Levering was correct en producten voldeden aan de verwachting.

De infrarood opvouwbare beenwarmers worden heerlijk warm. Paneel is makkelijk op te ruimen, doordat het opvouwbaar is. Blij mee. Nu is boven achter het bureau zitten werken een stuk behaaglijker geworden.

We zijn zeer tevreden

Het infrarood paneel voldoet goed makkelijk via app op afstand te bedienen zodat het aangenaam warm is als je op kantoor binnenkomt. Snelle levering

Apparaat doet wat het moet doen

Eenvoud bij het bestellen. Mooi op tijd geleverd

Uistekende service

Top kwaliteit en snelle levering.

Mooie spiegel

Mooie spiegel met IR verwarming. Enige minpunt is aan uit knop die lastig is in te drukken.

Goede site en levering.

De prijs was goed in aanbieding van mijn thermo stopcontact. Goede omschrijving en levering. Werkt perfect.

We hebben er nu twee. Bij de zithoek en eettafel. Kunnen we kiezen welke we aan doen. Zijn snel warm. Goede ervaring

Goed product

Goede thermostaat werk prima en simpel in bediening .

Prima service, nieuw paneel geeft fijne warmte.

Het 60 x 60 cm paneel geeft fijne warmte voor mijn werkplek. Bestellen en ontvangst van het pakket verloopt soepel en snel. De handleiding is helder en makkelijk te volgen. Binnen een paar minuten is aansturen op afstand via WIFI geïnstalleerd en werkend. Zeker een aanrader.

Perfecte bestelling

Infrarood heater besteld via de site. Keurig netjes hiervan een bevestiging ontvangen. Ik kreeg direct een mail wanneer de heater binnen was om hem op te halen en deze stond ook direct voor mij klaar. Afrekenen en direct thuis de serre verwarmen maar. Van A tot Z prima volgens afspraken geregeld.

Goed product snel warm

Goed product snel warm en eenvoudig in te stellen

Prima spiegel en prima levering. Top.

Infrarood spiegel

We waren op zoek om onze badkamer iets comfortabeler te maken. Een infraroodspiegel leek ons de way to go! Besteld en keurig en snel geleverd! Duidelijke instructies om de spiegel op te hangen. Dus allemaal een fluitje van een cent! Misschien hadden we achteraf een nog grotere spiegel kunnen nemen of eentje met een wat hoger wattage, maar die waren er (nog?) niet. Al bij al een hele goeie ervaring, spiegel doet wat ‘ie moet doen, en wij hebben het lekker warm!

Snel en efficiënt geholpen met het oplossen van een probleem

Zeer aangenaam

Keurig door DPD op tijd en netjes bezorgd

Werkt conform beschrijving, eenvoudige installatie.

Warmt goed

Aangename warmte.praktisch omdat je het makkelijk kunt verplaatsen

Prima informatie via telefoon en snelle levering

Goede producten en geweldige service

Duidelijke site met mooie producten. Goede snelle levertijden.

Snelle levering en een goed product. Wel jammer dat de gebruiksaanwijzing niet klopte, maar op de site stond een filmpje hoe de installatie moest.¹

correcte afhandeling

Na een wijziging (door ons) is dit correct afgehandeld door de leverancier, waarvoor dank. Aansluiting via de wifi lukte me niet direct, maar zal eens alles rustig moeten bekijken.

Hellemaal top

Hellemaal top, en ziet er mooi uit

meer dan tevreden

min puntje, vandaag voor xxx bestellen morgen in huis. dat vergeet maar. misleidend.

Onvolledig produkt, volledig onbereikbaar

Produkt van 100den euro’s wordt geleverd zonder stekker. Bedrijf reageert niet op e-mail en is telefonisch onbereikbaar. Na 45 minuten wachten verbreken ze de verbinding

Goed advies, makkelijk besteld, goede oplossing

Goed advies, makkelijk besteld, goede oplossing

Binnen één dag geleverd , het worden 4 dagen .

DpD Niet zo'n goede vervoerder. Er wordt beweerd dat mijn huis niet bereikbaar was , terwijl Post nl even van te voren nog een pakketje had afgeleverd. Als de chauffeur in tijdnood komt ( door de sneeuw deze keer ) , schrappen ze gewoon wat pakketjes. Dan kun je lekker zelf met het ding gaan slepen , vanaf een pick-up point . Ik zou nooit in zee gaan met deze vervoerder !