Mooie kwaliteit

Goed afgewerkt materiaal, voelt fijn aan en mooie uitstraling. Paar keer gebruikt en gewassen, tot dusver tevreden

Erg fijn

Kleur is prachtig en heerlijk zacht

Chapeau

Snel en gewoon goed.

Prima baddoek

Heel fijn gaan lang mee

kleur goed

kleur en kwaliteit goed

Mooie kleur en zacht + handig ophanglusje

Mooie kleur. Heerlijk zacht, ook na het wassen zonder wasverzachter en gebruik wasdroger. Handig ophanglusje ook.

Lekker zacht

Goede kwaliteit

mooie handdoekken

Fijne handdoeken

Kwaliteit

Fijn materiaal om mee af te drogen en blijven lang mooi

Lekker zacht

Hele goede kwaliteit! Fijne zachte handdoeken

Recyclend katoen heeft slechte kwaliteit

Na paar keer in de droger worden de handdoeken snel dun en verliest veel vezels.

Werkt als een handdoek

Blijven lang mooi

Kleur is veel lichter dan op de foto’s

Goede kwaliteit

Mwah

Zie boven

Heel fijne handdoeken

uitstekend

Ik heb onlangs handdoeken besteld en ben echt positief verrast! Niet alleen werden ze razendsnel geleverd — binnen twee dagen — maar de kleuren zijn werkelijk schitterend. De kwaliteit is fantastisch en de handdoeken voelen luxueus zacht aan. Ik geniet er elke dag van… een absolute aanrader!"

Prima hansdoek voor naast de wasbak

Heerlijk zacht en mooie kwaliteit

Fijne handdoeken

Wat een fijne zachte handdoeken die het water goed absorbeert van jou lichaam en ook goed dat het gerecyclede handdoeken zijn is ook goed het milieu Wij zijn al 35 jaar Fan van walra textiel ga zo door