Geachte heer, Fijn dat u de moeite hebt genomen om uw feedback op onze dienstverlening te geven. Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent. Naar aanleiding van uw reactie heb ik uw dossier doorgenomen. Ik zie dat uw jurist aan de hand van de situatie een brief heeft opgesteld die juridisch correct is. Wat betreft de tijdsbesteding merk ik op dat enkel inhoudelijke werkzaamheden (o.a. de beantwoording van uw vragen nadat de brief na uw goedkeuring aan de wederpartij verzonden was) in rekening zijn gebracht. Uit uw laatste berichtgeving begrijp ik daarnaast dat de brief tot de gewenste oplossing voor uw situatie heeft geleid.
Bedankt voor voor uw reactie. Wij vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Ik heb daarom uw dossier doorgenomen. Naar aanleiding daarvan heb ik geconstateerd dat uw jurist u steeds zorgvuldig en transparant heeft geadviseerd over de slagingskansen. Erg vervelend dat u dit hebt ervaren als als een gebrek aan activisme. Wij hebben namelijk bij de advisering altijd uw belang voor ogen.
Omnius Juristen is er voor particulieren en ondernemers die een combinatie van kwaliteit, service en helderheid wensen. De vernieuwende formule van Omnius is opgezet vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening beter en toegankelijker kan. Met uw juridische situatie als uitgangspunt.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.