Redelijke tarieven

Makkelijk te openen

Rente wordt pas op eind uitgekeerd bij meerdere jaren

Op dit moment lage rentevergoeding t.o.v. andere aanbieders

Goede spaarrekening net redelijke rente en snelle toegang.

Ik heb alleen en spaarrekening bij CB

Rente aan de magere kant.

Digitaal contact heeft geen problemen. Met persoonlijk contact heb ik geen (recente) ervaring.

Zeer goed product

Het producten die we bij u hebben zijn wij tevreden mee

Goed product makkelijk in gebruik

Fijne firma om zaken mee te doen.

voor een Nederlandse bank niet slecht

De hoogte van de rente is netjes, in elk geval beter dan bij de grootbanken in Nederland; de maandelijkse rentebijschrijving waardeer ik zeer. De website en de app zijn wel erg vaak minder goed of niet bereikbaar; dat stoort wel erg; voor deze review wil ik even inchecken om te actuele rentes te zien, maar dat gaat dus niet...

een tevreden klant

ik heb al lang een rentevast bij Centraal Beheer en zeer tevreden, omdat zonder poespas en toch redelijk vaste rente . ik hoop dat service en klantvriendelijkheid zo blijft.

Rente is te laag

Veel lager rente en de overmaak duurt telang

geen jaarlijkse rente

Jaarlijkse rente uitkering geeft wat meer bewegingsvrijheid

Producten met duidelijke voorwaarden

Gemakkelijk te openen depositorekeningen. Goede website met overzichtelijke weergave van alle financiële producten die je aanhoudt bij Centraal Beheer. Bij deposito’s met looptijd van meerdere jaren wordt de rente toegevoegd aan de deposito en is hij niet opneembaar. Dat vind ik een klein nadeel.

Eenvoudig

Net rentevast rekening geopend en na een dag renteverhoging!

Degelijk maar weinig vernieuwend.

Heldere informatie

Heel mooie rente

Nu is het nog goed,

Ik zet mijn geld van de vastrekening in januari op een andere bank. De nieuwe rente vind ik te laag vergeleken met andere banken.

Lage rente

Verder geen klagen .

Prima, Altijd alles keurig op tijd.

Nooit klachten.

Te weinig rente

Niet concurrerend

Lager resultaat. Terwijl de rente hoger is als bij een ander?

Zie niet waarin wordt belegd.

Wat hogere rente dan de bekende banken en makkelijk en onbeperkt afsluitbaar.

Rekeningen makkelijk te beheren door een goed opgebouwde app.

geen opmerkinen

passendfe rekening

Redelijk rendement

Betrouwbaar en solide

Top dienst en top rente

Werkt heel goed en voor NLse bank goede rente

Makkelijk te installeren en te beheren

Hulpvaardig, en deskundig

Makkelijk om mee om te gaan .

Mooie rente , makkelijk in gebruik.