Verwarmd

Het infrarood paneel met led verlichting zonder wifi hangt nu een aantal dagen. Badkamer is lekker verwarmd en de lamp geeft mooi en voldoende licht. Enige nadeel is dat de meegeleverde handleiding van een paneel met wifi was, hierdoor kreeg ik het paneel niet gekoppeld met de bediening. Na contact met de servicedienst werd het probleem direct herkend en werden de juiste toetscombinaties doorgegeven. (Mode + C/F)

Goede ervaring

Ik kocht een infraroodpaneel. Deze werd binnen enkele dagen geleverd. Ik moet zeggen dat het paneel zeer goed verpakt zat in een dubbele doos. Er zat een duidelijke omschrijving van de werking bij. Die zelfde avond heb ik het infraroodpaneel in gebruik genomen. Hij werkt prima. Ik zit er nu warm bij.

Comfortabele warmte

Snel verzonden en goed verpakt. Deze infraroodradiator is zeer comfortabel bij mijn thuiswerkplek. Ik kan de cv nu een aantal graden terugdraaien.

Fantastisch licht !!

Prachtig licht makkelijk te plaatsen zeer compleet led top en goedkoop in aanschaf een aanrader !!!

Zeer correct en deskudig

De adviseur in de winkel gaf kort en bondig advies. De afhandeling en verzendig ging soepel en volgens afspraak. Het paneel bleek tijdens het transport helaas beschadigd maar na telefonisch contact met de klantenservice was dit snel opgelost en ontving ik binnen 24 uur een nieuw paneel.

Ik eerder reeds diverse modellen hier aangeschaft en ben er tevreden over.

Ik weet niet wat de toekomst van deze toestel is, maar tot ze ver het een week te hebben gebruikt, is heel gezellig als ik bij mijn pc zit te werken en mijn voeten blijven warm en soms veel te warm.

Praktische oplossing!

Energierekeningen zijn onderhand niet meer te betalen. Uitstellen van het aanzetten van de CV-installatie gaat beter met het toepassen van "lokale" oplossingen. Werkplek van mijn vrouw voorzien van een vouwbaar infrarood paneel, voeten en benen blijven nu aangenaam warm... zelfs op de laagste stand! Even uitzetten als je de ruimte verlaat, dat scheelt ook weer ;-) Dus dik tevreden met de aanwinst, simpel en doeltreffend! En, vlot geleverd... dat is ook fijn.

Snel geleverd, functioneert prima

Goede instructie voor installatie en koppeling van de afstandsbediening

De IR plaat ziet er keurig uit.

Besteld de standaard 700 watt plaat. Geleverd volgens het typeplaatje ook 700 watt IR plaat. Helaas is de plaat geen 700 maar na metingen 600 watt., dat scheelt te veel vindt ik. Verder is de plaat wel lekker warm. Maar als je zou betekenen wat er nodig is zou je te laag uitkomen in de praktijk. Ik had gehoopt dat deze platen in Alkmaar gemaakt werden... Toch made in China Vanavond Babi pangang made in Alkmaar ...

Supersnel geleverd en snel te gebruiken.

Infraroodpanel Het paneel voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Zelfs op een lager ingestelde temperatuur verwarmt het paneel de balkonkamer tot 18°C. Aanrader voor kleinere ruimte zonder cv.

Warme voeten, dat wel...

Maar de mat wordt warmer dan in de gebruiksaanwijzing staat. Stand 1 is al 36 graden C, ipv de beloofde 30. En dat vind ik al te warm.

Vakkundig geholpen

In de showroom goede uitleg over de diverse verwarmings panelen gekregen en zo de juiste keuze gemaakt.

kwaliteit en komen afspraken na

alles zoals belooft en een verwarming van goede kwaliteit

Een duidelijke site. What you see is what you get.

Op zoek naar een thermostaat omdat mijn thermostaat ion mijn infraroodscherm defect was. Dan kun je een nieuwe kopen en de oude weggooien, maar een gesprek met een werknemer deed mij anders besluiten. Ik heb een externe thermostaat gekocht en de stekker van de infrarood in deze externe thermostaat gestoken. En het werkt. Fantastische keuze die mij 300 euro in mijn zak deed houden.

Onduidelijke klantenservice

Na aanschaf van een infrarood paneel. Werkt de afstandsbediening niet. Telefonisch werd ik niet geholpen. Daarvoor moest ik een formulier invullen. Nu kreeg ik een nieuwe, andere afstandsbediening. Die niet past bij dit paneel. Heb nu 2 afstandsbedieningen die niet werken bij dit paneel. Het liefst zou ik dit telefonisch willen bespreken maar dat lukt dus niet. After sale vind ik belangrijk en daarom maar 1,5 ster.

Na eerst het verkeerde paneel te hebben gekregen Na contact de juiste gekregen.

Paneel werkt heel goed even een kwartier aan zetten voor ik de badkamer in ga en is het al lekker warm Alleen de schroeven voor de handdoeken rek zijn te lang !

Goede service, mooi paneel

Wij hadden al eerder ervaring met deze panelen. Hebben er een bij gekocht voor de andere badkamer.

Snel geleverd. Goed apparaat maar geen 10% korting gekregen

Goed apparaat. Snelle levering maar geen 10% korting gekregen.

Top verwarming!

Dit verwarmingselement 90cm. onder mijn vrouw haar werktafel/bureau geplaatst. Heerlijk warme benen/voeten!

De levering was zeer snel maar helaas niet compleet. Maar dat was binnen een dag ook weer opgelost.

zeer betrouwbare shop

Tijdens mijn bezoek aan de fysieke showroom in Hilversum heb ik goed advies en ondersteuning gekregen. De aankoop heb ik laten monteren en installeren. Zeer tevredenstellende adviseur.. een dikke aanrader!

Prima Infraroodpaneel. Handleiding iets te mager.

Het infraroodpaneel werkt prima. De handleiding vond ik toch wel een zoekplaatje.

Mooie infrarood spiegel en snel geleverd

er zit een duidelijke handleiding bij en de installatie verliep daardoor erg vlot. Instellen van de wifi-verbinding wassen makkie.

goed product - perfecte service!

Voor de tweede keer een infraroodpaneel gekocht, doen het prima en makkelijk te installeren. Goede service zowel in de showroom in Hilversum als online bij de klantenservice.