Goed en snel geleverd.

Geweldig dit gebracht

Van te voren een bericht gehad dat ze zouden komen Ze brachten dit netjes boven en hadden het in de kamer gezet Erg fijn dit

Perfekt

Zeer goed op allé niveau Rapt levering and livreur a vénal Artillkel zoals op fotos Prijs ok Communicative via e-mail unies en een bonus tegen concurentie

Prachtige boeddha

Mooi beeld, snel geleverd

Vriendelijk bedrijf en dragen zorg voor goede levering van mooi beeld, die snel is bezorgd!

super!

Prachtig beeld!

Vriendelijke service, Mooie kwaliteit, Zorgvuldig ingepakt. Zeer tevreden!

Parfait

Photos nettes et précises. Objets de qualité. Envoi très rapide et vraiment protégé. Merci beaucoup.

Mooie beelden en uitstekende service

Zijn mooie

Ze zijn mooie en ook goed in gepakt top

Super mooi en snel geleverd

1ste bestelling gedaan. Super mooi boeddha hoofd gekocht. Snel geleverd.

Parfait de la commande à la réception.

J’ai commandé un grand poisson, une pagode et un bouddha : les produits sont arrivés très bien emballés, en parfait état, et la livraison a été très rapide. Je suis vraiment ravie de mon achat et de ce site sérieux. Je recommande sans hésitation et je commanderai à nouveau avec plaisir !

????

Es war alles perfekt!!!!! Der Buddha ist ein Traum ! Er hat einen wunderbaren Platz in unserem Garten. Lieferung perfekt und gut verpackt. Wir bestellen sehr gerne wieder bei ihnen. Herzliche Grüße von der Küste und der Ostsee. Angelika

Heb een schitterende pagode gekocht hier Kwam punt gaaf aan en zit heel veel.mooie details op. Prima bedrijf met een goede service . Zeker een aanrader als je iets moois in je tuin of huis wil

Super !

Netjes en met beleid afgeleverd!

De levering van mijn prachtige Boedha is volgens afspraak geleverd! Complimenten vd chauffeur! Aloys

heel tevreden met Buddah

heb liggend boeddha beeld besteld. dit werd twee dagen later netjes geleverd..Beeld was zeer goed verpakt, transport was zeer goed geregeld

Prachtige tuinbeelden

Top bedrijf met prachtige (tuin)beelden, met een prima service en levering in goed overleg

Heel mooi beeld

Mooi beeld

Heb er 2 heel mooi

Ok

Ok

Geen oordeel

Heb het beeld niet uit gepakt was een verjaardag kado voor mijn vrouw maar wilden het niet hebben. Voor mij een teleurstelling Dus heb het beeld in originele verpakking terug gestuurd

Makkelijk, snel en goed

Makkelijk en duidelijk bestelprocess met een fijn persoonlijk contact. Snelle en goede levering op afspraak. Goed product!

Perfect ……

Beeldjes waren net zoals op de foto’s, waren zeer goed verpakt en netjes op tijd geleverd,,,,,Heel blij mee

Mooie beelden jammer dat een ervan kleine foutjes heeft

Zeer mooi en perfecte levering

Past perfect in mijn tuin

Best beoordeeld uit 1 leden

- Boeddha-beelden.com | 9.5