Ich bin mit dem Kauf sehr zufrieden und freue mich über das Produkt.

Gute Qualität, zeitnahe und verlässliche Abwicklung des Kaufs, guter Kundenservice.

• Eingekauft bei PassaHockey

Top en snel

Genoeg artikelen voor keuze. Snelle levering en prima prijzen

Supersnelle levering

Ik bestelde een tennisracket voor mijn zoon, volgende dag in huis. Zonder problemen en keurig verpakt.

Alles Prima!

Super schnelle Lieferung und Artikel wie beschrieben! Sehr zufrieden! :-)

• Eingekauft bei PassaPadel

Top zoals ik gewoon ben!

Snelle levering, altijd goede kwaliteit en jullie zorgen ervoor dat ik de sport waar ik van hou kan blijven spelen met het beste gerief!

Top(sport)

Ook na aankoop wordt meegedacht wat passend is

• Geshopt op PassaVolleybal

Sehr unkompliziert

Sehr unkompliziert

Onzorgvuldig verpakt

Het shirt is rommelig in een papieren verpakking verpakt en aangezien het regende is dit natuurlijk geworden en zo ook het shirt. Vind ik wel zonde voor 120€!

Precies zoals verwacht

Duidelijk heldere vermelding van de status van de bestelling.

• Geshopt op PassaTennis

Overzichtelijke site en goed aanbod

Ik zocht nieuwe volleybalschoenen voor mijn brede voeten, nieuwe kniebeschermers en doe gek ook een shirt erbij. Voor alles geslaagd en bij de Asics schoenen kreeg je zelfs nog 3 paar sokken er bij! Ook klantenservice geeft duidelijk antwoord op je vragen. Verzending is mega snel. Prijs/kwaliteit is ook prima.

• Geshopt op PassaVolleybal

fijne winkel

snelle levering en in 1 keer het goede product. Ik ben tevreden over deze website.

Sehr gute Bandage, schnell geliefert

Habe die Bandage nach einem Bänderriss genutzt und hatte damit einen gute Stabilität und sehr guten Halt. Bin sehr zufrieden!

• Eingekauft bei PassaHandball

Retour

De service is erg goed en snel. Het zou nog beter zijn als de retourzending ook gratis was.

Snel en vakkundig

Heerlijk als een website werkt zoals zou moeten werken. Klasse

• Geshopt op PassaPadel

Goede prijs en geweldig snel geleverd. Schoenen zijn zalig..

• Geshopt op PassaRunning

Von der Bestellung bis zur zeitnahen Lieferung, ist alles super gelaufen.

Das war meine 1. Bestellung bei PassaSports.de & würde jeder Zeit wieder bestellen.

• Eingekauft bei PassaRunning

Schnelle Lieferung, Preis ok.

Preis war ok, Lieferung schnell. Passt.

• Eingekauft bei PassaHandball

Prima goed geregeld

Was de eerste keer maar beslist niet de laatste

Fijne webwinkel

Breed assortiment, snelle levering.

Prima levering en service

Prima snelle levering en klantenservice

• Geshopt op PassaTennis

Hätte nicht besser sein können

Ich habe mir Laufschuhe in unterschiedlichen Größen bestellt, von der Bestellung bis zur Bezahlung lief alles wie am Schnürchen. Ich würde wieder bestellen.

snel en betrouwbaar

ik bestel hier nu al 3,5 jaar al mijn voetbal spullen. Het is een snel in huis en als het niet is wat je had verwacht gaat retouren ook erg makkelijk. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad en bij de klanten service zijn ze ook heel aardig en begripvol. zeker een aanrader als je snel iets nodig hebt voor op het veld

Schnell und unkompliziert

Schneller Versand und einfache Bestellung

• Eingekauft bei PassaRunning

's Avonds besteld. Correct en volgende dag bezorgd.

• Geshopt op PassaRunning

Fantastisch goed en snel geholpen!

Mijn giftcard werkte niet, en ik wou een bestelling plaatsen. Het was heel snel gefixt!

Over PassaSports