Te duur

Premie ligt te hoog, al met 1 auto naar een ander, de 2e volgt waarschijnlijk ook.

?

??

Goede dekking

De complete dekking voor aanschafwaarde spreekt me aan. Helaas hebben we deze een keer nodig gehad, waarbij de afhandeling soepel verliep.

Probleemloos

Al heel veel jaren verzekerd en nooit problemen of gedoe!

Slecht

Dienstverlening ver te zoeken, gaat alleen maar je moet betalen….

Altijd correct geholpen.

Zeer Tevreden

Ik gelukkig nog geen ervaring met afhandeling van schadeclaims, dus kan niet te veel melden.

Goede dekking en goede service

Goede dekking en goede service

Je weet wat je koopt

Nog geen problemen ervaren

So far so good

Zie eerdere opmerkingen.

Perfecte organisatie!

Na voorheen wel eens een verzekering afgesloten te hebben bij een tussenpersoon, ben ik zes en dertig jaar geleden overgestapt naar Centraal Beheer na een tip van een vriend van mij. Al mijn noodzakelijke verzekeringen heb ik bij deze organisatie in handen gegeven. Heb intussen een aantal keren schade ondervonden door anderen mij aangedaan, waarna deze door Centraal Beheer keurig netjes werden afgehandeld door goed opgeleide medewerkers. Met vriendelijke groet, Jan van der Biezen

Nooit geen probleem mee gehad

Als je een keer een schade doorgeeft wordt het netjes opgelost

Ik heb alle verzekering bij u en ben tevreden

Domme pech, dubbele premie

Wel redelijke afhandeling , maar dubbele premie werd mij niet duidelijk .

Ontzorgd

Als je een aanrijding hebt gehad, wat op zich al vreselijk is, dan word je volledig ontzorgd. En dat is zo fijn.

Bij vragen wordt je zeer goed en vriendelijk te woord gestaan.

Ja

Ja

tevreden

gelukkig niet nodig gehad

Goede ervaring

Teleurstellend

Buiten de jaarlijkse verhoging heb ik geen ervaring ondanks dat mijn beleving altijd was dat hoe langer je verzekerd bent hoe meer bonus je krijgt voor schadevrij rijden!

Nette prijs voor mijn oude auto…

Geen grote prijsverhogingen stabiel contract

Veranderen voorwaarden in lopend contract

No claim bescherming wordt in lopend contract aangepast

is goed

voldoet aan mijn verwachtingen