Bankieren eenvoudig maar rente te laag

Maandelijkse rentebetaling prima.

Actie 3 maandelijks sparen is zonder er aandacht aan te geven stopgezet

Er was een actie voor 3 maanden sparen tegen 3% en ik heb de voorwaarden gelezen dat deze ten alle tijde door CB gestopt mag worden. Dat is dan ook gebeurt net voorde uitbetaling van het vakantiegeld zo rond 11 Mei. Om deel te nemen wordt je er op geattendeerd als de actie eerder stopt dan is er geen aandacht voor er gebeurt dit stiekem. Dit is niet klantvriendelijk! Ik heb hier ook telefonisch contact gehad want is was op zoek naar de actie, net als heel veel andere klanten. Verdient geen schoonheidsprijs en ben gewoon open en transparant! Gr Annemarie

Goede ervaring met Centraal Beheer

Een fijne App om je spaarrekening te bekijken. Ook fijn dat de rente maandelijks wordt bijgeschreven ipv eens per jaar.

Ik houd het in het midden omdat ik alleen spaar

Ik maak verder gwen gebruik van diensten. Alleen een spaarrekening. En hopelijk wordt die straks uitgekeerd.

Makkelijk te starten.

Alles gaat goed

Rente moet omhoog

Ik heb deze rekening ooit genomen toen de rente nog aantrekkelijk was. Nu krijg ik ook bij mijn bank een goede rente. Ik over weeg om weer over te stappen.

Rente te laag, puspunt is maandelijkse rente bijschrijving

ECB verhoogd rente maar rente voor nieuwe deposito's gaan niet omhoog. Wat wel een pluspunt is dat maandelijks de rente wordt bijgeschreven.

Website is goed. 10, 15, en 20 jaars rente is ook ok maar voor de korter dan 10 jaar veel te laag

Lage rente!!

Nvt

Gaat makkelijk

Niks op te merken we zijn tevreden

Eenvoudig geld te storten of op te nemen.

Ervaringen met CB op alle fronten ( geldzaken/verzekeringen) zijn zeer positief. Vriendelijk en snelle reactie.

gemakkelijk en overzichtelijk

Vooral omdat je geen hoge bedragen moet vastzetten. Het is ook toegankelijk voor de lagere inkomens.

Werkt prima en duidelijk

Goede ervaring de app werkt perfect

Redelijke rente

Gewoon goed en helder

Simpel zelf te regelen

Rente percentage mag wel iets hoger. Looptijd van 6 maanden zou welkom zijn.

Spaarrente was te laag

Spaarders hebben al heel lang te maken met een lage, en nog lagere rente. Dus RenteVast Rekeningen hebben veel minder opgeleverd dan het gemiddelde. Op sommige momenten heb ik dus spijt van het openen van deposito’s. Desalniettemin heeft Centraal Beheer het beter voor hun spaarders gedaan dan de grote banken.

goede uitleg

in telefonisch contact, correcte info over het product.Ook hoe te handelen als je meer uitleg wilt.

gemakkelijk in gebruik

Openen van zo'n rekening is gemakkelijk. Het overmaken en terugstorten van geld gebeurt snel. Het rentetarief ligt te dicht bij het rentetarief van de gewone spaarbanken. Ze kunnen niet concurreren met buitenlandse banken en geld overmaken via platforms zoals Raisin gaat net zo snel en tegen hogere rentetarieven. Daarom maak ik steeds minder gebruik van een dergelijke rekening.

Bedrag vastzetten voor vaste termijn

Handig om een vast bedrag voor een bepaalde termijn te parkeren.

goede contacten

prima rekening .was meer rente .nu iets minder dan andere banken

Het geld rendeert boven gemiddeld

Geen omkijken naar

Prima en duidelijke app

Erg prettig app in het gebruik

beetje lage rente

In een woord: positief. Informatie is helder. Prettig om een bevestiging te krijgen.

Daar ben ik eigenlijk ook tevreden over. Als enig punt wil ik aangeven. Bij mijn autoverzekering (informatie overde jaarlijkse verlenging) zou ik graag tegelijk de rekening willen krijgen. Aanbod, informatie, beslissing en betaling in één keer afgehandeld.

Het gaat zoals is afgesproken, uitstekend geregeld.