Ben zeer tevreden over de verzekering

Mijn vader was vroeger ook klant en mijn vrouw en ik ook we zijn zeer tevreden met de verzekeringen en met het contact als we iets willen veranderen .

Beetje raar dat ik meer ben gaan betalen terwijl ik een extra schadevrije jaar heb

Afgelopen maand ben ik maar gaan betalen voor mijn motorverzekering terwijl ik een extra schadevrije jaar heb.

Zoals het hoort

Centraal beheer is altijd goed te bereiken, behulpzaam en probleem oplossend

Betrouwbaar

Fijne betrouwbare verzekeringsmaatschappij

Via de app makkelijk te bereiken.

Gelukkig nog niet nodig geweest . Wel een keer pech hulp ingeschakeld en dat werkte prima. Mijn ervaring met centraal beheer is positief.

Altijd prima geholpen.

Mijn ervaring is van een paar geleden na een ongeluk met mijn motor, zelf niet gewond gelukkig maar heel goed geholpen met mijn schade.

Heb nog geen ervaring

Heb nog geen ervaring met het bedrijf heb tot nu toe nog geen aanspraak gemaakt op de verzekering

goede prijs

Goedendag Nog nooit nodig gehad, dus geen problemen

Kan het niet goed beoordelen omdat ik nog geen aanspraak heb gemaakt op deze verzekering. -gelukkig-

Onbekend

Geen idee. Je weet pas hoe goed of slecht je verzekering is als er een keer schade is. Dit is een slecht onderzoek en zou alleen gehouden moeten worden bij mensen die iets geclaimd hebben.

Fijn dat je kunt eisselen naar all risk

Makkelijk aanpasbaar

Goede communicatie en eenvoudig aanpassingen door te voeren bijvoorbeeld voor een winterstop

Makkelijk en zonder poespas

Eenvoudig en duidelijk af te sluiten.

Heel slecht om de schadevrije jaren die opgebouwd waren mee te nemen

Er waren bij mijn eerste motor schade vrije jaren opgebouwd maar niet of niet goed geregistreerd en het koste zoveel moeite dat ik het erbij gelaten heb om die bij Centraal Beheer toch in mijn nieuwe verzekering mee te nemen .

Simpel en goed

Handige App goede prijs ruime dekking. Kortom alles wat je wilt.

Gewoon een goede verzekering

Gelukkig nog geen gebruik van hoeven te maken.

Als er iets is word je geholpen geen gezeur dat geeft een goed gevoel

Een keer pech gehad in Frankrijk en keurig geholpen en een een eenzijdige ongeluk ook keurig geholpen ik ben er zeer over te spreken

Zeer eenvoudig afsluiten. Goedkoop. Goede dekking. Makkelijk upgraden naar all risk.

Met name op lange reuzen vind ik het makkelijk om zoveel mogelijk dekking te hebben en ook repatriëring mogelijk is.

Goed geregeld.

Ik ben tevreden over de motorverzekering van Centraal Beheer, omdat de verzekering duidelijk en overzichtelijk is en de dekking goed aansluit bij wat ik nodig heb. Daarnaast vind ik de service prettig en is het fijn dat ik erop kan vertrouwen dat zaken goed geregeld worden wanneer dat nodig is.

Soepel, goede voorwaarden.

Prettig te woord gestaan, prima, aanpasbare verzekering met gunstige voorwaarden.

Alleen overschrijven prima te doen

Geen schade gehad dus alleen overschrijven maar dat gaat dus prima

Ja een verzekering, nog nooit hoeven gebruiken

Wat moet ik hierover kwijt Nog nooit ingezet of gebruikt wel al jaren betaald...en volgens mij hetzelfde bedrag

Nooit problemen.

Schade gevallen worden snel, goed en zonder problemen opgelost.

goed geholpen

door omstandigheden buiten mijn schuld heb ik de allrisk verzekering moeten inschakelen van mijn motor. ben uitstekend geholpen en was goed geregeld. petje af. en erg bedankt.