degelijk

snelle afwikkeling

niet echt hoopvol

Had lekkage, bedrijf dat kwam controleren kon niets vinden. Achteraf toch iemand helder idee. Heb nu wel schade in de schade in de slaapkamer maar kan dit niet verhalen. Jammer.

Prima woonverzekering

Prima woonverzekering tegen schappelijke premie.. Eén keer een probleem gehad en dat werd gelijk vakkundig afgehandeld..❤️

Kan niet beter

Zie hierboven.

Met het vergoeden van schades heb ik gelukkig geen ervaring maar ik ben er van overtuigd dat dit door Centraal Beheer prima zal worden afgewikkeld.

zie boven

idem

goede en duidelijke informatie

ben zeer tevreden

Combinatie met appartementsgebouw voor de hand liggend

Nog geen ervaringen opgedaan.

Snel en eenvoudig geregeld

Also good for ex-pats and non Dutch speakers

Kosten lekkage niet vergoed

Ik heb een keer een beroep gedaan op de verzekering ivm een lekkage. Het bleek dat de lekkage zelf niet vergoed werd - alleen eventueel nevenschade. Dat is iets dat duidelijker gemaakt zou moeten worden bij het afsluiten van de verzekering.

nog geen gebruik van hoeven te maken,maar lijkt wel een goede dekkende verzekering.

Prima verzekering voor een nette prijs

Nooit problemen gehad. Schades zijn tot volle tevredenheid afgewerkt.

Voeld nog steeds niet goed.

Niet goed

Slechte zekerheid

Belangrijk is het om schade te voorkomen. Dat zijn we allemaal eens, maar nadat een boom van de gemeente op het gemeenschappelijke dak van onze garage is gevallen, blijkt niemand thuis te geven. Ik wil laten checken of de boom en de dienstdoende brandweerlieden die met zware takken en boomtakken over mijn dak sleepten, het dak aan mijn kant niet hadden beschadigd. Gemeente niet thuis. Kunnen geen check doen. De verzekeraar is alleen aansprakelijk bij schade en een check moet ik zelf betalen.

Schade wordt snel en goed geregeld

Waterschade werd vlot geregeld. Alle werk werd uit handen genomen. Schade goed hersteld

Goede dienstverlening

Prima verzekering

Duidelijk

Behulpzaam waarneer nodig

Teleurstellende verzekering

Bij mijn laatste 2 kleine schademeldingen in de laatste 10 jaar, kreeg ik geen enkele vergoeding. Bij beide keren was er weer een uitzondering. Een hele trieste konstatering.

PERFECT.

Aanrader!

Gelukkig geen schade-ervaring. CB is betrouwbaar. Slogan weer invoeren: EVEN APELDOORN BELLEN!!

Ik heb woning verzekering veel jaren en vind het erg nodig

Gelukkig weinig ervaring

Omdat wij al jaren geen aanspraak hebben hoeven maken op de woonverzekering is het wel een goed gevoel dat we indien nodig een beroep kunnen doen op deze verzekering