Snel gelevrd

Heerlijk zacht

Vertrouwde kwaliteit en tijdloos design

Prachtige kwaliteit textiel, mooie structuur en tijdloos design met mooie afwerking. Verrassend zachte kleur die perfect te combineren is.

Mooie handdoek

Mooi kleur

Hier hadden we er meer van willen kopen

Geen spijt van.

zoals het hoort!

Mooie handdoeken

Lekker zacht en niet te dik.

Lekker zacht

Heerlijk zachte en een mooie maat.

Gaat een levenlang mee, mijn oma had het al ! Super kwaliteit

Dik

Zacht en mooi

Hele fijne handdoeken erg blij mee

Goede kwaliteit

Deze handdoeken zijn helemaal voor mij en deel ik absoluut niet. Kleur word je blij van en zijn heerlijk fluffy!

Mooie handdoek

fijne handdoeken

Dit zijn heerlijke handdoeken, de kleur is mooier dan op het beeldscherm, heel zacht roze.

geweldig

goede kwaliteit

Mooi handdoek

Lekker zacht, goede kwaliteit

Stevig en mooie kleur

Vertrouwde kwaliteit en tijdloos design

Prachtige kwaliteit textiel, mooie structuur en tijdloos design met mooie afwerking. Fijne basis kleur die perfect te combineren is.

Lekker zacht!

Mooie kwaliteit

Mooie kleur.

prima kwaliteit

Goede kwaliteit handdoeken.

geweldige kwaliteit

blijven mooi wit en donzig

Mooi

Goede kwaliteit