Levering goed aangekomen en geleverd wat besteld is. Goede aankoop.

Levering op tijd aangekomen. Alles werd geleverd zoals aangegeven, geen vergissingen. De ventilator is nu geïnstalleerd en werkt zoals beloofd. Één minpuntje is dat de ventilator in een kleine gesloten ruimte nog steeds iets te luid klinkt, maar een geruisloze ventilator is een utopie (dan moet je die op het dak kunnen zetten), anders geen opmerkingen. Het monteren ging ook vlotjes. Voor mij is dit een goede aankoop geweest! Top en niet duur.

Verkeerd geadviseerd over producten

Verkeerd advies gekregen en bij navraag geen excuses en minimaal meedenken.

Doet het goed maar is zeker niet geluidsarm

Ik heb bij deze winkel een geluidsarme ventilator met instelbare timer uitgezocht en aangeschaft. S&PSilent 120CRZ. Was wat duurder dan minder geluidsarme types. Levering en installatie verliep probleemloos. Werkt prima maar maakt toch best veel lawaai. Ik noem dat niet geluidarm of ‘silent’

Goede kwaliteit en snelle levering

Onderdelen pasten perfect

Vlotte bestelling en correcte levering

Snel geleverd Top

Vlot geleverd

Ze hebben vlot geleverd. Ik vind de site overzichtelijk en ze hebben best wel veel keus.

Luistert niet naar klachten

Pakket is niet aangekomen. Ik had het tijdig besteld. Ik bestel geen ventilator al ik dat niet nodig heb. Deed alsof wij hem Doorverkocht zouden hebben. Zou geleverd zijn op een huisnummer dat in onze straat niet bestaat. Een daar stopte het verhaal voor hun. Kwamen niet met een oplossing. En waarom niet . Omdat post nl het op een verkeerd adres geleverd heeft waarvan niemand weet waar.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Alles verloopt altijd vlekkeloos

Snel Veel keuze Competitieve prijzen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima service, levering niet de volgende dag zoals beschreven

helemaal goed

Wordt goed te woord gestaan en een goed advies. ga zo door. fijn om bij jullie te shoppen

Vlot geregeld super

Zeer aan te bevelen

Erg blij mee

Ging iets mis met de verzending bij PostNL, is netjes opgelost en kon de gewenste ventielen gewoon ophalen.

gewoon goed

gewoon goed

Ik vond wat ik zocht

Ik zocht een rustige ventilator voor de badkamer en ik vond die op jullie site voor een zeer mooie prijs. Geinstalleerd en zeer tevreden.

Top bedrijf

Goede service en snel geleverd

Keurig geleverd volgens de aangeleverde gegevens.

Goede ervaring met de Ventilatieshop, kan ik iedereen aanbevelen!

Goed advies en snelle levering

Telefonisch advies gevraagd voor type en wijze installatie. Duidelijk advies en na bestelling een snelle levering. Goede prijs kwaliteit.

Super goede service

Ik had een probleem waarbij ik contact opnam met de klantenservice. Heel goed geholpen, meegedacht en uitstekende service verleend.

Alles perfect verlopen!

Vlot kunnen bestellen en stipt geleverd!

Product goed omschreven

Verzending verliep uitstekend. Kleur van de draden waren wel anders dan deze van oude motor. Was na veel zoeken op google toch gelukt. Mms waarschuwing bijsteken bij de uitleg.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer goede ervaring met het bedrijf. Correcte afspraken wat levering betreft.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima bedrijf, snel en goede prijzen

Niks op aan te merken, duidelijke site mooie producten.

goed!

het is snel bestellen en snel leveren. dit is niet de eerste keer dat we hier bestellen. elke keer top!

Goed product, vlotte levering

Het schuifroostertje is van goede kwaliteit en werd vlot bezorgd.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.com | 9.1