Originele beoordeling
Beste, zoals zojuist telefonisch besproken betreft het hier een voorraadfout en komen we je bestelling vanavond langsbrengen! We snappen dat iedereen zijn beamer op tijd wil hebben in de EK periode :)
Originele beoordeling
Beste J., bedankt voor je review! We zijn wel bekend met terugpinnen ;) maar met ons net nieuwe pin-apparaat werkt dit helaas nog niet. Je hebt helemaal gelijk dat 2 weken voor retour van de borg veel te lang is! Uit veiligheidsoverwegingen kan niet iedereen overboekingen autoriseren, daarom duurt het soms wat langer tot iets echt is teruggestort. Maar bij borg kan ik mij voorstellen dat dit absoluut niet fijn is. We gaan hier de procedure aanpassen om te zorgen dat retourbetalingen van borg veel sneller gaan (en we hopen dat het pin-apparaat snel weer retourpinnen toelaat, want dat is voor iedereen het makkelijkst). Bedankt voor de feedback!