Nog niet gebruikt

Heb er nog geen gebruik van gemaakt

Prima verzekering, makkelijk dat je in de app de verzekering kunt wijzigen.

Snelle reactie.

Combinatiekorting met andere auto verzekering was aangeboden maar bij afsluiten was dit niet waar

Combinatiekorting met andere auto verzekering was aangeboden maar bij afsluiten was dit toch niet mogelijk. Conclusie is dat uw verzekering 1 van de duurste is van alle camper verzekeringen

Gewoon goed!

gelukkig geen ervaring mee!!

De premie is enorm omhoog gegaan,omdat mijn leeftijd voor jullie te hoog is,ik heb nog nooit 1 scha.

Ik heb nog nooit schade gehad,dus ervaring heb ik niet.

Makkelijk en snel verzekeren wanneer het nodig is

Mijn camper staat in de stalling. Maar zodra ik er mee op pad ga, kan ik snel en makkelijk aanpassen, van WA-plus naar Allrisk en de pechhulp aan zetten. Heb ik hem weer in de stalling gezet, schakel ik de verzekeringen weer terug/uit. Maakt niet uit hoe vaak ik de verzekering aanpas. Heerlijk dat geeft een gevoel van vrijheid. Dat past bij mijn manier van camperen.

Erg fijne camper verzekering

Het eenvoudig online aanpassen van de dekking bij gebruik van de camper is erg prettig. Wij hadden afgelopen jaar schade aan de luifel en de afhandeling via repair partner is prettig verlopen.

Schade zonder problemen opgelost

CB een fijne verzekeraar

positief

Duidelijk waar je voor verzekerd bent

Duidelijke verzekering, je kan alles via de app regelen of je belt gewoon naar een werknemer(ster).

Nog geen gebruik van gemaakt!

Zeer goed,als er wat is worden telefonisch goed geholpen.

Het voelt vertrouwd

Het feit dat ik de verzekering van de camper in de stalling om kan zetten naar WA plus en wanneer we er mee weg gaan naar All risk, dat vind ik fantastisch. Ik heb nog nooit gebruik hoeven maken van de verzekering, maar het voelt zo vertrouwd.

Naar mijn idee een goede verzekering

Nog geen schade gehad maar de ervaring zegd dat de verzekering goed is.

Goede ondersteuning, altijd antwoord bij vragen uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Probleemloos

Ruitschade super opgelost.

Gelukkig geen ervaring met deze verzekering.

Met uw bedrijf in het verleden goede en correcte ervaring.

Top denk ik !

Gelukkig nog geen gebruik van hoeven te maken...

Goed geholpen

2x goed geholpen met schades en motorstoring. Blij met zo'n verzekering.

Flexibele verzekering

Al naar gelang gebruik in het jaar is het pakket eenvoudig aan te passen. Gelukkig hebben we de afgelopen 6 jaren niets hoeven te claimen of pechhulp in te schakelen. Daar hebben we geen ervaring mee, maar vertrouwen erop dat dit ook zonodig soepel verloopt

Vinden het onbegrijpelijk dat je maar 6 maanden aaneengesloten in het buitenland mag zijn

Prima, meestal deskundig advies

Moest twee keer een beroep op de verzekering doen omdat de auto accu leeg was. Beide keren snel en efficiënt opgelost ondanks feit dat mijn auto accu heel onhandig onder de accu voor het kampeergedeelte zit. Blij dat dagelijks gebruik door deze verzekering gedekt wordt.

Vlotte afhandeling van de schade

Zie boven

Goedkoop en snel

Gemakkelijk aan te passen met de app.

Dik tevreden al jaren

Al jaren met al mijn verzekeraar zeer zeer tevreden met al mijn verzekeringen

Snel digitaal geregeld

Duidelijk