Niet meer concurrerend

Rente was vroeger prima. Zelfs in vergelijking met Yapi Kredi, Garantibank, Raisin. Maar nu niet meer. Als periode afloopt, vertrek ik maar. Jammer

bank met eenvoudige website

Alle handelingen zijn eenvoudig uit te voeren. het overmaken naar een andere bank duurt wel een dag. De rentepercentages zijn niet de allerhoogste helaas, daarvoor moet je naar het buitenland. Verder werkt het super simpel. Wel jammer dat er weinig fysieke kantoren zijn.

Prima en eenvoudig te regelen

Tevreden vanwege de eenvoud en duidelijkheid

veel te lage rente

zeer trage app

Heldere spaarrekening

Vind de rente vrijlaat vergeleken bij een ander

Maar voor de rest tevreden

Is mooi mee genomen

Ik vind de rente te laag in vergelijking met buitenland.

Ik ben 88 jaar en wil niet meer naar buitenlandse banken enz.

Te lang vast voor een te lage rente.

Andere bankinstellingen adverteren inmiddels met hogere rentes. Ook Centraal Beheer maakt zich schuldig aan het volgende: bij een renteverlaging op de geldmarkt wordt direct de rente richting klant verlaagd; andersom vindt er richting de klant geen of veel later een renteaanpassing in positieve zin plaats.

Bij meerjarige rentevastrekening toch maandelijkse rentebijschrijving

Betrouwbare rekening met redelijke rente.

De bank vind ik goed

Makkelijk met de app.

Duidelijk wat je neemt en gemakkelijk en simpel te openen van rekening

Duidelijk zichtbaar wat er maandelijks bijgeschreven wordt aan rente

Duidelijk produkt

Duidelijk produkt en scherpe rente

De rentevergoeding van 1,85 voor 1 jaar staat in geen verhouding tot 1 jaar nedetland op 2,71

Ervaring normaliter goed maar vergoeding op rentevast rekeningen duidelijk te laag voor centraal beheer

rente is veel te laag

Rente is veel lager (ruim 1%) dan bijn andere spaarrekeningen.

Ontzettend mooie app die alles zo regelt als je bijvoorbeeld wilt overboeken of andere zaken wilt inzien

Weinig rente

In het begin waren de rentepercentages bij jullie hoog. Tegenwoordig bieden jullie lagere rentes dan de collega's .

Rente te laag

Slapende rekening die zachtjes groeit

Al vele jaren ben ik een tevreden klant van CB

Onvoldoende.

De rente is nog steeds veel te laag.

Te stabiel = dom.

er moet meer dynamiek in zitten. te weinig beweging.. slaperige oude mensjes. Rente is mijn inziens te laag en beweegt niet t.b.v. de klant. Bij het beleggen zie je geen vaktermen zoals short - long. Bear of bull , op welke bedrijfskundige bewegingen jullie inspringen....... En de klant wil duidelijk resultaten zien.

Aardige rente voor sparen op de niet te lange termijn

Ik heb geen opmerkingen op dit product. Het zou zo maar kunnen zijn dat ik binnenkort weer ⁶van plus naar vast ga.

Hij is er, maar de rente blijft natuurlijk veel te laag voor een periodevan een jaar.

Verder geen opmerkingen

Vaste en goede rente

Vaste en goede rente, rente wordt per maand bijgeschreven