Makkelijk aan te passen via de app

Altijd makkelijk te benaderen via de app of via de telefoon betrouwbaar

Goede verzekering

Goede informatie en een mooie prijs

Mijn dochter beheerd mijn mails

Pechhulp uit de verzekering genomen

Helaas is pechhulp sinds een aantal jaren niet meer meeverzekerd of kan verzekerd worden, alleen mits ook de auto via Centraal Beheer verzekerd is.

Tot nu toe geen beroep op hoeven te doen

Diverse verzekeringen bij CBA lopen, bevalt prima.

Goede verzekering, maar feitelijk te duur

Zou mooi zijn als er meer keuzes mogelijk zouden zijn

geen ervaring tot nu toe

Een keer schade werd goed opgelost

Herstelbedrijf heeft dit rechtstreeks met CB geregeld. Behalve eigen risico heb ik er geen bemoeienis mee hoeven hebben

Ooit eens gebruik van gemaakt en naar tevredenheid afgehandeld.

Vriendelijk personeel !!

Prima overleg mogelijk

Goede en snelle contact momentenH

Helaas een keer wat moeten melden, snel en zeer goede afhandeling. Het kunnen veranderen van de voorwaarde tijdens de winterstalling is ook erg fijn.

Behalve premiebetaling geen ervaring

Premie is fors.

Nog nooit nodig gehad gelukkig

Al vind ik storm hagel schade wel van belang gezien de weersveranderingen belangrijk om daar eens goed na te kijken!

Service

Super goede service

Prima verzekering

Gelukkig nog maar een keer nodig gehad en die schade werd naar volle tevredenheid afgehandeld. Betaalbaar stuk zekerheid.

Uitstekende uitgebreide dekking en prima service

Wij zochten een caravan verzekering met dekking voor het hele jaar en zonder al te veel beperkingen. Na vergelijking van vele verzekeringen bood Centraal Beheer de beste verzekering voor onze situatie. Wij reizen het hele jaar met de caravan door Europa. De communicatie over wijzigingen is erg helder en bij vragen en (helaas al 1 keer gebeurd) bij een claim altijd snelle response en goede afhandeling.

Geen ervaring

De zekerheid dat als er iets gebeurt dat wij op een verzekering kunnen terug vallen geeft rust.

Naar alle tevredenheid

Een akkefietje gehad, deze is keurig en naar alle tevredenheid opgelost.

Betaalbare caravan verzekering

Prima verzekering voor een prima prijs

Goedgeregeld

Wij hadden schade aan onze caravan en werden doorverwezen naar Liemers in Duiven volgens Centraalbeheer, maar Liemers (schadebedrijf voor caravans) kon onze caravan niet repareren i.v.m onze caravan was een Sprite (gemaakt in Engeland) want de constructie was te ingewikkeld. Centraalbeheer contact opgenomen en kon onze caravan naar Treffers in Oosterhout alles was top geregeld dank zij jullie.

Nooit aanspraak gemaakt op een caravan verzekering

Dus ook niet met cb. Behalve maandelijks betalen geen profijt

goede verzekering

goede ervaring met afhandelen van schade

Goede voorwaarden en nette prijs.

Verder geen ervaringen , heb gelukkig geen gebruik hoeven maken van deze verzekering.

Indertijd een schade snel en correct afgewikkeld .

Een keer schade gehad. Is prima opgelost door u.

Snelle en doelgerichte oplossing en ondersteuning.