Prijs/kwaliteit helemaal top

Zeer fijne klantenservice

Top geregeld heb cb 2x nodig gehad.1x buitenland, 1x binnenland

Snel, efficient hulpvaardig

Schade door vogelpoep in stalling wordt niet vergoed.

Schade door vogelpoep in stalling wordt niet vergoed.

Onzin

Gigantische onzin zo'n verzekering voor een apparaat wat 90% van de tijd stil staat en niks doet. Maar, de verzekering moet je wel aanhouden, want stel er ontstaat brand in de stalling, dan moet je verzekerd zijn. Bedrag kan flink naar beneden zodra ie niet gebruikt wordt.

Nog geen ervaring

Goede verzekering maar nog geen gebruik van gemaakt.

Gemakkelijk

Kunnen altijd contact krijgen en app is erg gemakkelijk

Ik wordt goed op de hoogte gehouden en claims zijn goed afgehandeld.

Ik wordt goed op de hoogte en claims zijn netjes afgehandeld.

1 keer nodig gehad en goed geholpen

Zoals gezegd, 1 keer nodig gehad na schade in Spanje. Na melden via de app werd ik dezelfde dag nog terug gebeld en werd alles geregeld. Tevens werd al direct kenbaar gemaakt en doorberekend was de schade in de premie zou worden

Prima toegankelijk

Prima toegankelijk

Over het algemeen goed

Heb hem gelukkig nog niet nodig gehad. Prijs technisch keurig. Dus vier sterren voor de prijs. Afhandeling geen idee

Positief

Goeiemorgen service en veel mogelijk

goede verzekering

erg gemakkelijk aan te passen

Helpt goed als er iets is

Pechhulp in buitenland

uitstekende hulp bij 2x pech in Frankrijk en vlot het probleem opgelost

Prima geholpen bij de schade die ik heb gehad!

Prima geholpen bij de schade die ik aan de camper heb gehad, dus ben ik zeer tevreden!

Prima ervaring met de verzekering

De afsluiting ging professioneel. De premie is zeer redelijk. We hebben geen schade gehad, dat probeer ik ook te voorkomen door de nodige voorzichtigheid. Er werden bij het afsluiten geen te zware eisen gesteld.

Nog geen ervaring, dus geen oordeel

Nog geen ervaring, dus geen oordeel

Afhandeling schade uitstekend

Afhandeling schade aan onze camper door CB in overleg met ons en garage nasr tevredenheid verlopen

Goede camperbus verzekering

Centraal Beheer is een klantvriendelijke verzekeringmaatschappij met een prima dekking.

Wat moet je er van zeggen

Tot nu toe geen problemen ervaren dus heb de verzekering nog niet bij de hand gehad

Superfijne maatschappij goed bereikbaar en goed advies

Goede verzekering en voorwaarde en uitstekende premie

Heel eenvoudig om aan te passen. Ook bij tijdelijke schorsing van camper

Voorlopig geen klachten, nog geen schade gehad. Vooralsnog tevreden

Te hoge prijsverhoging dit jaar

Helaas een prijsverhoging van bijna 20% binnen 1 jaar. Is onacceptabel

Ik vind mijn auto verzekering ok bij Centraal Beheer.

Heb tot nu toe weinig schade gehad of veroorzaakt.

Makkelijk en gebruiksvriendelijk

Behulpzaam