geeft amper warmte en duurt erg lang.

grote miskoop!

Prima product, snelle levering

Prima, snel geleverd. Getest; werken prima. Ben benieuwd hoe ze in de caravan bevallen.

Snelle en correcte levering

Alles perfect

Snelle en goede levering !

Snelle levering paneel voor in de hal en nu 1 in de badkamer besteld. Winteractie 10% vergeten bij betaling en na een mail hebben ze deze gelijk weer verrekend. Handleiding en bevestiging duidelijk met thermostaat. Kan menig bedrijf een voorbeeld aannemen. TOP!!!

De ideale bijverwarming!

Gemakkelijke montage van de pootjes. Aangename rechtstreekse warmte onder tafel of bureau. Aanrader!

Snelle , goed verpakte levering

Als je op een duidelijke site kan bestellen waar alles helder uitgelegd wordt en er dan snelle levering volgt kun je maar 1 ding zeggen. Goede betrouwbare partij. Geeft mijn vertrouwen weer een beetje terug bij internet bestellingen. En mocht je toch iets willen zien ga je naar 1 van de fysieke filialen.

Grote collectie, vakkundig advies, scherp geprijsd

In vestiging in Hilversum geweest om te zien wat ik op website had gevonden. Met advies ter plekke een ander en geschikter model gekozen. Hebben hier verstand van zaken en gelijk afgerekend, thuis laten bezorgen.

Positieve ervaring

Ik was reeds vertrouwd met het product, digitaal regelen van de temperatuur middels een thermostaat en dat was positief

Prima apparaat

Ik heb heerlijk warme benen, zeker nu ik een licht dekentje over de benen en de verwarming leg. Mijn CV kan een graag lager door dit infraroodpaneel

Perfect product.goede service super slechte aflevering

Ik woon in purmerend was thuis maar moest het paket ophalen in Landsmeer in een winkel met beperkte openingstijden tijdenptijdenp

Werkt prima

Werkt prima

Zeer snel warme voeten

Ligt onder bank. Als ik koude voeten heb schuif ik het matje snel onder de bank vandaan, schakel de stroom in en binnen 5 minuten warme voeten.

Mooi warm kleed bediening simpel voor mooie prijs.

Werkt heel goed is een vrij sterk materiaal en techniek is kwaliteit plus.

Ik heb geen hand schoenen om te ervaring

Sinds 25 januari, mijn bestelling is nog niet gekomen. Dhl is niet goed Nog steeds heb geen handschoenen

Kachels top, bezorging kan beter

Kachels zijn top, maar ik heb 4 werkdagen op de bezorging moeten wachten.

Verwarmde handschoenen

Op tijd geleverd product ziet er goed uit kwalitatief goed. Alleen zit er geen handleiding en gebruiks aanwijzing bij .wat is de warmte afgifte van de standen 1-2-3 voel hem alleen met stand 3 warm worden ..verbruik bij stand 3 hoog in 3 uur zijn de batterijen leeg .is dit juist om moet ik ze omwisselen voor een andere set ,dat werking niet goed is van deze set .de pas vorm van de handschoenen zijn prima .

Blij mee , en makkelijk te installeren

Makkelijk om te bestellen ,en thuis te laten bezorgen. Prima service. Geplaatst aan het plafond in de badkamer ,ging ook goed ,dankzij de goede leesbare beschrijving. Lekkere temperatuur nou in de badkamer. Aan te bevelen voor een iedere.

Snel en goede klantenservice

Hele snelle levering en een vraag werd goed en snel beantwoord. Heb al meer gekocht na de eerste positieve ervaring.

Zeer goede uitleg

Goed te woord gestaan fijne uitleg en alle tijd voor de klant snelle levering

vriende verkoopster

Vond het jammer dat je een apparaat niet visueel kan zien, maar uit een folder

klasse apparaat

Ons koude probleem in de badkamer is ook op esthetische wijze opgelost

Prima apparaat en snelle levering

Het apparaat doet wat die moet doen: verwarmt snel en verspreidt een heerlijke warmte onder het bureau. Bevestigen in simpel. Ik had tevoren een vraag gesteld over de lengte van de schroeven (in verband met de dikte van het bureaublad) en die vraag werd direct en goed beantwoord. De levering was snel. Achteraf had ik wellicht gekozen voor een apparaat met meerdere warmtestanden, maar zeker voor de prijs en de effectiviteit kan ik dit apparaat aanbevelen.

Fijn paneel en razendsnel geleverd

Precies wat ik zocht voor mijn thuuswekplek. Ik heb er zelf nog los een aanwezigheid sensor bij gekocht.