1e keer goed en snel geleverd, 2 de keer vertraagd van afgelopen woensdag naar Maandag maar nog niks

Ik heb tot nu toe nog te maken met een teleurstellende ervaring waarbij de levering nog niet binnen is op de dag waar die naar 4 dagen Vertraging geleverd zou worden, Ook op mijn vraag of het lever aderes nog gewijzigd kan worden heb ik geen reactie meer ontvangen. Ik hoop dat de douche nog binnen komt vanavond of morgen vroeg maar het vertrouwen mijn klant nog blij te kunnen maken voordat ik op vakantie ga neemt wel af. De lever datum zoals weergeven op de website is blijkbaar dus niet altijd vertrouwbaar, waardoor ik het zou afgeraden hier te bestellen als je aan een strakke planning vast zit..

Heel snel geleverd! Top heel erg blij mee.

Nooit eerlijk ..altıjd laat levering

Ik ben en badkamerspecialist ..tijdens its bestellen kijk ik naar leverdatum Bij Badkamerxxl als je voor 20:00 uur bestelen dan volgende dag bij uw huis Zeggen ze !!! Duurt bijna weekje Daroom ze zijn niet eerlijk verkooper

Correct en snelle levering

Online bestelling toiletpot snel en correct geleverd

Ze weten wat ze doen

Geheel tevreden over product, levering en prijs

Zie boven

Beschadigd rooster ontvangen

Mijn radiator ontvangen met een ingedeukt rooster. Hier vorige week woensdag melding van gemaakt, maar helaas op het moment van schrijven nog (dinsdag avond) bijna een week later nog totaal niets gehoord.

Netjes volgens afspraak op tijd geleverd.

Op zoek naar een op maat inkortbare douchegoot bij BadkamerXXL terechtgekomen. Na telefonisch contact is de goot netjes binnen de beloofde tijd geleverd.

snelle levering op het afgesproken moment

Netjes en op tijd geleverd

Makkelijke website, bestellen, betalen en wordt snel geleverd. Product helemaal naar behoren.

Fijn bedrijf

Uitgebreide website. Zeer snelle levering, keurig verpakt.

Binnenwerk van de kraan (SPOM53) vervangen, de nieuwe lekt ook....

A.d.h.v. youtube video het binnenwerk van de kraan (SPOM53) vervangen. Pijpsleutel 13, steeksleutel 17, oude er uit, nieuwe er in, alles goed vastgezet. En 's avonds weer druppels in de wastafel. Direct benaderd door Badkamerxxl.nl met een aanbod voor hulp. Echter, de kraan is na een paar dagen gestopt met lekken. Prima service!

Mooie spiegel

Prachtige degelijke spiegel. Mooie kwaliteit.

Tevreden

Is volgens verwachting

Snel geleverd en aardige klantenservice

De titel zegt genoeg. Het product is na 2 dagen gestuurd en de klantenservice reageert dezelfde dag.

Onverpakte wastafel

De wastafel is zonder enige bescherming door de bezorger in de plantenbak met hydrocultuur steentjes gelegd!

Snel geleverd DHL 25 km van mij vandaan

Super snelle levering echter door afwezigheid is het pakket geleverd bij DHL in Beek. Dit terwijl ik in Landgraaf woon. Kan zijn dat ik iets verkeerd heb aangevinkt

Very disappointing experience with BadkamerXXL

I ordered a product advertised with 2-day delivery. It has now been 7 days, and I still have neither the product nor any clear information about where it is. I have called and emailed several times, but BadkamerXXL has not provided a solution. They simply blame the delivery company. I am left without my money and without my order. As a customer, I expect the company I paid to take responsibility and solve the problem — not pass the blame to someone else. This is extremely concerning and makes me question whether BadkamerXXL genuinely respects its customers.

Kan niet beter, optimale service!

Niet nodig.

Ik heb 2 handdoekverwarmingen gekocht

Scherp(st)e prijs, levering volgens vermelding. Keurige updates over het afleverproces.

Badkamervloer heeft vlug m’n bad geleverd.

Fijn als je een half uur vóór levering even n telefoontje krijgt. Deze chauffeur was vriendelijk en behulpzaam.

in zijn algemeenheid. Goed!

Bij mijn eerste vraag voor een offerte heb ik een drietal telefoontjes moeten plegen om de offerte te ontvangen. Daar heb ik een minder goed gevoel over, echter de mogelijkheid om met een persoonlijk account te werken geeft een vertrouwd gevoel. Ook de mail waarin te volgen is wanneer het product wordt geleverd is uitzonderlijk goed.

Prima communicatie en duidelijke afspraken

Snelle levering en zeer goed bereikbaar bij vragen

Zeer vlot

Zeer toegankelijke website,vlot verstuurd…Kortom de plek om je badkamer artikelen te bestellen.

Super service

Naast een deskundig advies ook een snelle levering.

Best beoordeeld uit 3 leden

- Badkamerxxl.nl | 8.3