Top geregeld!

Zeer oplossingsgericht!

Goog

Good

Prima producten, snelle levering

Producten zijn zoals op site beschreven,prima prijs en snelle levering

Snelle levering!

Super snelle levering. Erg blij mee.

Heel tevreden!

Een heel vlotte service en voornamelijk snel en correct. Heel tevreden!

Keurig bedrijf, als er iets mis is wordt het direct opgelost!

In eerste instantie was mijn bestelling niet compleet. Na het sturen van 1 mail is alles direct geregeld met goede uitleg wat er aan de hand was. Klasse!

Klantvriendelijk en snelle behandeling.

Oude bestellingen waren weg en zijn opnieuw ingevuld en kon daarna de bestelling opnieuw plaatsen voor een nieuwe levering. Bestelling is snel geleverd.

TOP bedrijf, goeie service, personeel super aardig!

Bestel al een aantal jaar wat spullen, altijd zijn ze even vriendelijk aan de telefoon; prima kwaliteit, aanrader!!

Snel in huis

Tot nu toe de bestelde artikelen snel binnen gekregen, duidelijke communicatie met klantenservice.

GEWELDIG!!!!

Snel , goedkoop , en naar verwachting

Snel en goed!

fijn bedrijf om samen mee te werken. klein minpuntje is soms de voorraad.

Een lage prijs voor een geweldige kwaliteit

Duidelijke site , afspraak is afspraak. , tijdens het lossen supervriendelijk

Zie boven. Zullen zeker vaker opdrachten gaan verstrekken

Voordelig en snel

Eerste bestelling gedaan en dat is prima bevallen.

Staan altijd voor je klaar

Wij werken al een tijdje graag samen met packaging direct. Goede communicatie en kwaliteit. Daarnaast ben je altijd erg snel geholpen wanneer er vragen zijn. Erg tevreden!

Goed.

Ze houden zich aan de afspraken. Levering tijdig binnen!

Topbedrijf

Ruime keuze, Makkelijk bestellen, snel geleverd..

perfekt

bekers besteld, volgende dag geleverd. wat wil je nog meer? doodgewoon goed.

Snelle en goede service

Makkelijk online te bestellen Vlot binnen de paar dagen geleverd

Uiterst vriendelijke mensen.

Tevreden en snelle verzending

Prima bekers en snelle verzending. na 2 dagen. Jammer dat PostNL dan tegenwerkt en zegt dat je niet op locatie bent en je alsnog een pakket van 13 kilo kan ophalen en versjouwen vanaf een depot (hier niet heel erg in de buurt)

overzichtelijke website, snelle levering

Het pakket: suikerzakjes, creamers en roerstokjes ineen is wat mij betreft een topper.

Snelle bezorging

Ook soms telefonisch contact gehad. Medewerkers zijn erg vriendelijk!

snel en goede afhandeling

Prima en netjes geregeld.

Keurig afgeleverd. Goed verpakt en op tijd binnen. Super!,

Snelle servers, goede qualiteid!

Best beoordeeld uit 3 leden

- KoffiebekerDirect.nl | 9.4

- PackagingDirect.nl | 9.3

Over PackagingDirect.NL

PackagingDirect.nl BV is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in disposables en verpakkingen. No-nonsense, korte lijnen, snel schakelen en uiteraard de beste producten én service. Door onze klanten worden we op Kiyoh beoordeeld met een prachtige waardering van 9.0. Daar zijn we enorm trots op! Met webwinkels als KoffiebekerDirect en DisposableDirect behoren we inmiddels tot de grotere aanbieders in Nederland en België. We bedienen jaarlijks ruim 17.500 klanten. Bekijk snel ons aanbod! Er zit zeker iets voor je bij. Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100