Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Ik zie dat door het vertrek van een jurist, uw dossier is overgenomen door een andere jurist. Uw nieuwe jurist heeft een eerste (gratis) telefoongesprek met u gevoerd om de stand van zaken in uw dossier te bespreken en vervolgstappen te bepalen. Hieruit bleek dat uw voormalige jurist stukken had opgevraagd, maar deze niet van u had ontvangen. Derhalve heeft u nieuwe jurist gevraagd om deze stukken. Daarna heeft uw jurist een brief naar wederpartij opgesteld, de inhoud waarvan u direct mee akkoord ging. Het foutief omschrijven van de voorgedane situatie en de grote consequenties daarvan zie ik derhalve niet terug in het dossier. Aan de hand van de reactie van wederpartij heeft u besloten om af te zien van verdere vervolgstappen.
Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. De jurist die uw dossier heeft behandeld, heeft u steeds geadviseerd indien u vragen had. U gaf aan geen hulp meer nodig te hebben. Vandaar dat er verder geen actie door de jurist is ondernomen. Als de jurist had geweten dat u niet tevreden was, had ze dit graag van u vernomen, zodat ze hier iets aan had kunnen doen
Bedankt voor uw reactie over de afhandeling van uw dossier. Vervelend te lezen dat u niet tevreden bent over de afwikkeling. Onze juristen hebben uw juridische positie onderzocht en u schriftelijk van advies voorzien. Helaas bleek direct uit dat advies dat uw juridische positie onzeker was. Het versturen van een brief kon mogelijk beweging brengen in uw zaak. Met uw goedkeuring is die brief verstuurd. Helaas is daarop geen reactie gekomen van de tegenpartij. In dat geval resteert helaas niet anders dan een gang naar de rechter, waarvoor de kosten aan u zijn begroot. U heeft daarvan afgezien. We begrijpen dat het teleurstellend voor u is dat u niet het verwachte resultaat heeft kunnen behalen.
Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Ik zie dat uw klacht ziet op de hoogte van de kosten voor de verrichte werkzaamheden. Wij proberen altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren over de te verwachten kosten. Onze facturen zijn altijd gespecificeerd met de werkzaamheden en de bestede tijd. Naar aanleiding van uw interne klacht hebben wij de factuur nader toelicht. Tijdens het telefoongesprek naar aanleiding van uw klacht heeft u aangegeven dat u wenste af te zien van verdere behandeling van de klacht.
Geachte heer, Fijn dat u de moeite heeft genomen ons feedback te geven over de behandeling van uw dossier. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de afwikkeling. Ik heb het dossier bekeken en ik moet constateren dat uw jurist u adequaat heeft geholpen bij uw kwestie, waarbij uw wensen gerealiseerd zijn. Ook nadat de overeenkomst door partijen was gesloten heeft uw jurist meerdere malen uw vragen beantwoord. Wat betreft de facturatie zie ik dat wij goede afspraken met u hebben gemaakt.
Omnius Juristen is er voor particulieren en ondernemers die een combinatie van kwaliteit, service en helderheid wensen. De vernieuwende formule van Omnius is opgezet vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening beter en toegankelijker kan. Met uw juridische situatie als uitgangspunt.