Erg goed

Alleen ervaring betreffende een autoverzekering. Daar steeg de premie een keer behoorlijk en toen hebben we die ergens anders gesloten

Top beste verzekering

Nooiit geen problemen

Hagelschade op de caravan gehad in Frankrijk. Prima geholpen en na tevredenheid afgehandeld

caravanverzekering

Ik heb vorig jaar kennis mogen maken met een schadeafhandeling. Dit is niet bevallen helaas. De premie is echter laag waardoor ik mijn verzekering (nog) niet heb opgezegd.

Top verzekering, goede ervaring mee.

Vorig jaar hebben wij schademelding gedaan. En alles is op zeer professionele, vriendelijke manier opgelost en super snel geregeld. Medewerker was zeer vriendelijk, begripvol en deskundig. Binnen enkele dagen was alles geregeld en konden wij een nieuwe caravan kopen. Deze natuurlijk weer verzekerd bij Centraal Beheer. Kortom ik kan deze verzekering zeker aanraden.

Tot heden is alles netjes behandeld

Ben tevreden, blijf voorlopig bij Centraal beheer.

Prima verzekering

De caravanverzekering van Centraal Beheer is goed en volledig. En bovendien tegen een zeer redelijk tarief.

Geen ervaring

Tot nog toe geen problemen met de verzekering.Gelukkig.

Uitstekende service

Toen ik (helaas) van deze verzekering gebruik moest maken werd eea prima geregeld. Top

Prima kontakt en snelle afwerking bij schade.

Altijd goed kontakt en goede en snelle afwerking van schademeldingen.Al sinds vele jaren.

Snelle afhandeling van de schade aan ons caravanraam.

Goed contact en meegedacht met snelle reparatie.

Goede op maat gemaakte verzekering 👌

Goede afwerking bij schade.

Zoals verwacht,in een woord top!

Destijds schade aan zijkant caravan. Na expertise en vaststellen van het schadebedrag is door CB besloten, deze toch gedateerde caravan , te laten repareren. Een volledig nieuwe zijwand geplaatst door Linberg, Hulten.

Ha ndig om zelf de mate van verzekeren te kiezen afhankelijk van weggaan met de caravan en in de stalling staan.

Weet ik niet. Dus Een is genoeg

Ik doe niet mee.

zeer goed

netjes geholpen bij schade echt meedenkend super

Goede prijs

Goede communicatie

Caravan vezekering is veel te duur

Ervaring met centraal beheer is prima maar caravan verzekering is veel te duur

Nog geen gebruik hoeven maken van deze verzekering!

8 jaar geleden en 6 jaar geleden uitstekend geholpen bij waterschade en stormschade.

duidelijkheid en kwaliteit

Ik ben al jaren verzekerd bij Centraal Beheer en heb gelukkig weinig gebruik hoeven te maken van mijn verzekeringen. Maar de keren dat dit nodig was ben ik prima en snel geholpen.

Uitstekend geholpen bij schade

Prima geholpen bij schade

Wij hebben geen caravan maar een vouwwagen. Blijkbaar is daar geen aparte verzekering voor.

18 jaar geleden deze vouwwagen nieuw gekocht en omdat onze auto's ook bij jullie zijn verzekerd, de vouwwagen toen ook bij jullie ondergebracht.

Weet ik niet,want nog niet nodig gehad.

Goede maatschappij

Dekking en premie in de goede verhouding

Vergelijkbare behandeling met mijn andere verzekeringsmaatschappij. Dekking is alleen breder in relatie tot premie