Ik heb een hele goede ervaring met messenshop. Ik heb ze eerst gebeld voor informatie, en kreeg een vriendelijk vakkundig antwoord. De bestelling had ik de volgende dag al in huis, in een zorgvuldig verpakte doos. Dank jullie wel!!!

Mooi aanbod, prima produkt en de volgende dag al in huis. Helemaal blij!

Snelle en goede levering

Na het plaatsen van de bestelling meteen terugkoppeling gekregen dat deze goed ontvangen was. Hierna bericht ontvangen dat de bestelling verzonden was.

fijne koffiemachine heel blij mee

Perfect percolator for induction

I have used it only one time, but I was surprised by the swiftness of boiling and serving in no time a perfect and tasty Italian espresso.

Top messen en dito levering.

Kwaliteit set; vlijmscherp. Aardappelschil mesjes waren allemaal bot, nu weer een mooi setje in huis. Snelle levering.

Kan er weinig aan toe voegen.

Correcte Website en levering.

Prima !!

gewoon perfect

Snelle levering en goed verpakt.

Vlotte website, snelle service, prima prijs!

Makkelijk kiezen, vlot Verzonden en een prima prijs voor kwaliteitsprodukten. Wat wil een mens nog meer? Nix!

Goede snelle service

Prima service en eenvoudig te bestellen

Degelijk bestek.

Keurig op tijd bezorgd.

Zeer behulpzame klantenservice

Een probleem met de bezorging werd zeer behulpzaam opgepakt door de klantenservice

Snel en volledig antwoord op vraag

Ik had een vraag over een Leatherman tool, deze werd heel snel, volledig en correct beantwoord. Daarna gelijk hier het mes besteld en snel mogen ontvangen. Echte aanrader!

Goede service en prima prijs

Goede service en prima prijs

Pronto geleverd producten zoals geadverteerd.

2x kort achter elkaar een mes besteld, zeer snel geleverd overeenkomstig de voorraadindicatie en het geleverde overeenkomstig het geadverteerde.

Top service!

Bij de officiële website van Bredemeijer was de theepot €30 duurder! Ik koos dus voor de Bredemeijerstore. Vandaag besteld, morgen in huis maak je niet veel mee maar bij deze webwinkel wel. Ik liet mijn theepot 's avonds in stukken vallen, bestelde niet lang voor middernacht een nieuwe, zelfde theepot en ik kon deze de volgende dag bij het pakketpunt ophalen. Heel tevreden dus!!

In de middag besteld en de andere middag geleverd. Makkelijke toegankelijke webshop.

prima en zonder opmerkingen verder

snelle levering en voor een scherpe prijs

Goede prijzen en prima levering

De prijzen zijn voordelig en ze hebben mooie kortingen. Verder werd alles ook netjes geleverd

Snel geleverd en goede producten

Voor de 2e keer een bestelling gedaan. Ik ben héél tevreden over de keuze, de informatie op de website, de producten en de levering.

Goede service snelle levering

Besteld en dag erna netjes in huis

Snel en goed

Einde van de middag besteld, de volgende dag in huis. Vooraf goed advies gekregen. Mooi Victorinox bestek met hele goede messen.

Best beoordeeld uit 1 leden

- Mystore.nl | 9.5