zeer goed

was er al mee bekend dat de kwaliteit goed was

Prima kwaliteit voor een goede prijs

Fijne kwaliteit handdoeken van grotendeels gerecycled katoen, voor een goede prijs

Top product

Fijne handdoeken

Prima Handdoeken

Na verschillende merken te hebben gehad. Welke geen vocht opnamen. Walra geprobeerd.... enne deze nemen goed vocht op, en zijn lekker dik

Fijn formaat

Teleurgesteld

Krijg mijn bestelling niet rond ,zou graag de groene en blauwe 50/100 ook bestellen

Enigszins teleurgesteld ondanks geweldige kwaliteit

Prachtige zachte handdoek, goed drogend. Helaas had /één van de handdoeken over een stukje een aantal lussen, jammer!

snelle bezorging en duidelijke communicatie , kwaliteit ook goed

Super mooi.

Top kwaliteit drogen perfect.

Net even wat groter dan de standaard maat handdoeken. Lekker dik.

Goede kwaliteit

Geen levering

Niets ontvangen

Heerlijk

Fijne grote, dikke en zachte handdoek.

zeer goed

was er al mee bekend dat de kwaliteit goed was , anders had ik niet weer besteld

Top kwaliteit

Fijne handdoek

Fijn

Fijne dikke kwaliteit

Mooie dikke kwaliteit

Het duurde even voordat ik het ontvangen had. De kleur, kwaliteit en prijs staat in prijs/ kwaliteit verhouding. Mooie dikke handdoeken, gasthanddoeken en washandjes.

Heel lekker zacht

Fijne kwaliteit

Lekker zacht

Droogt goed af

Smaakt naar meer

Super ik ga met en met weer wat bestellen

Kleur valt tegen

Kleur is niet echt donkerblauw

Mooie dikke handdoeken

Zien er mooi uit en drogen goed af