Goede verzekeringen.

Voor al duidelijkheid, ik heb geen huurwoning. Ik heb altijd al koopwoningen gehad. Nu woon ik aan de zee en u wilde de opstal niet voor een deel meeverzekeren.

Opstal verzekering

Woon in koopappartementen deze verzekering zit in de servicekosten hief die dus niet zelf te regelen helaas voor jullie

gewoon doen wat ze verspreken klaar.

ver geen toespeling .

Ontevreden

Na wat waterschade door het overlopen van een gootsteen " eigenschuld" eerlijke uitleg en geen sprookjes verhalen kreeg ik ontmoedigende advies stappen om te nemen, uiteindelijk besloten de kleine schade zelf te financieren. En overweeg nu over te stappen met ons volledige pakket verzekeringen.

Weet het niet

Slechts ervaring met reis/annuleringsverzekering, en autoverzekering en die was uitstekend. Wij hebben alle verzekeringen bij CB met andere verzekeringen gelukkig geen ervaring

Goede service en vooral goed en snel bereikbaar en keurig geholpen

Wel eigenaar van appartement, Maar via VVE voor opstal verzekerd

Wel jaren bij jullie verzekerd geweest voor opstal ( 50 jaar ) maar nu even niet !!!!

Eigen appartement

L.S. Bij de meeste eigenaren van (een groep) koophuizen of appartementen is een gezamenlijke opstalverzekering en meestal ook een glasverzekering. Dus niet voor mij!

Woonverzekering

Prima verzekering.Ik ben all risk verzekerd,waardoor als er een ongelukje in huis gebeurd.je het vergoed krijgt.Alleen 100E eigen risico wat normaal is.

Altijd goed behandeld en snel.

Expert, die met u meedenken en altijd helpen

De ervaringen van mijn vrouw en mij met Centraal Beheer zijn louter uitermate positief. Wij kunnen geen enkel negatief punt bedenken.

koffievlek

ik heb een keer een koffievlek op mijn vloerkleed, blijkt dat ik niet ALL Risk verzekerd ben.