heel goed

klantvriendelijk, duidelijke voorwaarden en betaalbaar

Heb de verzekering gelukkig nog niet nodig gehad maar de voorwaarden zijn niet onvriendelijk

De meeste verzekeringen daar en eigenlijk nooit klachten heb ze gelukkig ook niet vaak nodig

Nog geen beroep hoeven doen op de verzekering

De premie vind ik echt TE hoog.

Merk er niets van. Voorwaarden zijn top.

Verzekering is makkelijk af te sluiten.

In tweede jaar 40% hogere premie

Pas op met deze verzekeraar, na een jaar werd de premie van mijn verzekering met meer dan 40% verhoogd.

kan wel een cijfer geven, heb echter geen ervaring met schadeafhandeling. Geen schade dus. Gelukkig!

Cb, handelt andere schade van morrijtuigenverzekeringen e.a. adequaat af. Zeer tevreden.

Een verzekering waar je geen beroep op hoeft te doen is de beste.

Nog geen beroep hoeven doen op de verzekering, De premie is relatief hoog. Hierom een gemiddelde beoordeling.

Nog geen ervaring gehad.

Nog geen ervaring.

We geven een goed.

We hebben veel verzekeringen afgesloten bij CB. Over de E bike fietsverzekering kunnen we nog geen oordeel geven omdat we nog geen pech gehad hebben.

Geen idee

Geen ervaring gehad

Compleet en redelijk geprijsd

Kan beter

Na melding van een schade werd dit niet uitbetaald omdat het niet onder de dekking zou vallen. Na een klacht van mij werd het nogmaals afgewezen. Via de geschillencommisie moest ik mijn recht halen. De medewerkers waren dus niet op de hoogte van de eigen voorwaarde! Als ik dus niet had volgehouden (ik wist zeker dat het onder de dekking viel) had ik veel geld misgelopen. Vandaar de mindere score.

Geen ervaring met fiets verzekering.

C.B. vind ik geweldig,heb al bijna 40 jaar al mijn verzekeringen bij C.B. onder gebracht. Met de fiets verzekering heb ik geen ervaring ,want ik claim nooit iets. Zet de fietsen altijd aan 2 sloten op slot.

Goede voorwaarden

Één van de weinige aanbieders die niet eisen dat een tweede slot ook aan allerlei voorwaarden dient te voldoen.

geen

Heb de verzekering nog niet nodig gehad

Duidelijk en makkelijk

Nog geen ervaring

Kan de verzekering in zoverre niet beoordelen op dit moment daar wij er jog geen aanspraak op hebben hoeven maken. Overal een goed gevoel bij CB anders daar geen verzekering afgesloten.

Nette premie

Ik heb al jaren verschillende verzekeringen lopen bij Centraal Beheer. De kern dat ik een claim indiende, altijd snel geholpen

Goede service en fair

Na 5 jaar was de fiets van mijn vrouw total loss verklaard van wegen een ongeluk. Zonder aarzeling werd een zeer redelijk bedrag vergoed.

Gemakkelijk af te sluiten

Goedemorgen prijs, goede dekking

Ik heb m.b.t. de fietsverzekering gelukkig geen mening. Ik heb nog geen schade gehad.

Tot nu toe verloopt alles prima naar mijn zin.

Geen beroep op verzekering gedaan dus geen ster

Wat een onzin voor de beantwoording. Er hebben zich geen problemen voorgedaan en ik weet dus niet hoe goed of slecht de respons zal zijn. Wel positief: het premiebedrag is verlaagd

goede verzekering

al jaren een tevreden klant.

prijs kwaliteit in orde, soepel onboarding en verlenging

zie boven

Goed wij geven een 10