dialogue constructif avec le commercial. tee shirts reçus rapidement, ne déteignent pas au lavage. bon rendu du logo.
qualità ottima e tempi celeri
Wir haben bei DACH Loopper bedruckte Kaffeebecher bestellt und vorab ein fertiges Design geliefert. Die Abwicklung verlief zwar schnell, doch das Ergebnis war eine herbe Enttäuschung: Das Layout wurde viel zu klein umgesetzt und nur einseitig auf dem Becher platziert – statt, wie übermittelt, umlaufend. Das wirkt nicht nur unprofessionell, sondern ist schlicht nicht brauchbar. Somit sind rund 600 € für ein fehlerhaftes Produkt in den Sand gesetzt. Auf meine Reklamation folgte keine ernstzunehmende Reaktion – lediglich ein lapidarer Verweis auf die AGB, wonach "Abweichungen möglich sind", begleitet von einem generierten KI-Text ohne Substanz. Fazit: – Produktqualität: ungenügend – Kundenservice: enttäuschend – Kulanz: nicht vorhanden Wer Wert auf zuverlässige Umsetzung, Kundenorientierung und Qualität legt, sollte sich nach einem anderen Anbieter umsehen.
Es tut uns sehr leid zu hören, dass Sie mit Ihrer Bestellung und unserem Kundenservice unzufrieden sind. Ihre Erfahrung entspricht keineswegs dem, was wir bei Loopper.com anstreben. Wir stehen für eine einfache Bestellung, hochwertige promotional products und persönliche Betreuung durch unsere Account Manager. Wir möchten die Angelegenheit gerne genau prüfen, um gemeinsam eine Lösung zu finden. Bitte senden Sie uns Ihre Projekt- oder Bestellnummer an [email protected], damit wir dies intern klären und mögliche Alternativen besprechen können. Unzufriedenheit ist bei Loopper.com absolut nicht die Regel. Wir nehmen Ihr Feedback sehr ernst und möchten uns verbessern.
Unsere Bestellung hatte nicht viel Zeit und wurde kurzfristig benötigt. Toll, dass es trotzdem geklappt hat und alles rechtzeitig fertig und pünktlich geliefert wurde. Der Kontakt war sehr nett und Preis-/Leistungsverhältnis super!
Hallo zusammen, wir sind mega happy mit der Umsetzung unserer Bestellung. Die personalisierten Trinkflaschen sehen super aus und die Mitarbeiter sind begeistert. Weiter so ;) Lieben Dank aus der Oberlausitz
Auch diesmal super service! Alles hat reibungslos geklappt!
Alles super- schnelle Lieferung, Preis-Leistung passt
Nous avons sollicité Looper dans le cadre de production d'éventails, nous avons été ravis de la commande. Le parcours d'achat pour passer commande est facilité et le suivi était au rendez-vous. Merci !
Nous sommes passés par Loopper pour faire des bouteilles Isothermes au nom de notre société. Charlotte qui s'est occupé de notre dossier a toujours été très réactive et de bons conseils. Ils ont également des graphistes qui retravaillent le logo si besoin selon nos demandes y compris en phase de devis. Le résultat est vraiment qualitatif et nous sommes très satisfaits. Ils étaient également les plus concurrentiels. Merci !
Très bonne expérience, qualité des lunettes, respect des délais. Nous sommes satisfait du rendu.
Livraison conforme et rapide. 2ème commande et parfait
Drinkflessen met logo besteld, die waren niet leverbaar, maar Loopper kwam met een suggestie die nog veel beter bij onze wensen paste. Een mooie groene drinkfles met ons eigen Logo erop. Vlot geholpen, meedenkend, goede service en hier allemaal blije gezichten
Het leek onmogelijk om het product op tijd te krijgen maar het is Loopper toch gelukt om op tijd te leveren.
Rien à dire impeccable sur tous les points, produits et livraisons rapides
Der Kontakt war sehr freundlich, es wurde auf Änderungen und Vorschläge eingegangen und das Produkt ist außerdem sehr zufriedenstellend. Also wir sind rundum sehr zufrieden mit Looper.
