super

heel goed geholpen door medewerker om de juiste keus te maken voor woonverzekering

Woonverzekering en inboedel verzekering

Na een inbraak heeft centraal beheer alles vlot en soepel afgewerkt een dikke pluim

ReΓ«le dekking en service

De enkele keer dat ik aanspraak maakte op de woonverzekering was de afhandeling prima

Snelle afhandeling

Gelukkig hebben wij weinig schade te melden, maar toen er recent wel iets was is dat snel en soepel opgelost.

Snelle hulp

Wij wonen bijna 34 jaar in dit huis. Vier maal hadden we Centraal Beheer nodig. Telkens was de reactie super snel en probleemloos opgelost. Chapeau!!!

Ben zeer tevreden

Verder geen aanvullingen

Centraal Beheer is een goede verzekeraar

Alles is bedekt. Goed verzekerd voor alles voor zo een redelijke bedrag. Met vriendelijke groet van mv N. ABDEL-SHAHID.

Waardebepaling

Mijn zorg betreft de onduidelijke wijze van waardebepaling na schade. Als je TV na 3 jaar wordt gestolen welk bedrag wordt er dan uitgekeerd? De afschrijftermijn die de verzekering hanteert is/wordt pas duidelijk na een inbraak of brand. Als de maatschappij een afschrijf termijn van 5 jaar hanteert is de kans groot dat je maar 2/5 (de resterende waarde) vergoed krijgt terwijl de TV ook best 8 of 10 jaar mee zou gaan. Onduidelijk zijn de gehanteerde afschrijf termijnen.

Slechte service

Termijn voor inspectie bij lekkage wordt bij lange na niet gehaald. Na uiteindelijk bezoek voor inspectie flauwe argumentatie over bladjes etc. Ik woon in het bos en in de herfst vallen dagelijks bladeren en ik ruim deze niet elke dag op. Na dagen lekkage schade aan plafond en muur, maar geen vergoeding. Slechte zaak

Voorstel nieuwe inboedel verzekering

Weet ik nog niet omdat ik nog niet precies weet hoe dat gaat lopen.

Geen oordeel

Ik heb er gelukkig nog geen beroep op moeten doen; dus geen ervaring en is mijn beoordeling 'neutraal'

Ik heb de verzekering nog niet nodig gehad, maar ben blij dat ik er een heb mocht er iets gebeuren.

woonverzekering

goede ervaring 1 minpunt een te hoog risico dat vind ik een nadeel

Zonder veel woorden gewoon super goed

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Waardering woonverzekering

Een goede verzekering met uittekende voorlichting.

Gelukkig nog nooit gebruik van gemaakt

Als het echt nodig is maak ik er gebruik van ik ben al 50 jaar bij centraal beheer en bevalt me erg goed.

Geen idee wat te verwachten...

als er een keer echt iets ergs gebeurt. We hebben kort geleden melding gedaan van een ongelukje met een vier-jarige Apple laptop, die het nog meer dan prima deed, tot het ongelukje. Helaas kregen we een fractie terug van de aanschafwaarde, wat erin resulteert dat we de laptop niet hebben kunnen vervangen. We proberen duurzaam te zijn en lang met spullen te doen. Helaas is de waarde dan vrijwel nihil als er iets voorvalt. Vraag is dan waarvoor je je nog verzekert.

Geheel tevreden

Ik was jarenlang verzekerd bij Centraal Beheer en kreeg van een andere maatschappij een mooie aanbieding. Ik stapte over en na een jaar weer teruggegaan naar het vertrouwde Centraal Beheer. De service is hier geweldig.

Veel zekerheid bij een woonverzekering bij Centraal beheer.

Veel zekerheid bij een woonverzekering bij Centraal beheer

Mijn woonverzekering

Nog nooit nodig gehad,wel al 49 jaar premie betaald,maar ik betaal liever en niet nodig als wel nodig,lijkt mij n verschrikking

Voor de rest wel tevreden.

Kan mij niet voor de geest halen ooit gebruik er van gemaakt heb, dus ja een mening is lastig.

Goede keuze

Ik ben al 47 jaar bij CB verzekerd en ben altijd goed behandeld. Geen problemen.

Woonverzekering

Ik heb al mijn belangrijke verzekeringen bij Centraal Beheer ondergebracht en dat bevalt prima... vooral goede communicatie !!

Alles goed

Wij wonen in een appartement en zijn ook via vve verzekerd

Knibbel, knobbel, knuistje CB knabbelt aan mijn huisje

Steeds slechtere voorwaarden. Ik begon ooit met een inboedelverzekering met een inboedelbedrag van €50.000 en sieraden separaat. Nu kun je dat niet eens meer. In de loop der jaren werden steeds verzekerde bedragen lager en is het bedrag voor inboedel pakweg €30.000. Slechte zaak!