Zeer slechte schadebehandeling.

De eerste lijn is buitengewoon slecht in communicatie en heeft absoluut veel te weinig inhoudelijke kennis en schiet te kort in fatsoenlijk te communiceren en te LUISTEREN.

Bij schade altijd vlot geholpen en duidelijk wat eigen bijdrage is

Vlotte afhandeling bij schade wel redelijk duur in prijs

Nog nooit gebruik van gemaakt

Ik mag hopen dat geleden schade zonder al te veel moeite vergoed wordt

Betaalbaar .en goede dekking

Klantvriendelijk. Goede service .

Makkelijk aan te passen wanneer je maar wilt

Al vele jaren bekend met CB. Hoop dat er nog vele jaren met goede ervaringen mogen volgen.

Veel te dur

Ik betaal 150,00 euro in de maand dat vind ik veel te duur

Niets op aan te merken

Snel en adequaat geholpen bij onze schade

Mooie verzekering

Heb er nog geen gebruik van gemaakt

Altijd snelle en correcte afhandeling bij schade

Ben zeer te spreken over de afhandeling en de wijze waarop je te woord wordt gestaan.

Uitstekende dekking

Alle schades keurig en snel afgehandeld

Alles wordt duidelijk gecommuniceerd

Bij een schade wordt het direct afgehandeld. Medewerkers zijn klantvriendelijk

Goed en snel afgehandeld

Alles wordt professioneel in orde gebracht

Met schade niet moeilijk doen.

Ben tevreden zo als het gaat.goede dekking. En voorlichting.

Redelijke premie (met korting) snelle reactie bij claim

Na stormschade aan voortent snelle behandeling en mooie vergoeding, genieten nu van nieuwe voortent!

Er makkelijk om de verzekering om te zetten van all risk naar casco en vise versa .

Super tevreden .

Effectief, efficiënt en goed

Een schade in aprilk werd snel, duidelijk en goed afgehandeld

In het verleden schade aan de caravan gehad, beschadigde voorruit.

Door gebruik te maken van een door CB geselecteerd reparatie bedrijf werd eea snel opgelost.

Snelle afhandeling

Caravan nog geen 2 weken in bezit en dus ook pas 2 weken een caravanverzekering en toch al schade gereden. Maar geen enkel probleem binnen no time was de schade geregeld en betaald.

CB is zo klantvriendelijk en klantgericht bij elk contact wanneer je ze nodig hebt

De duidelijke uitleg en de polis die er bij hoort zijn goed. We hebben twee jaar geleden een valwind meegemaakt in Oostenrijk. Schade aan de voortent en het frame kapot. Dit is door CB zo goed opgelost. Wat behulpzaam zijn ze....ook achter de telefoon. Het voelt alsof je elkaar in levende lijve ontmoet. Echt geweldig.

Heerlijk flexibel, zelf regelen

Klantvriendelijk !!!

Goed geregeld

Wij moeten voor een reparatie die onder de verzekering valt 35km verderop ,terwijl wij een bovag caravan dealer hier op 2km afstand zit. Dat is wel jammer,(anders 5 sterren)de caravan verzekering is ook behoorlijk duurder geworden.

Gelukkig nog weinig/nooit nodig gehad.

Bijna alle verzekeringen bij C B Al voordat C.B. officieel bestond.

Je betaald alleen als je hem gebruikt daarna alleen voor brand en diefstal

Ik ga naar mijn Centraal Beheer ik vink aan ik ga de weg op voor mijn caravan dan betaal ik wat meer.maar als ik klaar ben met vakantie vieren .klik ik weer op mijn Centraal Beheer en zet mijn caravan weer in de winterstalling en betaal dan een klein prijsje voor mijn opslag per maand voor brand en diefstal

geen

geen

Prima verzekering voor een faire prijs

Snelle en correcte schade afwikkeling. Heel tevreden over.