Prijs

Is wat aan de hoge kant

Een prima dekking voor een prima premie!

Mijn schade aan de caravan werd snel en vakkundig afgewikkeld!

Schadeafhandeling

Zonder enig probleem is de schade snel afgehandeld

Prima geregeld

Het is altijd onmogelijk een oordeel te geven over een verzekering waar je nog nooit gebruik van hebt gemaakt, helaas wij al wel een keer, en dat is perfect geregeld toen, top!

Al heel lang bij CB geen problemen

Schade perfect afgehandeld

Uitstekend.

Eigenlijk nauwelijks ervaring, geen schade

Weinig wegens gebrek aan schade

Helemaal goed

Gelukkig heb ik hem nog niet nodig gehad!!

Gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van de verzekering.

Nog geen ervaring,ik hoop dat dit zo blijft. Bij e.v.t.schade verwacht ik een eerlijke afhandeling.

Veel tijd in de wachtrij gestaan

De schade afhandeling heeft veel tijd gekost. In eerste instantie kreeg ik een afwijzing. Na meerdere telefoontjes van mijn kant en soms wel een half uur in de wachtrij is de schade uiteindelijk vergoed.

Goed geadviseerd door medewerker

Heb ook auto verzekerd ook goed tevreden.

Betrouwbaar transparant en communicatief

Duidelijke heldere polisvoorwaarden. De communicatie bij schade is snel en effectief. De afhandeling van een schade verloopt uitermate goed en snel

Zeer attent dat er op eigen initiatief een prijsverlaging wordt doorgevoerd

Nog geen persoonlijk contact gehad, maar communicatie digitaal is prima en duidelijk

Alle waar naar zijn geld

De caravanverzekering van Centraal Beheer gaat uit van de aanschafwaarde van het voertuig en niet van de cataloguswaarde. Bij een caravan van 30 jaar scheelt dit aanzienlijk t.o.v. andere verzekeraars en daarom heb ik voor CB gekozen

Schade goed opgelost

Het raam van de caravan is stuk gegaan. Na de melding goed door centraal beheer opgepakt en hersteld via een bedrijf

Eenvoudig te wijzigen

T.o.v. mijn oude verzekering helder en duidelijke polis. Nog geen beroep hoeven doen op deze verzekering. Eenvoudig om te zetten van WA (in stalling) naar All-risk (tijdens gebruik).

uitstekende service

Geen claims ingediend

Geen problemen

Makkelijk af te sluiten en goede premie

Goede verzekeringen tegen aantrekkelijke premies Schade afhandeling nog geen ervaring mee

goed en correct

goed en correcte

Geen ervaring

Nog geen gebruik gemaakt van de caravanverzekering (gelukkig)

service na afbranden van de caravan was perfect

beste service

Prettige ervaring bij schadeafwikkeling

Al jaren prima verzekering

Bij schades altijd snel en duidelijk opgelost

Zelf de verzekering aanpassen is top.

Geweldig om de caravanverzekering aanpassen is top.