Klantvriendelijk en werken samen met goede bedrijven

Tot nu toe altijd snel en zeer goed opgelost

Ik ben zeer tevreden

Duidelijk en compleet

Attente en snelle (re)actie.

Geen ervaring met een andere verzekeraar.

Ik heb al heel eg lang die woonverzekering en voor zover ik mij herinner geen gebruik van gemaakt dus is het wel duur, beetje zonde van het geld maar ja, het is riskant om hen niet te hebben. Wij hadden hem voor 2 personen maar mijn man woont al 2 1/2 jaar niet meer thuis en is hij nu voor 1 persoon. Volgens mij heb ik daar al eens over gebeld. Misschien kan hij voordeliger.

goed en overzichtelijk

Vele vergelijkt, ben tevreden, goed verzekerd voor goede prijs!!

Vele zaken goed geregeld.

Goed.

Alles goed

Alles gaat goed

Geen vergoeding terwijl ik duidelijk aansprakelijk was

Afhandeling duurt erg lang en personen die mijn zaak behandelde niet bereikbaar. Nog nooit iets geclaimd in ruim 40 jaar dat ik verzekerd ben. Heb ik een keer iets dan krijg je niets. Waardeloos, ik ga op zoek naar een andere verzekeringsmaatschappij.

Betrouwbare verzekeringsmaatschappij

Als re problemen zijn, lost Centraal Beheer dat voor mij op.

voldoende

Geen bezonderheden

geen

geen

Zie boven

Zie boven

Te veel mail

Die verzekering is prima, maar meerdere keren per dag mailtjes krijgen om te vragen om een review is idioot!

Xx

Xx

n.v.t.

Probleem snel en goed opgelost

Lekkage in huis

Goede afhandeling gebroken raam.

Helaas moest de ruit besteld worden, maar de afhandeling was prima.

Het klantevredenheidsonderzoek wordt mij ongeveer 100 keer toegestuurd. Waardeloos

Ik krijg het klanttevredenheids onderzoek ongeveer 100 keer toegestuurd. Zeer irritant. Als ik jullie nodig heb sta ik een uur in de wacht. Waardeloos. Moet ik ook nog ondertekenen dat ik akkoord ga met de verwerking van mijn gegevens. Anders wordt de review niet verstuurd. Wat een bedrijf.

Zie boven.

Zie boven.

Prima verzekering

Mbt

Perfecte woonverzekering

De woonverzekering die ik heb past precies bij mij.

Als je eenmaal de inlog hebt van Centraal beheer kun je snel alles regelen, zowel schademelding als andere zaken.

door prijsvergelijk gevonden

Gelukkig nog geen schade gehad. Maar het gevoel bij calamiteiten in goede handen te zijn

Netjes en afdoende

Geen ervaring