De bestelling is keurig bezorgd
Na mijn vraag welk IR plafondpaneel voor mijn situatie het beste was kreeg ik snel een deskundig antwoord. Na dit advies opgevolgd te hebben kwam het paneel al snel binnen, ik had gekozen voor montage via het bedrijf, ook hierover werd goed gecommuniceerd, een montagedatum kon makkelijk gepland worden en werd op die datum ook goed gecommuniceerd. De monteur werkte netjes en heeft ook de bediening en de app goed uitgelegd. Kortom , een tevreden klant.
Goed contact en vriendelijke mensen
Lage prijs, snelle levering, duidelijk site en goede produkten.
Beste Rob, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Snelle levering en duidelijke beschrijving
Beste Edwin, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Overzichtelijk webshop en snel geleverd
Beste Yolanda, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
de uitgekozen materialen zijn keurig de ander dag bezorgd en alles werkte perfect
Beste Frank, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik wil in de badkamer de cv radiator vervangen voor een infraroodpaneel en heb de "QH-HL Serie Wifi infraroodpaneel met led verlichting 63x128 cm 840Watt" op het oog. Ben eerst wezen kijken in de showroom te Hilversum voor aankoop en met advies aldaar voor deze paneel gekozen en voldoet helemaal naar mijn wensen geeft voldoende warmte en goed licht die je ook zodanig kan instellen naar eigen smaak. Nadeel is dat de meegeleverde thermostaat niet reageert via de QH-app wel als je de thermostaat bediend.
Beste John, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. De verlichting kan inderdaad alleen via de thermostaat bedient worden en niet via de app Warme groet, Team Quality Heating.
Infraroodpaneel aangeschaft tegen een scherpe prijs waarbij alle afspraken snel en correct zijn. Ook over de uitgevoerde montage werd goed gecommuniceerd en netjes afgewerkt. De eerste ervaringen met het paneel geven vertrouwen voor de toekomst.
Beste Cor, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Heeel slechte ervaring. Op de beschrijving staat totaal iets anders dan ze geleverd hebben.
Beste Dirk, Vervelend om te horen dat de levering niet overeenkwam met de beschrijving. Wij kijken dit graag voor u na en lossen het op. Kunt u ons hier misschien per mail over contacten? Wij kijken graag met u mee. Warme groet, Team Quality Heating.
Van bestelling tot levering cfr afspraak
Beste Geert, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Fantastisch goed spul en snel (en heel) geleverd
Beste Peter, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Dit infrarood verwarmingspaneel was geïnstalleerd op 10 minuten, het is zeer mooi en werkt perfect. Het is een echte aanrader!
Beste Tonny, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Gekozen voor Quality Heating na zien van en overtuigend geholpen te zijn met advies, gekozen voor infrarood plafond paneel met verlichting. Resultaat verbluffend mooi en ook nog stralend warm. Mijn dank.
Beste Gerard, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik heb online een bestelling gedaan op zaterdag 26 april omdat ik dan met de kortingscode Willem2015 een korting zou krijgen van 15%. Bij de bestelling kon ik de kortingscode niet verzilveren. Ik heb daarom op maandag 28 april direct contact opgenomen met infraroodverwarmingstore en gesproken met een medewerkster van de klantenservice. Van haar kreeg ik het zeer onbevredigende antwoord dat per abuis de kortingscode niet weggehaald was en ik daarom korting niet kon incasseren. De korting liep namelijk niet tot 26 april maar was eerder beëindigd. Ik kreeg geen korting terwijl mij wel een korting via de website in het vooruitzicht werd gesteld. Ik mis daardoor een voordeel van ruim 50 euro. Naar mijn mening ben ik als klant niet goed en correct behandeld. Van familie weet ik dat het product volledig voldoet aan de gestelde eisen. Over het product geen klachten maar wel over mijn behandeling als klant
Beste Henk, Wij betreuren deze situatie en willen dit graag oplossen! Het is begrijpelijk dat u boos bent, en wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft. Dit is niet de service die wij willen bieden. We willen graag samen met u kijken naar een passende oplossing. Ik heb u hier inmiddels een mail over gestuurd. Warme groet, Team Quality Heating.
Originele beoordeling
Heb er nog geen ervaring mee, heb deze gekocht als probeersel. Bevalt het verder dan bestellen wij er meer.
Beste Ger, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Warmtedeken Warmy 2 stuks werken goed. Ik denk dat 1 deken retour is gekomen, batterij was opgeladen en eindstopje aan elastiek om de deken op te rollen ontbreekt. Hierover een mail gestuurd met de vraag om het eindstopje alsnog op te sturen. Helaas na 3 werkdagen nog geen reactie ontvangen. Jammer omdat de aankoop en verzending wel goed ging, dag na aankoop werden ze afgeleverd.
Beste Ludwien, Wij begrijpen dat het vervelend is dat u geen eindstopje heeft ontvangen bij één van de dekens. Wij hebben op 12 mei via het garantieportaal op uw melding gereageerd, maar hierop hebben wij tot op heden geen reactie van u mogen ontvangen. Zodra wij uw reactie via het garantieportaal ontvangen, zorgen wij dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Warme groet, Team Quality Heating.
Snel, netjes zoals hoort
Boven verwachting bevalt mij zeer goed makkelijk te installeren en een heerlijk warmte m.v.g.
Beste J.K, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Verwarming zou pas in juni geleverd worden maar is al eind april geleverd.
Beste Hans, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Zeer snel verzonden en infrarood werkt zoals verwacht.
Beste PM, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Goed.
Beste Anne, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Juiste product op tijd geleverd.
Beste Erik, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Prima tot een zeer top ervaring
Beste Natasja, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
2 keer zelf een verkeerde keuze gemaakt, terug gestuurd en naar een paar dagen geld weer teruggestort.op de rekening
Beste JV, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.