Rente erg laag t.o.v. andere Europese banken

Prima bedrijf Ik heb een progesieve beleggings rekening. Veel vertrouwen in het risico profiel keuze, van de proffesionele analisten

Makkelijk

Medewerkers zijn goed

Heel toegankelijk met een mooie rente

Betrouwbaar, duidelijk, goede communicatie

Administratief is het een gemakkelijk product.

Ik heb al diverse jaren bij Centraal Beheer een deposito. De deposito die ik nu hen loopt over enkele dagen af. Een nieuwe deposito voor 1 jaar is nu 1,85 procent. Als ik kijk bij mijn eigen bank, de SNS Bank, zie ik dat de rentevoet daar momenteel 1,95 procent en derhalve misschien toch de moeite waard om toch die 1,95 procent te pakken.

Makkelijk te beheren

Tevreden en redelijk makkelijk mee te werken, de rente, waar het tenslotte omdraait is wel wat krapjes, ten op van andere.

Weinig gedoe en een mooi rendement

Elke maand leg ik via mijn betaalrekening automatisch een bedrag in en verder heb ik er geen omkijken meer naar. Ook het opnemen van een bedrag uit het fonds gaat eenvoudig en snel. Over het rendement ben ik heel tevreden.

Probleem dat rente niet jaarlijks wordt uitbetaald

Bedrijf prima

Ben tevreden met Centraal Beheer.

Mijn ervaring met Centraal Beheer is positief. Overzichten zijn duidelijk. Spaarrente is niet de hoogste in de markt maar kan altijd beter.

Ervaring goed maar rente aan de lage kant

Goede ervaring met de verzekeringen en correcte ervaring met de medewerkers

om erbij te hebben

Op zich prima. De rentes mogen wat hoger

Uitstekende eenvoudige en risicoloze manier van banksparen.

Altijd prima informatie

Gemakkelijke site

Goede rente

Gestart op 15-03-2022 met 0,10%, daarna steeg de rente, ik maakte hiermee een blunder.

Verder wel goede ervaringen.

Makkelijk en vertrouwd

Je gaat er even voor zitten en het voelt gelijk goed

Rente kan beter

Rentes zijn te laag

Jullie hebben even een verhoogde depositorente van 3% geboden. Deze hebben jullie binnen de afgesproken termijn beëindigd. Dat vondt ik niet erg netjes. Daarom spaar ik nu bij andere banken.

Je weet wat je aan toe bent Persoonlijk vond ik dat handig

Te lage rente

Goede telefonische hulp.

Makkelijk, hogere rente, flexibele termijnen.

Prima, snelle antwoorden en vooral snel handelen bij schade.

Rente 1.6% vind ik aan de lage kant. Andere bank 3.1%

De ervaring met Centraal Beheer vind ik erg goed. Geen lange wachttijden als je iemand wil spreken. Je wordt telefonisch altijd goed geholpen.

Gebruiksvriendelijk, rente aan de lage kant.

Rekening openen, info etc. is heel goed. De rentevergoeding daarentegen is de laatste tijd niet meer aantrekkelijk.

Duidelijk

Duidelijk overzicht

Hele lage rente!!!!

Is goed.

Spaarrekening zonder gedoe

Eenvoudig aan te maken, alles gaat min of meer vanzelf.

ik vind het jammer dat de rente niet overgeboekt kan worden naar een andere rekening

Nvt