Acurate bezorging en keurig verpakt.

Acurate bezorging en keurig verpakt.

Prima geregeld

Toilet zat beschadiging aan. Er werd een nieuw toilet geleverd.

Hele fijne en meedenkende sales - klantenservice

Ontzettend fijn geholpen door de sales. Ze denken goed met je mee en zijn klantgericht!

Heel tevreden met bestelling en communicatie hierover.

Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en prettige communicatie. Snelle levering.

aanschaf bed is goed bevallen

Bestelling was snel geregeld

Klantvriendelijk

Erg goed geholpen door de medewerkers. We hadden een grote bestelling geplaatst en vervolgens een kleine erachteraan. Het was geen probleem om beide bestellingen samen te voegen voor bezorging. Ook netjes alles spullen op afroep kunnen laten plaatsen. Netjes binnen 1 week geleverd en compleet. Erg tevreden over het advies, de snelle reacties en het meedenken.

Niet tevreden

Geleverde producten komt niet overeen met de omschrijving op de website. Oplossing voldoet niet en is qua informatie niet correct. Heel jammer want voor traject en bestelling was heel netjes ook in commucatie. Na foute levering niet meer.... helaas. Niet oplossingsgericht maar afschuiven.

Te late levering ondanks veelvuldig contact

Voor en na het bestellen de levertijden gecheckt en er is mij driedubbel verzekerd dat de tegels op vrijdag zouden komen, zonder persoonlijk bericht krijg je gewoon een automatische mail dat het toch niet komt, uiteindelijk was het er donderdags. Je krijgt 's avonds om 22u bericht dat ze 's ochtends vanaf 7u (!) kunnen komen. Pallet wordt op de stoep gedumpt en succces! Je kunt dus niet fatsoenlijk zelf op tijd hulp regelen hierbij of uitgaan van de bevestigde levertijden bij je verbouwing.

Zeer goed geholpen na defecte thermostaat

Via de app benaderd, nadat onze kraan thermostaat het had begeven. Dit viel nog onder de garantie. Vervolgens heeft er eenvoudig app contact plaatsgevonden en zijn ze er bij de fabrikant achteraan blijven gaan.

Snelle levering, goede service

Mijn eerste bestelling kwam beschadigd aan, na contact te hebben gehad is meteen een nieuwe bestelling door hen gedaan. Deze is is keurig en compleet geleverd zonder extra kosten.

Snelle reactie en levering en erg vriendelijk

Goede ervaring

Spullen v goede kwaliteit en op tijd geleverd

Top service en snel geleverd

Telefonisch erg behulpzaam en bestellingen zijn snel geleverd!

Fijne website, super goed geholpen en snelle levering

Fijne website, super goed geholpen en snelle levering

Alles ging perfect. Artikel zo gevonden en besteld en snel geleverd.

Goed product, duidelijke communicatie

Ook al was de levertijd van mijn bestelde product langer , ging het bestelproces heel netjes, ik werd prima op de hoogte gehouden over hoe lang het ging duren. Heel fijn!

Groot assortiment, snelle levering, uitstekende service

Groot assortiment, snelle levering, uitstekende service

Helaas na de garantie termijn een fabricage fout

Door de verstreken garantie termijn van 2 jaar werd ik niet geholpen. Dit terecht er duidelijk sprake was van een fabricage fout, een roestende koppeling aan de handdoek radiator Dan maar een nieuwe op eigen kosten besteld

Goede ervaring heb telefonisch besteld . Heel vriendelijk geholpen. En alles werd snel en goed verpakt bezorg .

Prima levering

Prettige communicatie met Badkamerxxl.nl Ook via telefonisch contact. Product is door DHL afgeleverd op aangegeven datum en tijdspad. Ik ben blij dat ik dit vervangende product zo snel heb ontvangen.

Super snelle service

Voor lekkende kraan binnenwerken snel geregeld Dag eerder in huis dan verwacht

Levering duurde langer dan beloofd

Door hun eigen logistieke fout moest ik 3 dagen langer op mijn bestelling wachten dan beloofd en dit terwijl ik juist de keuze had gemaakt om iets meer te betalen dan bij de concurrentie ivm snellere levering. De fout werd herkend echter hier werd verder niets mee gedaan. Producten waren wel zoals als verwacht.

Professioneel advies producten op tijd geleverd

Wij voelden ons gehoord en zijn over alle producten die we hebben uitgezocht goed voorgelicht Alles op tijd geleverd wij zijn tevreden

Ik bestelde een compleet toilet (pot met bijpassende zitting) maar ontving helaas bij levering de verkeerde deksel (niet dezelfde kleur) Na een vriendelijk contact omtrend de regenboogtoilet, kleur, kreeg ik de bijbehorende. snelle reactie en uitstekende service echt top!!

Levertijd op product was langer dan beloofd

Mijn ervaring met de levertijd was teleurstellend. Het product dat ik bestelde zou de volgende dag geleverd worden, maar dat werd uiteindelijk pas ontvangen na 3/4 werkdagen. Hierdoor kon de installateur niet verder met zn. werkzaamheden. Ook had ik pas een track en trace link ontvangen op de dag van levering.

Best beoordeeld uit 3 leden

- Badkamerxxl.nl | 8.6