Ik ben zeer goed geholpen & constant goed up to date gehouden. Ons interne proces heeft wat lang geduurd maar het team had hier geen problemen mee. Ze waren geduldig en bleven ons pefect helpen na iedere aanpassing
Pennen gekocht als reclameproduct om uit te delen. Echter schrijven de pennen niet en komt de inkt slecht tot nauwelijks op gang. Het is als reclameproduct volledig ongeschikt en dus een miskoop. Loopper vindt echter dat dat normaal is bij pennen dat ze niet gelijk beginnen met te schrijven (ook na het zien van filmpjes waarop te zien is dat de pennen slecht schrijven).
Beste klant, Wij hebben uw aanvraag met grote zorg bekeken en zijn dan ook verrast door uw beoordeling. De pennen die u heeft ontvangen zijn van hoge kwaliteit voor promotionele doeleinden en komen van een van onze meest betrouwbare leveranciers. Sterker nog, wij gebruiken exact hetzelfde model voor onze eigen promotie – goede keuze dus, we hebben dezelfde smaak! :blush: Zoals we al hebben uitgelegd, is het bij een aluminium balpen met inkt volledig normaal dat u even moet schrijven om de inktstroom op gang te brengen. Dit vraagt ongeveer 10 seconden geduld per pen. U heeft een herproductie aangevraagd, maar dat zou resulteren in exact hetzelfde product. Een volledige terugbetaling is in dit geval helaas niet mogelijk, aangezien u precies heeft ontvangen wat u heeft besteld. Dat gezegd hebbende, vinden we het erg jammer dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Daarom raden we u aan om enkele pennen te delen met collega’s, zodat zij het schrijfplezier kunnen ervaren zodra de inkt goed doorloopt. Daarnaast willen we u als extra gebaar graag een exclusieve korting van 10% aanbieden op uw volgende bestelling. Dat is wel het minste wat we kunnen doen om u een positiever gevoel te geven over uw ervaring met Loopper. We wensen u een warme en plezierige zomer toe en hopen dat u uw beoordeling misschien wilt herzien naar een waardering die u passend acht. Als accountmanager hebben wij uw communicatie als erg prettig ervaren! Met vriendelijke groet, Team Loopper
Wir haben Notizbücher mit unserem Logo bestellt. Der Druck und die Qualität stimmt. Der Kundenservice ist sehr schnell in der Kommunikation und Lieferung lief auch top.
Super snel en eenvoudig te bestellen. Ook bij vragen gedurende het proces kregen we zeer snelle en goede service. Prijs/kwaliteit ook uitstekend. Zou hier zeker weer bestellen!
COMMANDER LE VENDREDI RECU LE MERCREDI AU TOP
Nous commandons des T-Shirts et vestes avec le logo de notre entreprise. Les Vestes arrivent floquées au mauvais endroit. Looper-fr reconnait son erreur, l'impression est non conforme au BAT que j'ai signé. Par contre, ils me disent qu'ils ne feront aucun geste, aucune réimpression, aucun retour. Bref, le néant. Ils ne réparent pas leur erreur, sous des prétextes financiers douteux, qu ternissent la satisfaction. Dommage, car les produits sont vraiment de bonne qualité...
Bonjour, Merci pour votre message. Ce que vous décrivez n’est bien sûr pas conforme à nos standards de qualité, et nous comprenons parfaitement votre frustration. Après vérification, la raison pour laquelle une reproduction n’a pas été faite immédiatement est liée à un manque de stock sur le produit concerné. Sachez que, lorsqu’une erreur est reconnue de notre part, nous proposons toujours une reproduction gratuite – c’est la moindre des choses, et nous sommes tout à fait d’accord avec vous là-dessus 😊 Si vous le souhaitez, nous pouvons prendre contact avec vous pour trouver ensemble un produit alternatif, sur lequel nous vous proposerons une reproduction gratuite de votre article défectueux. N’hésitez pas à nous transmettre votre numéro de projet à [email protected] pour que nous puissions organiser cela rapidement. Robin Houdyer Senior Account Manager & Leader of the French department chez
Heel prettig, snel contact, snel een voorbeeld van hoe het eruit gaat zien, snelle levering, en mooi eindresultaat!
Ik heb Keycords besteld en dat ging prima. Het programma op Internet is handig en met de hulp van iemand van Loopper kon het precies gemaakt worden zoals ik in mijn hoofd had.
Auf jeden Wunsch wurde kompetent eingegangen, die Lieferung kam eine Woche früher als prognostiziert. Tadellos.
Hartelijk dank voor de snelle levering van de mooie drinkflessen. Deze waren zeer in trek bij ons sponsor event met onze relaties.