Goede dienst.

Overzichtelijk, snelle respons maar jammer van lage rente.

Redelijke rente

Duidelijke informatie

huidige rente is te laag

Ik heb een aantal rentevast rekeningen, maar als ik nu opnieuw zou moeten kiezen zou ik op dit moment het niet doen bij Centraal Beheer. Als je de huidige rentes ziet voor bijv. 3 jaar vast sc heelt dat meer dat 0,5% per jaar met bijv. Nexent Bank.

Goede rente

3% rente is heel goed op dit moment, vind ik. En voor de rest: makkelijk te openen, overzichtelijk, toegankelijk, goede service.

Goed bereikbaar

Erg tevreden over centraal beheer

App werkt goed, alles overzichtelijk. Heb verzekeringen en sparen, goede dienstverlening, duidelijk.

Geweldige spaarrekening

Centraal Beheer is een solide bedrijf met vele vormen van o.a. verzekeringen en sparen. Heldere website war je heel handig kunt navigeren. Kom je er niet uit? Mailen, chatten, bellen en je snel een duidelijk antwoord.

Wij hebben al jaren hypotheek daar gehad en ook andere verzekeringen lopen er. Rente was veel in vergelijking met andere deposito's.

Relatief eenvoudig e afsluiting, correcte correspondentie

Ik zocht een extra bank ivm Nederlandse deposito garantie stelsel, gevonden bij de Central Beheer Bank. Goede ervaring

Snel en makkelijk rentevast rekening openen

Goede en duidelijke service

CB goed bereikbaar en je wordt fdoor deskundigen te woord gestaan.

Zorgeloos

Zorgeloos met je spaarrekening om laten gaan. dit is prima tot nu toe.

Rente volgd de markt maar traag

Als de rente omlaag gaat zijn jullie er sneller bij met een verlaging, dan bij een verhoging. Ik wacht nu al weer even om misschien nog bedrag vast te zetten, je zal zien zet ik een bedrag vast dan dien jullie de rente omhoog.

Uitstekende rente

Vriendelijke, toegankelijke klantenservice. Het gemak van rekeningen te openen en de overzichtelijkheid van de website

Prima Rente en makkelijk te regelen

Prima Rente en makkelijk te regelen

Fijn dat je iets meer rente ontvangt

Fijn dat je iets meer rente ontvangt. Maar als je in een opwelling voor 5 jaar vast zet, en je hebt het eigenlijk 2 of 3 jaar later nodig.. is het een heel gedoe om te kijken of je je geld mag "ontvangen" en hoeveel dat dan weer kost.. Ik denk meer dat geld vastzetten meer voor de rijken is...

Prima spaarrekening

Zeer tevreden. Minder tevreden over de rente hetgeen een reden zou kunnen zijn naar een buitenlandse banken te vertrekken. Ook het feit dat ik door regeltjes niet als vaste klant kan deelnemen aan jullie actie om voor 6 maanden te profiteren van een hogere rente stelt mij niet tevreden. Toch niet zo tevreden misschien.

Eerste keer bij CB . Bevalt goed

Makkelijk op internet en de App.

De eerste ervaring was heel goed

Ik kan al enkele maanden niet via mijn app mijn jaarafrekening openen. Met mijn belasting invullen had ik het nodig maar kon en nu nog niet bij mijn gegevens. Al meerdere keren gebeld dan krijg je een computerstem die komt niet verder en naar een half uur weet ik nog niets.

Rente

Vind rente best laag

Rente op rente

Ik vind het mooi dat de rente elke maand op de rekening wordt gestort en daar weer rente overheen komt (ipv een moment).

Rentevastrekening is een prima product

Ik ben erg tevreden over de rentevast rekening van Centraal Beheer. De app is overzichtelijk en duidelijk. Een nieuwe deposito afsluiten is gemakkelijk en gaat vrij vlot. Jammer dat de app bij het opstarten een beetje traag is. Ook jammer is dat het rentepercentage tegenwoordig achterblijft bij bijvoorbeeld Raisin. Voor de rest prima product.

mooie rente en flexibele regelimg

Ik heb meerdere [producten van CB en ben daar tevreden mee, o.a. woonverzekering en spaarrekening

Rente is veel te laag

Rente te laag

Altijd correct en duidelijk.