit Ihnen eine faire und zufriedenstellende Lösung zu finden. Eine solche Situation entspricht in keiner Weise dem Serviceniveau, das wir bei Loopper anstreben. Um besser nachvollziehen zu können, was genau passiert ist, und Ihnen eine bestmögliche Lösung anzubieten, bitten wir Sie, uns Ihre Projektnummer per E-Mail an [email protected] zu senden. Unser Team wird sich umgehend bei Ihnen melden. Mit freundlichen Grüßen Ihr Loopper Team
Servizi di assistenza e spedizione rapidi, qualità del prodotto soddisfacente. Ottimi!
Wij waren op korte termijn opzoek naar een mooie presentje voor ons team. De flessen die wij in gedachten hadden waren helaas niet op tijd leverbaar. Met hulp van Thomas kregen wij bijna exact dezelfde flessen aangeboden die wel op tijd binnen zouden zijn. Helemaal top!
Na het contactformulier voor de proefdruk werd er heel snel contact opgenomen met ons en goed meegedacht. Nadat we de bestelling definitief hadden gemaakt werd het ook nog eens super snel geleverd.
Heel goede backoffice die snel reageert en heel nette proefdrukken aanleverd. Aanradertje!
Mirna van Loopper heeft mij in het bijzonder super goed begeleid door het proces van het doen van een grote bestelling. Zelfs met de levering hebben ze extra hun best gedaan om mij te helpen voor mijn deadline op zeer korte termijn en het is nog geslaagd ook! Eerder dan ik mijn zending verwachtte. Ik ben echt super tevreden! Ze hebben een vaste klant binnen!