Wederzijdse loyaliteit

Klant sinds de jaren 60 en al die tijd serieus genomen met zelfs een loyaliteitsbonus: vergoeding van de een schade die volgens de exoneratieclausules niet gedekt bleek te zijn.

Ik kreeg niks vergoed

Twee jaar geleden geprobeerd de schade na een lekkage in de woning vergoed te krijgen. En ik kreeg helemaal niks. Reden: uw spullen zijn afgeschreven... Dus zuinig zijn en degelijke spullen hebben , het is niks waard. Ik werd ervoor afgestraft. Zodra ik het kan, ga ik op zoek naar een ander.

Schade melding waar niks mee gedaan is

Ik had een steen door de voorruit, waar er een gat is onstaan in een deur door een baksteen. De schade is niet afgehandeld. En bij melding werd er ontzettend moeilijk gedaan, waardoor ik bijna het gevoel had dat ik teveel schades meldde.

goed bij afhandeling schade

Snel en goed opgelost

Snelle en adequate service

We hoeven niet vaak gebruik te maken van de verzekering, maar op momenten dat het nodig is dan is de communicatie en afhandeling duidelijk en vlot.

Compleet

Goede ervaringen, geen gedoe.

geweldig

Ik had lekkage in de woonkamer mijn vloer pvc was kapot. Ik ben heel goed behandeld door Centraal Beheer met het vergoeden van een nieuwe vloer, alle lof en dankbaarheid hiervoor. Klasse.

professionele afhandeling

Vriendelijke, correcte en professionele afhandeling van de schade

heel goed

de stormschade is tot alle tevredenheid geregeld

Slecht

In 40 jaar twee claims ingediend zonder respons.

Lekkage

Alles geregeld binnen een telefoontje

Zeer slecht. All Risk is een grote farce!

Zeer slecht. All Risk is een grote farce!

Klote

Bij een incident met wateroverlast in mijn berging heeft Centraal Beheer achteraf zeer "effectief" geargumenteerd dat deze wateroverlast, dat uit de grond omhoog kwam, en de gevolgde schade, niet aangemerkt kon worden als schade die vergoed kon worden. Ik word er opnieuw chagrijnig van. Dank voor de herinnering. Centraal Beheer beheert vooral zijn eigen verdienmodel en zet vooral dát centraal. Ik moet mij inderdaad nog bezinnen op een andere verzekering.

Communicatie bij (storm)schade waardeloos

Wacht nog steeds op afhandeling schade van jaren geleden. Bij stormschade hebben ze het blijkbaar druk, lijkt me logisch dat je daar rekening mee houd toch? Je moet zelf maar oplossen. Als ik onzichtbare schade heb zal een kleine schade wel kunnen oplopen tot iets ergers

Te duur en wordt sommige onderwerpen niet vergoedt

Ik had schade door lekkage in de badkamer waardoor het plafond beneden in de toiletruimte schade zichtbaar was en werd niet vergoedt.

Snel alles geregeld

degelijk

snelle afwikkeling

niet echt hoopvol

Had lekkage, bedrijf dat kwam controleren kon niets vinden. Achteraf toch iemand helder idee. Heb nu wel schade in de schade in de slaapkamer maar kan dit niet verhalen. Jammer.

Prima woonverzekering

Prima woonverzekering tegen schappelijke premie.. Eén keer een probleem gehad en dat werd gelijk vakkundig afgehandeld..❤️

Kan niet beter

Zie hierboven.

Met het vergoeden van schades heb ik gelukkig geen ervaring maar ik ben er van overtuigd dat dit door Centraal Beheer prima zal worden afgewikkeld.

zie boven

idem