Heel mooi beeld

Heb er 2 heel mooi

Ok

Ok

Geen oordeel

Heb het beeld niet uit gepakt was een verjaardag kado voor mijn vrouw maar wilden het niet hebben. Voor mij een teleurstelling Dus heb het beeld in originele verpakking terug gestuurd

Makkelijk, snel en goed

Makkelijk en duidelijk bestelprocess met een fijn persoonlijk contact. Snelle en goede levering op afspraak. Goed product!

Perfect ……

Beeldjes waren net zoals op de foto’s, waren zeer goed verpakt en netjes op tijd geleverd,,,,,Heel blij mee

Mooie beelden jammer dat een ervan kleine foutjes heeft

Zeer mooi en perfecte levering

Past perfect in mijn tuin

Heel tevreden over klantvriendelijkheid, levering en prachtige Ganesha

Geweldige ervaring

Geweldig zeker een 10

Het word goed gebracht aardige man heeft het netje binnen gezet wat fijn kan dit niet heb een zware operatie gehad aan mijn been

geweldig !!

ik ben n heel tevreden klant duurde wat lang voor de besteli ling kwam maar na navraag was t niet vooradig maar werd goed op de hoogte gehouden over t verloop ben heel blij met mn Kwan yin beeld staat prachtig in mn tuin

prachtige aanwinst voor mijn tuin

Beeld van caststone aangeschaft, is keurig volgens afspraak afgeleverd door de koerier geleverd. Beeld is breukvrij ingepakt en aangekomen.

Dikke 10

Top bedrijf! Luisteren doen ze heel erg goed na de klanten! Producten worden met liefde geleverd en heel goed verzorgd! Dit is een bedrijf dat een hart heeft voor zijn producten en klanten! Zeker aanrader om daar producten te kopen! Herman heeft ook de wierook stunter met heerlijke wierook en is goed koop! Ook dat is een aanrader om te kopen! Het zijn allemaal geschenken voor je dierbaren en voor je zelf! Warme groeten van een blije klant

Uitstekend!

Ik heb voor mijn moeder haar verjaardag een mooie Boeddha Dhyana Mudra besteld . Wat ik zo leuk vind dat er een uitgebreide beschrijving over de Boeddha staat. Waar de Dhyana mudra voor staat. Levering waa snel en netjes verpakt .En de Boeddha is ook heel mooi , hier heb ik mijn moeder heel blij meegemaakt.

Heel goed verpakt en netjes afgeleverd. Je wordt op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Mooie beelden

Zeer goed contact, mooie beelden, goede kwaliteit enkel hun vervoerdiensten laten soms serieuze steken en beelden vallen. Met schade tot gevolg. Maar dit werd door Herman schitterend opgelost

Parfait

Délai de livraison très rapide, suivi très professionnel, emballage parfait, super!

Super mooi

Super bedrijf,betrouwbaar,klantvriendelijk,snelle levering en communicatie. Met zorg verpakt en verzonden. Ik beveel hun aan

Prachtige Boeddha

In het weekend een bestelling geplaatst en ik kreeg meteen een bevestiging. De Boeddha werd goed en veilig verpakt al na de eerste werkdag bezorgd. Een prachtige Boeddha die een ereplaats heeft gekregen in de tuin. Ik ben er echt super blij mee.

Mooie producten en TOP service

Hele mooie producten, aanwinst voor ons dakterras! Makkelijk besteld, snel geleverd en TOP service!!

Prima en snel bezorgd ,hele mooie budha beelden.top

Geweldige mooie budha bezorgd

Zeer snelle levering en een perfecte verpakking.

De beelden werden zeer snel geleverd (in België) en waren zeer goed verpakt. Top!!! Dus, ook de transportfirma verdient hier een pluimpje. :)

Zeer snel geleverd, met alle voorzichtigheid! Niet twijfelen, mooie prijzen!

Mooie kwaliteit. Zeer goed verpakt. Supersnel bezorgd.

Best beoordeeld uit 1 leden

- Boeddha-beelden.com | 9.5